Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@debra.morgan píše:
ale není. stejně tak jak jiné weby nejsou připravený na enormní zátěž během 10 minut po spuštění. jediný co můžu udělat je se k té zátěži nepřidávat.
ale tak spuštění mělo být o půlnoci. šest hodin ráno tedy není deset minut po spuštění a dokonce sobota šest hodin ráno ani není typická doba, ve které by většína národa seděla na netu
nemluvě o tom, že mluvčí sčítání uvedla, že chybu řeší, ale systém přetížený není (ano, četla jsem, že poté se tam objevily informace o enormním přetížení).
@Tamtama píše:
Jak vlastně funguje ta pokuta? Když to má být anonymní?
Anonymní to rozhodně není, vyplňuješ jména, bydliště, data narozeni, číslo op
Příspěvek upraven 27.03.21 v 10:59
@Tamtama píše:
Není to anonymní. Vyplňuješ tam i číslo občanky.
@ivašot. píše:
Anonymní to rozhodně není, vyplňuješ jména, bydliště, data narozeni, číslo opPříspěvek upraven 27.03.21 v 10:59
@amalka3455 píše:
Není to anonymní. Vyplňuješ tam i číslo občanky.
Smarja, k čemu je to dobrý?
Do toho se mi teda vůbec nechce..
@Tamtama píše:
Není to anonymní.
@Tamtama To netuším. Asi, aby údaje, které už o tobě mají u různých institucí, měli na jednom místě?
@debra.morgan píše:
Nechápu, proč má někdo potřebu tam lézt hned po spuštění, je snad jasný, že to bude padat a budou ještě pilovat chyby. Připomíná mi to moji sousedku, když se přecházelo ze starých občanek na malé. Nutně ji potřebovala hned co to bylo možný a pak se strašně čílila, že to trvá.
Já zas nechápu lidi, kteří odkládají něco nebo chodí pozdě. Každý je nějaký. Každý má dost svých povinností, starostí. Tak si tohle chce třeba splnit, ať má pokoj a nemusí na to víc myslet.
Když sčítání lidu, proč někoho zajímá jestli mám plyn či elektřinu nebo v jak velkém domě bydlím?.. ![]()
Mě tu něco nehraje..
@korneli píše:
Když sčítání lidu, proč někoho zajímá jestli mám plyn či elektřinu nebo v jak velkém domě bydlím?..
Mě tu něco nehraje..
tak ono je to sčítání lidu, domů a bytů a i je to v názvu zákona. ten projekt sám o sobě se jmenu „Sčítání 2021“. že jde jenom o sčítání lidu, to je taková lidová zkratka ![]()
@korneli píše:
Když sčítání lidu, proč někoho zajímá jestli mám plyn či elektřinu nebo v jak velkém domě bydlím?..
Mě tu něco nehraje..
Dřív se zjišťovalo třeba vybaveni domácnosti spotřebiči, tekoucí vodou… Nikdy to nebylo jen sčítaní lidí, takže já bych v tom nic „nekalého“ nehledala ![]()
@sagina píše:
ale tak spuštění mělo být o půlnoci. šest hodin ráno tedy není deset minut po spuštění a dokonce sobota šest hodin ráno ani není typická doba, ve které by většína národa seděla na netunemluvě o tom, že mluvčí sčítání uvedla, že chybu řeší, ale systém přetížený není (ano, četla jsem, že poté se tam objevily informace o enormním přetížení).
já četla diskuse na fb, experti čekali na půlnoc, a vzápětí zakládali diskuse na fb jak to spadlo, pro mě uplně nepochopitelný
![]()
@Kelsey píše:
Já zas nechápu lidi, kteří odkládají něco nebo chodí pozdě. Každý je nějaký. Každý má dost svých povinností, starostí. Tak si tohle chce třeba splnit, ať má pokoj a nemusí na to víc myslet.
taky takové lidi nechápu.
@debra.morgan píše:
já četla diskuse na fb, experti čekali na půlnoc, a vzápětí zakládali diskuse na fb jak to spadlo, pro mě uplně nepochopitelný![]()
si to treba spletli se silvestrem ![]()
@debra.morgan píše:
já četla diskuse na fb, experti čekali na půlnoc, a vzápětí zakládali diskuse na fb jak to spadlo, pro mě uplně nepochopitelný![]()
tak ale půlnoc taky není typická doba, kdy by lidi přetěžovali net. vymlouvat se o půlnoci nebo o víkendovém brzkém ránu na přetížení, tak by mě zajímalo, jak jako hodlají sčítat v nějakých normálních hodinách ![]()
@debra.morgan píše:
Tak počkat pár dní opravdu není neřešitelný problém, když jste si zvládly zapamatovat kdy se to spouští určitě zvládnete si zapamatovat i jiné datum, květinky
@debra.morgan píše:
souhlasím, taky mě to nepřekvapije, ale třepat se na spuštění a pak brečet jak to padlo, to je trapný jak sáňky v létě.
No nevím, těmi kometáři (a nejen zde) jsi spíš trapná ty.
Za počítačem jai drsná, viď?
Pokud je něco dlouho připravováno, mělo by to fungovat ode dne spuštění.
Pochopím i krátkodobé technické potíže, i to se dá omluvit.
Ale nemusíš se tu vysmívat lidem, kteří chtějí tuto činnost udělat první den. Člověk nemá na starosti jen toto.