Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tabitta Nestraš. Chtěla jsem se na to mrknout zítra odpoledne, až vychytají children deseases. No asi to odlozim na velikonocni víkend.
@Altavista píše:
Já jsem zvědavá co tam je, ale deklarovalo se, že tentokrát tak vlezlí nebudou
Lze poměrně sandno dohledat na netu, co přesně tam je, jaké otázky, i s vysvětlivkami.
Klasika…zase si neco vymysleli, co je povinne ale vubec jim to nefunguje…at uz jdou nekam.
Příspěvek upraven 27.03.21 v 09:03
To mě překvapili, čekala jsem, že to nevydrží zátěž klikajících davů a hupne to odpoledne.
Že ono to bylo jako obvykle - tj. kašleme na testy, chyby se budou opravovat za pochodu. ![]()
Taky jsem dneska chtěla vyplnit. Pak jsem četla, že je výpadek. Tak buď počkám pár dní nebo vyplním papírovou verzi a pošlu.
@Julča001 píše: Čekal někdo něco jiného?
ne to urcite ne.😂 😂 😂
Už jedou vtipy
Kdyby nějaký registr v Česku fungoval už od začátku, bála bych se, že ho napadli hackeři a zprovoznili
Omlouváme se za dočasnou nedostupnost způsobenou trvalou neschopností…
Nefunkcni web pro scitani lidu je jen dalsim z genialnich tahu vlady, jak udrzet lidi dalsi dva tydny u pocitacu i bez lockdownu
@vokishka píše:
Kdyby nějaký registr v Česku fungoval už od začátku, bála bych se, že ho napadli hackeři a zprovoznili
Tak se na to vykasli, co jim je vubec do toho, pro me je to zasah do soukromi a rozhodne nic vyplnovat nebudu.
Nechápu, proč má někdo potřebu tam lézt hned po spuštění, je snad jasný, že to bude padat a budou ještě pilovat chyby. Připomíná mi to moji sousedku, když se přecházelo ze starých občanek na malé. Nutně ji potřebovala hned co to bylo možný a pak se strašně čílila, že to trvá.
@debra.morgan Třeba proto, že to chci mít hotové a nedržet v hlavě, že jsme to ještě neudělali. Když po mě stát něco chce, má zajistit, abych tu povinnost mohl splnit v termínu, který vyhovuje mě.
@debra.morgan píše:
Nechápu, proč má někdo potřebu tam lézt hned po spuštění, je snad jasný, že to bude padat a budou ještě pilovat chyby. Připomíná mi to moji sousedku, když se přecházelo ze starých občanek na malé. Nutně ji potřebovala hned co to bylo možný a pak se strašně čílila, že to trvá.
Tak třeba má někdo spoustu jiných a hlavně vážnějších starostí a chce mít tuhle otravnou věc z krku.
@Hasinka
to teda. Informaci mame fakt dost, ale nemuzeme predat dal