Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@debra.morgan píše:
Nechápu, proč má někdo potřebu tam lézt hned po spuštění, je snad jasný, že to bude padat a budou ještě pilovat chyby. Připomíná mi to moji sousedku, když se přecházelo ze starých občanek na malé. Nutně ji potřebovala hned co to bylo možný a pak se strašně čílila, že to trvá.
Tak to můžeme všichni nechat až na ten nejpozdější termín, pak to určitě padat nebude ![]()
@debra.morgan píše:
Nechápu, proč má někdo potřebu tam lézt hned po spuštění, je snad jasný, že to bude padat a budou ještě pilovat chyby. Připomíná mi to moji sousedku, když se přecházelo ze starých občanek na malé. Nutně ji potřebovala hned co to bylo možný a pak se strašně čílila, že to trvá.
Má to fungovat od chvíle, kdy řeknou, že to fungovat bude a vydržet i větší nápor uživatelů. Je snad jasný, že to bude padat-to je sice pravda, ale to, že už s tím předem počítáme svědčí o tom, jak nízko tu laťku máme.
Volovina desetiletí a ještě nefunguje. No, co čekat..ale měli chudáci na přípravu jen 10 let
systém sice nejde, zato strašení pokutama, to nikdy nezklame.
Příspěvek upraven 27.03.21 v 11:07
Elektronické sčítání lidu má první výsledky. Už teď víme, že počet obyvatel s připojením na internet je větší, než kolik dokáže systém zvládnout. Tohle je prostě geniální
Mě to bylo úplně jasný, že to takto dopadne
však takto dopadá 100% vládních IT projektů
počkám a udělám někdy v týdnu
@debra.morgan píše:
To je jasné, že ty víš vždy KDY je CO vhodné dělat.
@debra.morgan píše:
Sry, ale zásadně nesouhlasím!
Minimálně posledních deset let lze pořídit kvalitní balancery a za ní spolehlivou farmu, která tuto srandovní zátěž zcela spolehlivě zvládne, nebo lze nakoupit na těch pár dní dostatečný výkon v cloudu u řady společností. Tohle je fakt totální selhání, ale vůbec mě to nepřekvapuje, fakt každá IT zakázka ve veřejné sféře je podvod a projev neuvěřitelného amatérismu. Řada firem dodávající pro veřejnou sféru je prototypem korupce a neschopnosti.
Tak počkat pár dní opravdu není neřešitelný problém, když jste si zvládly zapamatovat kdy se to spouští určitě zvládnete si zapamatovat i jiné datum, květinky ![]()
@Zumpa píše:
Sry, ale zásadně nesouhlasím!Minimálně posledních deset let lze pořídit kvalitní balancery a za ní spolehlivou farmu, která tuto srandovní zátěž zcela spolehlivě zvládne, nebo lze nakoupit na těch pár dní dostatečný výkon v cloudu u řady společností. Tohle je fakt totální selhání, ale vůbec mě to nepřekvapuje, fakt každá IT zakázka ve veřejné sféře je podvod a projev neuvěřitelného amatérismu. Řada firem dodávající pro veřejnou sféru je prototypem korupce a neschopnosti.
souhlasím, taky mě to nepřekvapije, ale třepat se na spuštění a pak brečet jak to padlo, to je trapný jak sáňky v létě.
@debra.morgan Ano, umím si zapamatovat jiné datum, ale stát po mě něco chce, má zajistit, abych to mohla udělat v mnou zvoleném termínu. Pokud mi dá rozmezí od - do, má to fungovat v termínu od-do, ať je to první nebo poslední den. Já taky musím plnit termíny. A nemůžu říct, sorry jako, nepovedlo se to.
@debra.morgan píše:
souhlasím, taky mě to nepřekvapije, ale třepat se na spuštění a pak brečet jak to padlo, to je trapný jak sáňky v létě.
Opět nesouhlasím, ten systém měl být prostě připravený na vysokou zátěž hned od spuštění.
@Zumpa píše:
Opět nesouhlasím, ten systém měl být prostě připravený na vysokou zátěž hned od spuštění.
ale není. stejně tak jak jiné weby nejsou připravený na enormní zátěž během 10 minut po spuštění. jediný co můžu udělat je se k té zátěži nepřidávat.
Ani mě nehne. Ať si mě vyhledají, dále budu tvrdit, že tomu nerozumím, případně napíši všude „všechno jako minule“.