Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nevim teda, kde se ten papírový formulář dostane
vypravila jsem se na poštu ve vsi, ale tam to nevedou a mít nebudou, koukali na mě jako na úplného blázna, že mi asi hrabe nebo co ![]()
ve vedlejší vsi je pošta přeplněná, stojí tam venku fronta za dva rohy, no, tam se tedy ptát ani nebudu, na to nemám čas a nervy… ![]()
někde na netu psali, že formuláře se dostanou " na většině pošt "
no a další vesnice je už jinej okres, tak tam mám asi tedy zakázano jít… ![]()
tak možná přijde i sčítací formulář, pardon, komisař, nooo pokud to bude pohledný týpek…
tak proč ne, si ráda počkám
online se sečítat nebudu, nechce se mi nikam na net cpát číslo občanky, a podpis, stačí mi když vidím ty registry zdravotnické a e… věci zdravotnické ajajaj
@Tamtama píše:
Vidíš, barevného papíru mám zrovna šest půlek
My ani ň, zato máme spoustu bílého kancelářského papíru od dcery z práce. Ale psssstt, ne že to vykecáte 🙊
@Borrealis
Formulář by měl někdo dodat. Zkus se zeptat na obci, kde bydlíš, kdy bude papírovou verzi roznášet.
Nebudou to nosit, až uzavřou on-line verzi? Nejspíš jo.
@JancaS84 taky mi to přijde nějak moc osobní, když chtějí vědět i rodné číslo a kde clověk pracuje atd…co je jim do RČ…
@Kvestorka píše:
Já tam udělala chybu, kterou jsem si uvědomila až po odeslání, tak jsem to zkusila vyplnit ještě jednou a šlo to. Někde psali, že se při chybě může odeslat druhý formulář, tak snad jim v tom neudělám moc zmatky
Hm, jak to tu čtu, po e-scitani bude mít naše republika obyvatel asi jako Polsko👍 😅
My dáváme systému šanci se ustálit, myslím, že koncem týdne už se odvažime ![]()
@Borrealis píše:
Tak nevim teda, kde se ten papírový formulář dostanevypravila jsem se na poštu ve vsi, ale tam to nevedou a mít nebudou, koukali na mě jako na úplného blázna, že mi asi hrabe nebo co
ve vedlejší vsi je pošta přeplněná, stojí tam venku fronta za dva rohy, no, tam se tedy ptát ani nebudu, na to nemám čas a nervy…
no a další vesnice je už jinej okres, tak tam mám asi tedy zakázano jít…
tak možná přijde i sčítací formulář, pardon, komisař, nooo pokud to bude pohledný týpek…
online se sečítat nebudu, nechce se mi nikam na net cpát číslo občanky, a podpis, stačí mi když vidím ty registry zdravotnické a e… věci zdravotnické ajajajtak proč ne, si ráda počkám
Mají být až za 14 dní.
@Danci83 píše:
@JancaS84 taky mi to přijde nějak moc osobní, když chtějí vědět i rodné číslo a kde clověk pracuje atd…co je jim do RČ…
Ježiš, je to stát a potřebuje tě nějak jednoznačně identifikovat, tak asi RČ. Ono až k vám poleze nějakej komisař, bude to taky osobní.
@Netopirek píše:
Já si číslo neopsala. No snad ho nikdo nebude chtít
Taky myslím, že už nebude nikdo nic chtít.
@boball píše:
Taky myslím, že už nebude nikdo nic chtít.
Nebude, je to jen pro jistotu, jako důkaz, že to člověk opravdu vyplnil, kdyby něco…
@Anna766 píše:
Co se ti nezdá, před rokem 1921 se ptali na majetek, náboženství a kolik mají lidi prasat a drůbeže.
Co se nezdá? Co je komu do toho? Nehledě na to, že všechny tyto informace už stát má, ať si je tedy statistický úřad zjistí sám. Proč mám já dělat práci za ně?
@jita22 píše:
Ježiš, je to stát a potřebuje tě nějak jednoznačně identifikovat, tak asi RČ. Ono až k vám poleze nějakej komisař, bude to taky osobní.
To nemyslíš vážně. Stát mě má v matrice, na katastru, na finančním úřadě, tak si může tyto informace dát dohromady sám. K čemu tedy jsou všechny ty státní instituce?
@Borrealis píše:
Tak nevim teda, kde se ten papírový formulář dostanevypravila jsem se na poštu ve vsi, ale tam to nevedou a mít nebudou, koukali na mě jako na úplného blázna, že mi asi hrabe nebo co
ve vedlejší vsi je pošta přeplněná, stojí tam venku fronta za dva rohy, no, tam se tedy ptát ani nebudu, na to nemám čas a nervy…
no a další vesnice je už jinej okres, tak tam mám asi tedy zakázano jít…
online se sečítat nebudu, nechce se mi nikam na net cpát číslo občanky, a podpis, stačí mi když vidím ty registry zdravotnické a e… věci zdravotnické ajajajtak proč ne, si ráda počkám
Papiry jsou az v dubnu, donesou ti to domu, predaji jen mezi dverma, pokud jsi v panelaku, tak nekde ve vchodu. Pokud mas velkou schránku, bude to tam. Ono se to nesmi prehnout. Dostanes i obálku, vektere to vratis. Zdarma das na postu nebo do
poštovní schranky.
@Borrealis formulář ti donese sčítací komisař…měl by ti předem oznámit, kdy se dostaví…asi to to oznámení hodí do schránky…ty ten vyplněný potom můžeš odevzdat na poště nebo hodit do schránky…ale vzhledem k tomu, že sčítání o měsíc prodloužili, tak si ještě počkáš…roznášet to budou až po ukončí elektronické…
@Monchichik píše:
@Borrealis formulář ti donese sčítací komisař…měl by ti předem oznámit, kdy se dostaví…asi to to oznámení hodí do schránky…ty ten vyplněný potom můžeš odevzdat na poště nebo hodit do schránky…ale vzhledem k tomu, že sčítání o měsíc prodloužili, tak si ještě počkáš…roznášet to budou až po ukončí elektronické…
To není pravda, pojede pak prý při tom prodloužení obojí současně ![]()