Sčítání lidu - elektronický formulář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23968
28.3.21 09:46
@sagina píše:
u vás je nemaj na šňůrce? :think:

Někde je maj úplně volně… Kdyžtak si vezmu do kapsy nůžky, až půjdu na poštu, kam chodím pravidelně… Třeba mě v roušce nepoznaj… :nevim: 8)
Teď mě napadlo… Jestli by nebylo vhodné posílit ostrahu pošt, bank a úřadů… Vloudila se mi do mysli představa, kdy do banky vtrhne parta po zuby ozbrojených zakuklenců a jejich vůdce řve „Všichni lehnout a ty za tou přepážkou, nepokoušej se zmáčknout alarm a naval všechny tužky, co tu máte!!!“ 8o :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
28.3.21 09:53
@jita22 píše:
Pokud ti to po odeslání napsalo to číslo, tak ok.

Jojo, myslím že tam bylo.

• Citovat
  • Upravit
15814
28.3.21 10:09
@bse.pedro píše:
Někde je maj úplně volně… Kdyžtak si vezmu do kapsy nůžky, až půjdu na poštu, kam chodím pravidelně… Třeba mě v roušce nepoznaj… :nevim: 8)
Teď mě napadlo… Jestli by nebylo vhodné posílit ostrahu pošt, bank a úřadů… Vloudila se mi do mysli představa, kdy do banky vtrhne parta po zuby ozbrojených zakuklenců a jejich vůdce řve „Všichni lehnout a ty za tou přepážkou, nepokoušej se zmáčknout alarm a naval všechny tužky, co tu máte!!!“ 8o :nevim: 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.3.21 10:50
@bse.pedro píše:
Vzhledem k té propisce a uzavřeným papírnictvím asi vyčkám na formuláře a pak to vyplním elektronicky… Vypsal bych to hned teď, ale to bych se mohl připravit o nedostatkové psací potřeby… :nevim: 8)

To mi povídej, koupila jsem dětem tiskarnu, abych jim mohla tisknout papíry do školy a školky, ale nemám si kde koupit papíry do tiskárny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.3.21 11:03
@Tamtama píše:
To mi povídej, koupila jsem dětem tiskarnu, abych jim mohla tisknout papíry do školy a školky, ale nemám si kde koupit papíry do tiskárny. :nevim:

Na netu nebo požádat známé, šéfa, kdo má živnosťák.
Jsem minulý týden kupovala 8 gumovacích per a 12 náplní. Ať jim to vystačí a taky s tím píšu. Ve středu to bylo v zásilkovně. Ještě mám objednané na AliExpress. Než to dojde. Je to někde na cestě.
A druhý den mi kolegyně povídá, že jejích mladá má živnosťák, že může i do velkoobchodu papírnictví a může i do vedlejšího okresu, kde ten obchod je.
Proč jsem neřekla? Kdo to měl vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
28.3.21 11:04
@Tamtama píše:
To mi povídej, koupila jsem dětem tiskarnu, abych jim mohla tisknout papíry do školy a školky, ale nemám si kde koupit papíry do tiskárny. :nevim:

A já mám skoro dva balíky papíru héééč… :pankac: 8) Ale tiskárnu už několik let neprovozuju… Vzhledem k tomu, že mě při potřebě jednoho tisku ročně stála jedna kopie minimálně 1600,–Kč - zaschlý barvy a tiskárna kaput, v případě potřeby jezdím tisknout cca 20km do města a i kdybych jel extra jen kvůli kopírování třeba jednou měsíčně, pořád ještě šetřím… :nevim:
Teď si teda těchhle věcí moc nevšímám, ale kancelářskej papír byl k dostání i v každým supermarketu… Nebo i ten je „zapáskovanej“… :nevim: 8)
Jinak teda, pokud bys byla v blízkosti Jihlavy, jeden balík bych mohl obětovat, jeden načatej mi na běžný potřeby vydrží do konce života… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
28.3.21 11:28

@Tamtama nemáš tam papírnictví, které má výdajové okénko…my tady takové máme… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15826
28.3.21 11:31
@Tamtama píše:

Nechci dělat reklamu zelenými křiklounovi, ale třeba na Alze… kdybys bydlela někde poblíž mého tajného úkrytu, tak se stav na kafe, pár balíků ti mohu věnovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
28.3.21 11:53

Chlapům se na emiminu otvírají nové netušené možnosti… 8) Před rokem bylo možné sbalit holku na pět kostek kvasnic, teď na paklík papíru a dvě propisky… :pankac: :nevim: 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
28.3.21 11:54
@bse.pedro píše:
Chlapům se na emiminu otvírají nové netušené možnosti… 8) Před rokem bylo možné sbalit holku na pět kostek kvasnic, teď na paklík papíru a dvě propisky… :pankac: :nevim: 8) :jazyk:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.3.21 11:57
@JancaS84 píše:
Na seznamu píšou, že je výpadek. Ani by mě tam nenapadlo lézt hned jak to spusti. A co si o tom sčítání myslím ani nebudu říkala. Dostala bych ban. Stejně jim tam půl věci zapřu.

Jako ze místo pěti místnosti napíšeš tři a zapřeš kuchyňskou linku :lol: je to rebel :P vyplňování trvalo asi minutu a půl a vyplnila jsem sebe a děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.3.21 12:01
@bse.pedro píše:
Chlapům se na emiminu otvírají nové netušené možnosti… 8) Před rokem bylo možné sbalit holku na pět kostek kvasnic, teď na paklík papíru a dvě propisky… :pankac: :nevim: 8) :jazyk:

To pořád Ondrovi ve vedlejší diskusi. Ten marně hledá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
28.3.21 15:46
@magratka píše:
Tak to už se těším, jak budu odhánět dotírající sčítací komisaře a hádat se o zaplacení pokuty.

Tak zkusit vyplnit elektronicky? 8) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.3.21 22:12

@bse.pedro kupodivu i jsem od Jihlavy :lol: Ale dekuju, i @Zumpa, prý u nás papírnictví vydává okénkem, tak zajdu tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
28.3.21 22:13
@bse.pedro píše:

Počkej, chceš říct, že kromě papíru máš i kvasnice? Si to možná ještě rozmyslím.. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová