Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@milami píše:
No nevím, těmi kometáři (a nejen zde) jsi spíš trapná ty.
Za počítačem jai drsná, viď?Pokud je něco dlouho připravováno, mělo by to fungovat ode dne spuštění.
Pochopím i krátkodobé technické potíže, i to se dá omluvit.
Ale nemusíš se tu vysmívat lidem, kteří chtějí tuto činnost udělat první den. Člověk nemá na starosti jen toto.
kdo se komu zas vysmívá
, nebud přecitlivěla. nebo vypni net.
Ja jsem byla o pulnoci vzhuru, tak jsem si na to vzpomnela a vyplnila to, to to jeste jelo..
Mela jsem to za chvili hotove, prekvapilo me, ze tam toho moc neni.
Bylo tam jen velikost bytu, zda je kuchyn samostatna mistnost, v jakem patre je byt, jestli ma plyn a vodu a jak je to vedene.
Pak chteli info o mem dosazenem vzdelani, na jake pozici a adrese pracuji, jak do prace jezdim.
A info o adrese, kde jsem bydlela po narozeni, kolik mam deti.
A to je myslim vse…
Kdyz si matne vzpominam na formulare z minulych let, tam toho bylo daleko daleko vic..
Můžu se vetřít s dotazem? Ten formulář musím vyplnit i za děti? Nebo stačí 2 dospělí - rodiče a udat je jako naše děti?
@Petule030 píše:
Můžu se vetřít s dotazem? Ten formulář musím vyplnit i za děti? Nebo stačí 2 dospělí - rodiče a udat je jako naše děti?
To by melo jit dohromady, domacnost jako kuchyn a tak jednou, k tomu jednotlive osoby. Ale kazde dite by zrejme melo byt zvlast, jsou tam cesty do skoly a tak.
@topazio píše:
Ať s tím jdou někam. Další paskvil.
Přesně. Tak hlavně, že pokutu už vyčíslili… A legitimovat se, a ještě na netu, se mi vůbec nechce. Minule se našla halda papírových formulářů kdesi u popelnic.
Příspěvek upraven 27.03.21 v 15:53
@vokishka píše:
https://www.novinky.cz/…csu-40355293
Spatny modul
Agent je borec ve hledání viníka, pokud nejde o něj samotného, jinak nic jiného neumí.
@vokishka píše:
Elektronické sčítání lidu má první výsledky. Už teď víme, že počet obyvatel s připojením na internet je větší, než kolik dokáže systém zvládnout. Tohle je prostě geniální
Jo, to si zapamatuju na dýl…
Nevim co je lepší
, jestli e sčítat elektronicky, když nějaky hacker může zneužít moje data nebo když vyplnění formulář hodím do schránky s osobními údaji a někdo ho může vytáhnout a zneužít
.
@Petule030 muzes dohromady, pokud zijete v jedne domacnosti, stacis ty jako vyplnovatel a do toho pridas vsechny cleny domacnosti… Ptala jsem se na tom na jejich infolince.
Formulář vyplněn, při odesílání hláška Služba nedostupná". Tak já nevím - jsem sečtená nebo nejsem?
@neumisa píše:
Formulář vyplněn, při odesílání hláška Služba nedostupná". Tak já nevím - jsem sečtená nebo nejsem?
nejsi ja to taky delala 2× podruhe jsem porad ukladala ![]()
@neumisa píše:
To se mi teď taky stalo, taky nevím a znova se mi to vyplňovat nechce
@neumisa píše:
Tak vyplněno, odesláno, tak bych to považovala za splněný. Potvrzení žádné nechodí, tak co. A tvrdí, že to funguje.