Sčítání lidu - elektronický formulář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148917
30.3.21 08:14
@Alriga píše:
Co se nezdá? Co je komu do toho? Nehledě na to, že všechny tyto informace už stát má, ať si je tedy statistický úřad zjistí sám. Proč mám já dělat práci za ně?

Jasně co je komu do toho.Jen že sčítání lidu není nic nového a mě to trochu přijde že to někdo slyší poprvé. Je to běžná věc která už probíhala mnohokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
30.3.21 08:37
@Anna766 píše:
Jasně co je komu do toho.Jen že sčítání lidu není nic nového a mě to trochu přijde že to někdo slyší poprvé. Je to běžná věc která už probíhala mnohokrát.

Ze něco probíhalo mnohokrát, ještě neznamená, že je to ok. Nebudu nikomu nic vyplňovat, už vůbec ne informace o tom, s kým žijí v domácnosti a v jakém oboru pracuji. Všechny informace o mně stát má. Platím daně, pojištění, odpad z domácností, jsem na matrice, můj pes je ragistrovan čipem. To jim musí stačit.

• Citovat
  • Upravit
32144
30.3.21 08:54

@Alriga Ono by jim to i stačilo…kdyby byli schopní si ty registry a údaje propojit…což se tady zřejmě nikdy nestane :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148917
30.3.21 09:22
@Alriga píše:
Ze něco probíhalo mnohokrát, ještě neznamená, že je to ok. Nebudu nikomu nic vyplňovat, už vůbec ne informace o tom, s kým žijí v domácnosti a v jakém oboru pracuji. Všechny informace o mně stát má. Platím daně, pojištění, odpad z domácností, jsem na matrice, můj pes je ragistrovan čipem. To jim musí stačit.

Vsak nevyplňuj, tvoje věc a moje zbytečná starost, já za tebe pokutu platit nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.21 09:07

Zdar taky jsem to vyplnil a když je stát tupé a nemá elektronický propojené úřady v 21 století, tak jsem jim zadal že jsem amiš vyznává děti slunce náboženství bez příjmu bez peněz bez práce. Ať si Bureš stát nasere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23971
4.4.21 09:10
@JirkaRadar píše:
Zdar taky jsem to vyplnil a když je stát tupé a nemá elektronický propojené úřady v 21 století, tak jsem jim zadal že jsem amiš vyznává děti slunce náboženství bez příjmu bez peněz bez práce. Ať si Bureš stát nasere :)

No jóóó, jsi velkej hrdina… Odboj… Měl/a bys dostat metál a odškodnění za perzekuci… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
11.5.21 11:06

Jdu se zeptat, když jste vyplňovali online dotazník, přišlo vám nějaké potvrzení o sečtení? Mně jako nic, ani za nás, ani za naše. Teď čtu, že hrozí 10.000 pokuta. Jak prokážu, že jsem se sečetla, když v podstatě nemám nic v ruce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
11.5.21 11:17

Příspěvek upraven 13.11.21 v 17:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
11.5.21 11:18
@Arboretka píše:
Jdu se zeptat, když jste vyplňovali online dotazník, přišlo vám nějaké potvrzení o sečtení? Mně jako nic, ani za nás, ani za naše. Teď čtu, že hrozí 10.000 pokuta. Jak prokážu, že jsem se sečetla, když v podstatě nemám nic v ruce?

Když jsem odeslala, tak se objevilo na obrazovce potvrzení, že jsem byla sečtena. Jinak nepřišlo nic.

• Citovat
  • Upravit
24992
11.5.21 11:37

Udelala jsem screen potvrzení hned po sečtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
11.5.21 13:39

No, já ten printscreen neudělala, jen napsali, byla jsem sečtena, tak jsem nás všechny sečetla, včetně prarodičů a nemám žádné potvrzení. Taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.5.21 13:42

@Arboretka já jsem si to číslo taky nikam neuložila. A myslím, že nás bude daleko víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116164
11.5.21 13:55
@Arboretka píše:
No, já ten printscreen neudělala, jen napsali, byla jsem sečtena, tak jsem nás všechny sečetla, včetně prarodičů a nemám žádné potvrzení. Taky dobrý.

Já si sice udělala printscreen, ale myslím že pokud ti to napsalo na konci, že to proběhlo v pořádku, tak to nemusíš řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
11.5.21 14:06

@Arboretka by me teda taky zajimalo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11213
11.5.21 14:21
@Netopirek píše:
@Arboretka já jsem si to číslo taky nikam neuložila. A myslím, že nás bude daleko víc.

Vždyť říkali, že kdo neudělá online, prijdou komisaři s formulářem. Nikdo nepřišel = uznali, že jsem sečtena online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová