Sčítání lidu - elektronický formulář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lenka76
27.3.21 08:49

@Hasinka :lol: to teda. Informaci mame fakt dost, ale nemuzeme predat dal :lol:

• Citovat
  • Upravit
33005
27.3.21 08:58

@tabitta Nestraš. Chtěla jsem se na to mrknout zítra odpoledne, až vychytají children deseases. No asi to odlozim na velikonocni víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
27.3.21 09:02
@Altavista píše:
Já jsem zvědavá co tam je, ale deklarovalo se, že tentokrát tak vlezlí nebudou :lol:

Lze poměrně sandno dohledat na netu, co přesně tam je, jaké otázky, i s vysvětlivkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
27.3.21 09:03

Klasika…zase si neco vymysleli, co je povinne ale vubec jim to nefunguje…at uz jdou nekam.

Příspěvek upraven 27.03.21 v 09:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6033
27.3.21 09:03

To mě překvapili, čekala jsem, že to nevydrží zátěž klikajících davů a hupne to odpoledne.

Že ono to bylo jako obvykle - tj. kašleme na testy, chyby se budou opravovat za pochodu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15838
27.3.21 09:17

Libovolná IT zakázka pro veřejnou sféru je vždy podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
27.3.21 09:33

Čekal někdo něco jiného? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.3.21 09:35

Taky jsem dneska chtěla vyplnit. Pak jsem četla, že je výpadek. Tak buď počkám pár dní nebo vyplním papírovou verzi a pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
27.3.21 09:38
@Julča001 píše: Čekal někdo něco jiného? :lol:

ne to urcite ne.😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65183
27.3.21 09:46

Už jedou vtipy
Kdyby nějaký registr v Česku fungoval už od začátku, bála bych se, že ho napadli hackeři a zprovoznili
Omlouváme se za dočasnou nedostupnost způsobenou trvalou neschopností…
Nefunkcni web pro scitani lidu je jen dalsim z genialnich tahu vlady, jak udrzet lidi dalsi dva tydny u pocitacu i bez lockdownu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.3.21 09:49
@vokishka píše:
Kdyby nějaký registr v Česku fungoval už od začátku, bála bych se, že ho napadli hackeři a zprovoznili
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
27.3.21 09:49

Tak se na to vykasli, co jim je vubec do toho, pro me je to zasah do soukromi a rozhodne nic vyplnovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.3.21 09:53

Nechápu, proč má někdo potřebu tam lézt hned po spuštění, je snad jasný, že to bude padat a budou ještě pilovat chyby. Připomíná mi to moji sousedku, když se přecházelo ze starých občanek na malé. Nutně ji potřebovala hned co to bylo možný a pak se strašně čílila, že to trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
27.3.21 09:58

@debra.morgan Třeba proto, že to chci mít hotové a nedržet v hlavě, že jsme to ještě neudělali. Když po mě stát něco chce, má zajistit, abych tu povinnost mohl splnit v termínu, který vyhovuje mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.3.21 09:58
@debra.morgan píše:
Nechápu, proč má někdo potřebu tam lézt hned po spuštění, je snad jasný, že to bude padat a budou ještě pilovat chyby. Připomíná mi to moji sousedku, když se přecházelo ze starých občanek na malé. Nutně ji potřebovala hned co to bylo možný a pak se strašně čílila, že to trvá.

Tak třeba má někdo spoustu jiných a hlavně vážnějších starostí a chce mít tuhle otravnou věc z krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová