Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sagina píše:
u vás je nemaj na šňůrce?
Někde je maj úplně volně… Kdyžtak si vezmu do kapsy nůžky, až půjdu na poštu, kam chodím pravidelně… Třeba mě v roušce nepoznaj…
![]()
Teď mě napadlo… Jestli by nebylo vhodné posílit ostrahu pošt, bank a úřadů… Vloudila se mi do mysli představa, kdy do banky vtrhne parta po zuby ozbrojených zakuklenců a jejich vůdce řve „Všichni lehnout a ty za tou přepážkou, nepokoušej se zmáčknout alarm a naval všechny tužky, co tu máte!!!“
![]()
@jita22 píše:
Pokud ti to po odeslání napsalo to číslo, tak ok.
Jojo, myslím že tam bylo.
@bse.pedro píše:
Někde je maj úplně volně… Kdyžtak si vezmu do kapsy nůžky, až půjdu na poštu, kam chodím pravidelně… Třeba mě v roušce nepoznaj…![]()
Teď mě napadlo… Jestli by nebylo vhodné posílit ostrahu pošt, bank a úřadů… Vloudila se mi do mysli představa, kdy do banky vtrhne parta po zuby ozbrojených zakuklenců a jejich vůdce řve „Všichni lehnout a ty za tou přepážkou, nepokoušej se zmáčknout alarm a naval všechny tužky, co tu máte!!!“![]()
![]()
@bse.pedro píše:
Vzhledem k té propisce a uzavřeným papírnictvím asi vyčkám na formuláře a pak to vyplním elektronicky… Vypsal bych to hned teď, ale to bych se mohl připravit o nedostatkové psací potřeby…![]()
To mi povídej, koupila jsem dětem tiskarnu, abych jim mohla tisknout papíry do školy a školky, ale nemám si kde koupit papíry do tiskárny. ![]()
@Tamtama píše:
To mi povídej, koupila jsem dětem tiskarnu, abych jim mohla tisknout papíry do školy a školky, ale nemám si kde koupit papíry do tiskárny.
Na netu nebo požádat známé, šéfa, kdo má živnosťák.
Jsem minulý týden kupovala 8 gumovacích per a 12 náplní. Ať jim to vystačí a taky s tím píšu. Ve středu to bylo v zásilkovně. Ještě mám objednané na AliExpress. Než to dojde. Je to někde na cestě.
A druhý den mi kolegyně povídá, že jejích mladá má živnosťák, že může i do velkoobchodu papírnictví a může i do vedlejšího okresu, kde ten obchod je.
Proč jsem neřekla? Kdo to měl vědět?
@Tamtama píše:
To mi povídej, koupila jsem dětem tiskarnu, abych jim mohla tisknout papíry do školy a školky, ale nemám si kde koupit papíry do tiskárny.
A já mám skoro dva balíky papíru héééč…
Ale tiskárnu už několik let neprovozuju… Vzhledem k tomu, že mě při potřebě jednoho tisku ročně stála jedna kopie minimálně 1600,–Kč - zaschlý barvy a tiskárna kaput, v případě potřeby jezdím tisknout cca 20km do města a i kdybych jel extra jen kvůli kopírování třeba jednou měsíčně, pořád ještě šetřím… ![]()
Teď si teda těchhle věcí moc nevšímám, ale kancelářskej papír byl k dostání i v každým supermarketu… Nebo i ten je „zapáskovanej“…
![]()
Jinak teda, pokud bys byla v blízkosti Jihlavy, jeden balík bych mohl obětovat, jeden načatej mi na běžný potřeby vydrží do konce života…
![]()
@Tamtama nemáš tam papírnictví, které má výdajové okénko…my tady takové máme… ![]()
@Tamtama píše:
Nechci dělat reklamu zelenými křiklounovi, ale třeba na Alze… kdybys bydlela někde poblíž mého tajného úkrytu, tak se stav na kafe, pár balíků ti mohu věnovat ![]()
Chlapům se na emiminu otvírají nové netušené možnosti…
Před rokem bylo možné sbalit holku na pět kostek kvasnic, teď na paklík papíru a dvě propisky…
![]()
@bse.pedro píše:
Chlapům se na emiminu otvírají nové netušené možnosti…Před rokem bylo možné sbalit holku na pět kostek kvasnic, teď na paklík papíru a dvě propisky…
![]()
![]()
![]()
@JancaS84 píše:
Na seznamu píšou, že je výpadek. Ani by mě tam nenapadlo lézt hned jak to spusti. A co si o tom sčítání myslím ani nebudu říkala. Dostala bych ban. Stejně jim tam půl věci zapřu.
Jako ze místo pěti místnosti napíšeš tři a zapřeš kuchyňskou linku
je to rebel
vyplňování trvalo asi minutu a půl a vyplnila jsem sebe a děcko.
@bse.pedro píše:
Chlapům se na emiminu otvírají nové netušené možnosti…Před rokem bylo možné sbalit holku na pět kostek kvasnic, teď na paklík papíru a dvě propisky…
![]()
![]()
![]()
To pořád Ondrovi ve vedlejší diskusi. Ten marně hledá.
@magratka píše:
Tak to už se těším, jak budu odhánět dotírající sčítací komisaře a hádat se o zaplacení pokuty.
Tak zkusit vyplnit elektronicky?
![]()
@bse.pedro kupodivu i jsem od Jihlavy
Ale dekuju, i @Zumpa, prý u nás papírnictví vydává okénkem, tak zajdu tam
@bse.pedro píše:
![]()
![]()
![]()
Počkej, chceš říct, že kromě papíru máš i kvasnice? Si to možná ještě rozmyslím..
![]()