Sčítání lidu - elektronický formulář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23968
29.3.21 21:00
@jita22 píše:
My potřebujeme oranžovou :jazyk:

Uvidíme… Dočkej času, jako lachtan klasu, jak praví staré české přísloví… Zítra začnu pátrat po zásobách… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
29.3.21 21:02
@matkabagristy píše:
fusekle postradam ja a prcek. Pokud nam maji byt, nutne potrebuju sehnat ploutve. Nema nekdo vazny zajem o barevny papir? Vymenim za ploutve. 8)

Koupíš 3 páry ponožek, jedny použiješ pro sebe, další přešiješ na menší a ze zbytků spíchneš malýmu overal… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.3.21 21:03
@jita22 píše:
Jé, tak je kus ustrihnes a budeš mit pro sebe a zbytek zasijes a budeš mít i pro prcka a budete ještě krásně ladit :jazyk:

takze uz staci sehnat nekoho, kdo nutne potrebuje barevny papir a vymenit ho za nuzky, jehlu, nite a sikovne ruce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
29.3.21 21:04
@Petule030 píše:
A tvrdý papír někdo má? Já asi 2 týdny čekala na otevření papírnictví a po tom dalším „dvoutýdenním“ prodloužení jsem si musela objednat celý balík. Místo 10ks jich budu mít 250. :zed:

To tady lehce vyveksluješ… Jednu čtvrtku tvrdýho papíru třeba za štangli uheráku… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
29.3.21 21:09
@matkabagristy píše:
takze uz staci sehnat nekoho, kdo nutne potrebuje barevny papir a vymenit ho za nuzky, jehlu, nite a sikovne ruce :palec:

Pošlu ti čínský kulatý nůžky na papír, který nestříhaj ani papír, mám jich asi 50ks, jehlu si vyrobíš z větší rybí kosti, místo nitě použiješ vlnu z rozpáranýho svetru po děckách a najmeš si švadlenku, která má děti a ušije ti to za pár barevnejch papírků… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.3.21 21:19
@Petule030 píše:
A tvrdý papír někdo má? Já asi 2 týdny čekala na otevření papírnictví a po tom dalším „dvoutýdenním“ prodloužení jsem si musela objednat celý balík. Místo 10ks jich budu mít 250. :zed:

Nám přišel ve čtvrtek odpoledne e-mail, že na pondělí mají mít na výuku dvě čtvrtky, při posledním tvoření mi ale doma všechny spotřebovali.. Naštěstí moje mamka měla zásobu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.3.21 21:20

Vlnu mám :mavam: ale nedám, mám rozdelany dva svetry naráz :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.3.21 21:23
@Tamtama píše:
Nám přišel ve čtvrtek odpoledne e-mail, že na pondělí mají mít na výuku dvě čtvrtky, při posledním tvoření mi ale doma všechny spotřebovali.. Naštěstí moje mamka měla zásobu..

a ty uci, co to zadavaji si nevsimly, co se venku deje? Jestli prckova uca vymysli tvoreni s ponozkou, praskne mi zilka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.3.21 21:26

Jeste mam v praci asi 100 rolicek od toaletaku, kdyby nekomu barevne papiry byly malo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
29.3.21 21:30
@boball píše:
Předpokládám, že pokud jsi tam měla na konci to číslo, tak je to odesláno. Pokud ne, tak at si trhnou nohou. Já si ho zapsala, kdyby náhodou někdy někdo prudil. Měli to nechat jak to bylo, ted jsou lidi z toho zmatený jak lesní včely, někteří.

Já si číslo neopsala. No snad ho nikdo nebude chtít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.3.21 21:41
@matkabagristy píše:
a ty uci, co to zadavaji si nevsimly, co se venku deje? Jestli prckova uca vymysli tvoreni s ponozkou, praskne mi zilka 8)

Byl tam dovětek, že kdo nemá, může si vyzvednout za hlavními dveřmi školy.. Ale druhý den v čase 8-12, což jaksi jsem v práci v jiném okrese.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11205
29.3.21 21:49
@Tamtama píše:
Byl tam dovětek, že kdo nemá, může si vyzvednout za hlavními dveřmi školy.. Ale druhý den v čase 8-12, což jaksi jsem v práci v jiném okrese.. :lol:

Jo, to je takový logický, že všichni mají čas druhý den dopoledne běžet do školy. Občas tu učitelskou logiku miluju :) Ale my máme zatím paní učitelku hodnou a soudnou, nemůžu si stěžovat.

Příspěvek upraven 29.03.21 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
29.3.21 22:18
@magratka píše:
Mně to napsalo potvrzení, že jsem to vyplnila a když se přihlásím znovu, tak mne to nechá zas vyplňovat.

Já tam udělala chybu, kterou jsem si uvědomila až po odeslání, tak jsem to zkusila vyplnit ještě jednou a šlo to. Někde psali, že se při chybě může odeslat druhý formulář, tak snad jim v tom neudělám moc zmatky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148693
29.3.21 22:59
@Tamtama píše:
Byl tam dovětek, že kdo nemá, může si vyzvednout za hlavními dveřmi školy.. Ale druhý den v čase 8-12, což jaksi jsem v práci v jiném okrese.. :lol:

Naše dítě mělo s třídou online tvoření, vyrábělo se velikonoční kuřátko původně z barevného papíru, kdo prý nemá stačí bílý, musím říct že bílé kuře měl téměř každý až na nějaké výjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.3.21 23:06
@Anna766 píše:
Naše dítě mělo s třídou online tvoření, vyrábělo se velikonoční kuřátko původně z barevného papíru, kdo prý nemá stačí bílý, musím říct že bílé kuře měl téměř každý až na nějaké výjimky.

Vidíš, barevného papíru mám zrovna šest půlek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová