Sčítání lidu - elektronický formulář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148647
29.3.21 19:29
@korneli píše:
Když sčítání lidu, proč někoho zajímá jestli mám plyn či elektřinu nebo v jak velkém domě bydlím?.. :think:
Mě tu něco nehraje..

Co se ti nezdá, před rokem 1921 se ptali na majetek, náboženství a kolik mají lidi prasat a drůbeže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
29.3.21 19:34
@Anna766 píše:
Co se ti nezdá, před rokem 1921 se ptali na majetek, náboženství a kolik mají lidi prasat a drůbeže.

Dneska už by se nemuseli ptát na nic. Všechno je o lidech vedené a zjistitelné. Až z toho jeden nemá dobrý pocit. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
29.3.21 19:35
@Marki1985 píše:
prihod vytvarne potreby se venuju kresleni a nemam na to pomucky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

V nejbližších dnech udělám inventury ve svým zabordelařeným baráku… Jestli jsem už všechno nerozdal, mám možná ještě někde pár sad pastelek a voskovek, který jsem měl mj. v obchodě před cca 10 lety… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
29.3.21 19:37
@Popeladym píše:
Dneska už by se nemuseli ptát na nic. Všechno je o lidech vedené a zjistitelné. Až z toho jeden nemá dobrý pocit. 8)

Si pamatuju sčítání lidu, nevím teď jaký rok, ptali se taky jak kdo bydlí, na auta atd.
Jinak máš kus pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
29.3.21 19:42
@bse.pedro píše:
V nejbližších dnech udělám inventury ve svým zabordelařeným baráku… Jestli jsem už všechno nerozdal, mám možná ještě někde pár sad pastelek a voskovek, který jsem měl mj. v obchodě před cca 10 lety… :nevim: 8)

diky ale tohle nepotrebuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
29.3.21 19:54
@Marki1985 píše:
diky ale tohle nepotrebuju :lol:

Jasně… Já prostě po inventuře tady zveřejním seznam nalezeného nedostatkového materiálu a pak se každý přihlásí, o co by měl zájem a uspořádáme dražbu… :pankac: 8)
Např.: Kancelářský papír do tiskárny, formát A4, 1 list - vyvolávací cena 5,–Kč… Kdo dá víc… 8) Pastelka červená, vyvolávací cena 50,–Kč, hlaste se, kdo dá víc… Ano vyhrává paní z Babolek, pastelka vydražena za 967,–Kč, gratulujem k výhře v dražbě… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.3.21 20:02

Ja mam festovni zasoby barevneho papiru, dochazeji nam ponozky. Mate na vymenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
29.3.21 20:12
@matkabagristy píše:
Ja mam festovni zasoby barevneho papiru, dochazeji nam ponozky. Mate na vymenu?

Mám nějakou zásobu černých, bavlněných ponožek vel. cca 43, nepoužitých, v originál obalech, které už možná do smrti nevyužiju… Ale barevný papíry teda nepotřebuju… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.3.21 20:15
@bse.pedro píše:
Mám nějakou zásobu černých, bavlněných ponožek vel. cca 43, nepoužitých, v originál obalech, které už možná do smrti nevyužiju… Ale barevný papíry teda nepotřebuju… :nevim: 8)

tak dlouhe fusekle :think: pribalis k nim podvazkovy pas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.3.21 20:22
@Eliška píše:
No před Velikonocema doufám kvasnice jsou… Zatím byly normálně.

Nebyla jsem teď pár dní kromě řeznictví v obchodě, tak nevím. Jestli bude výpadek kvasnic kostek, tak jdi do nějaké pekárny. Tam prodávají na váhu. V pekárnách mají dost. Jen to nebude ta hezká a zabalená kostka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
29.3.21 20:24
@matkabagristy píše:
tak dlouhe fusekle :think: pribalis k nim podvazkovy pas?

Myslím, že v tom máš poněkud zmatek… :nevim: To není délka, jako že by to byly fusky ke kolenům, ale označení délky chodidla, na které jsou určeny… Já je mám kousek nad kotníky… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11195
29.3.21 20:41
@bse.pedro píše:
Jasně… Já prostě po inventuře tady zveřejním seznam nalezeného nedostatkového materiálu a pak se každý přihlásí, o co by měl zájem a uspořádáme dražbu… :pankac: 8)
Např.: Kancelářský papír do tiskárny, formát A4, 1 list - vyvolávací cena 5,–Kč… Kdo dá víc… 8) Pastelka červená, vyvolávací cena 50,–Kč, hlaste se, kdo dá víc… Ano vyhrává paní z Babolek, pastelka vydražena za 967,–Kč, gratulujem k výhře v dražbě… :pankac: 8)

My potřebujeme oranžovou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.3.21 20:47
@bse.pedro píše:
Myslím, že v tom máš poněkud zmatek… :nevim: To není délka, jako že by to byly fusky ke kolenům, ale označení délky chodidla, na které jsou určeny… Já je mám kousek nad kotníky… :nevim: 8)

fusekle postradam ja a prcek. Pokud nam maji byt, nutne potrebuju sehnat ploutve. Nema nekdo vazny zajem o barevny papir? Vymenim za ploutve. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11195
29.3.21 20:51
@matkabagristy píše:
fusekle postradam ja a prcek. Pokud nam maji byt, nutne potrebuju sehnat ploutve. Nema nekdo vazny zajem o barevny papir? Vymenim za ploutve. 8)

Jé, tak je kus ustrihnes a budeš mit pro sebe a zbytek zasijes a budeš mít i pro prcka a budete ještě krásně ladit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.3.21 20:55

A tvrdý papír někdo má? Já asi 2 týdny čekala na otevření papírnictví a po tom dalším „dvoutýdenním“ prodloužení jsem si musela objednat celý balík. Místo 10ks jich budu mít 250. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová