Sebevědomí nebo jen na oko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
19.8.18 13:28

Každý chlap má něco. Tohle mi přijde celkem v normě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.18 13:47

Jeste me teda trochu trápí jedna věc: ma sestru (37 let). Žijí každy v jiné zemi ale navštěvují se dost často (co 3 týdny). Prvně mi to přišlo super ze se mají rádi a ted až mi přijde jestli to je zdravá “láska”.

Jde o to, ze si ho sestra dost usurpuje pro sebe. Je single, asi ma menší komplexy (je proste tlustá a štve ji to, mysli si ze proto nemá chlapa), přítelkyním dává přezdívky (já měla jednu uz po tydnu) a myslím si ze mu cpe do hlavy ze to není ono atd. Proste ji podle me vadi ze by byla nějaká holka důležitější než ona. Jednou ji psal ze jsme na vině a nemá čas a urazila se. Jezdi spolu na výlety, dělají spolu vsechno, dokonce se i perou. Mam pocit ze ho chce proste pro sebe a on to nevidí nebo nechce vidět. Anebo mu to vyhovuje. Nikdy mi ji ještě nepředstavil a když ma přijet sestra tak jdu na druhou kolej. Když měla mít narozeniny (což jsem nevěděla) tak jsem 3 měsíce dopředu říkala, ze bude prodlouženy víkend a jestli někam nepojedeme. Reakce: ne, sestra ma narozeniny, to by nepřežila. Konec diskuze.

Já nevim, taky mam brachu rada, ale tak nějak fungujeme jinak. Nepereme se od 10ti let, partnery máme na prvním místě, chápeme když druhy nemá čas nebo chce byt s partnerem, nedáváme trapný přezdívky partnerům těch druhých atd atd.

Jsem divná já nebo vám ten jejich vztah nepřijde úplně ok?

Já si fakt myslím ze by byla nejvíc happy kdybych šla z cesty a měla ho zase jen pro sebe a můžou hejtovat svět zase hezky spolu. Já jsem takový parazit :roll:

• Citovat
  • Upravit
34322
19.8.18 14:09

Miluješ ho? Proč s ním jsi? V příspěvku o sestře o něm nepíšeš vůbec pěkně.

Jinak - je to narcis. Čím dřív pryč, tím líp.
Ten popis rozdvojené osobnosti je přesný. Oni od ostatních okoukají, jak by se asi měli chovat (to je ta hezká část), ale jejich pravé já je ta část, kterou nemůžeš vystát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.18 14:10
@Lucie_Sx píše:
Miluješ ho? Proč s ním jsi? V příspěvku o sestře o něm nepíšeš vůbec pěkně.Jinak - je to narcis. Čím dřív pryč, tím líp.
Ten popis rozdvojené osobnosti je přesný. Oni od ostatních okoukají, jak by se asi měli chovat (to je ta hezká část), ale jejich pravé já je ta část, kterou nemůžeš vystát.

Bohuzel asi miluju, jinak bych to neřešila a netrapila bych se. Samozřejmě me to vsechno štve, ted nsem naštvaná tak asi nepíšu nic hezkého.

• Citovat
  • Upravit
34322
19.8.18 17:05
@Anonymní píše:
Bohuzel asi miluju, jinak bych to neřešila a netrapila bych se. Samozřejmě me to vsechno štve, ted nsem naštvaná tak asi nepíšu nic hezkého.

No, tak to ber tak, že on tebe ne, protože narcisové to neumí.
Jen tě z nějakého důvodu potřebuje (sex? někoho mít kvůli okolí? atd.), takže se kromě své přirozenosti chová i hezky (protože ví, že to očekáváš a získá tě tím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.18 23:34
@Lucie_Sx píše:
No, tak to ber tak, že on tebe ne, protože narcisové to neumí.
Jen tě z nějakého důvodu potřebuje (sex? někoho mít kvůli okolí? atd.), takže se kromě své přirozenosti chová i hezky (protože ví, že to očekáváš a získá tě tím).

Ja nevím, asi to nechci slyšet ale přijde mi to přehnaný. Přijde mi jako normální chlap co má mouchy ale možná mám tedy růžové brýle. Pravda je ze mi to jeho chování docela vadí, nebo spis mi přijde divny.
Ale přede mnou měl hodně dlouhý vztah a tu holku znám, je krásná a chytrá a fajn, nemůže byt až tak špatný. Je pravda ze si často tohle říkám, ze měl 7 let vztah a tak je o co stát, kdybych měla info ze měl jen půlroční vztahy tak to snad zabalim.

• Citovat
  • Upravit
34322
20.8.18 00:07
@Anonymní píše:
Ja nevím, asi to nechci slyšet ale přijde mi to přehnaný. Přijde mi jako normální chlap co má mouchy ale možná mám tedy růžové brýle. Pravda je ze mi to jeho chování docela vadí, nebo spis mi přijde divny.
Ale přede mnou měl hodně dlouhý vztah a tu holku znám, je krásná a chytrá a fajn, nemůže byt až tak špatný. Je pravda ze si často tohle říkám, ze měl 7 let vztah a tak je o co stát, kdybych měla info ze měl jen půlroční vztahy tak to snad zabalim.

Tak si s ní promluv, proč to skončilo, ne?

Už jen ta věta, jak mu vadí cokoliv, co děláš, a tak s ním už nerada děláš něco společně… to je přece partnersky úplně mimo. Tak když s ním nerada něco děláš, protože tě prudí, tak co s takovým chlapem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.18 19:47
@Lucie_Sx píše:
Tak si s ní promluv, proč to skončilo, ne?Už jen ta věta, jak mu vadí cokoliv, co děláš, a tak s ním už nerada děláš něco společně… to je přece partnersky úplně mimo. Tak když s ním nerada něco děláš, protože tě prudí, tak co s takovým chlapem?

Prý se z nich stali kamarádi a každý chtěl od života něco jiného…

• Citovat
  • Upravit
1935
20.8.18 19:54
@Anonymní píše:
Ahoj,

řeším takovou věc…přítel (jsme spolu celkem krátce) vystupuje jako velmi sebevědomí muž. Dokonce to o sobě rekl, ze jestli s něčím někdy neměl problém, tak je to sebevědomí (ač sam přiznal, ze to ještě neznamená, ze je k tomu nejaky důvod),

Jenomže me to nějak nekoresponduje s jeho chováním a začínám si myslet, ze ma spis problém a dost me to nebaví…

1. vyžaduje uznání a pozornost z me strany
  2. občas fnuka jak malej kluk, ve smyslu “zase to musím dělat já” apod
  3. když něco zkritizuju (nebo spis se jen zeptám nebo prohodím, třeba proč si nemůže jednou za měsíc vysat v bytě když ma zvíře a všude milion chlupů) tak je reakce “najdi si jinyho” anebo se trochu urazí
  4. často rozebírá a kritizuje jiné lidi (ne kamarady a ne me), mam pocit ze jen on ma patent na vsechno
  5. často musí byt po jeho
  6. myslím si ze špatne snáší ze ma začínající cedecko a když jsem jednou řekla jestli si to nechce oholili, tak se mohl zbláznit. Já mu chtěla dat najevo ze mi jsou vlasy jedno
  7. když něco děláme společně, mam dojem ze na co sahnu je špatne. To se sice omluvil ale stejne se to moc nemění, takže s nim veci dělám nerada
  8. občas strašně “precenuje” nějaké veci. Já ho třeba pohladim po ruce a jeho reakce je “tobě se fakt líbí moje ruce co?” Ano líbí, ale v tu chvíli co tohle řekne tak se mi nelíbí nic :D
  9. jednou jsme se rozešli, aniž bych tusila ze je nejaky problém tak pak vysypal z rukávu co vše je špatne (zejména na mem chování k němu) a skončil to. Za týden jsme se dali dohromady zpátky.
Co si o tom myslíte?

Tak jste spolu podle Tvých slov krátce a už jsi našla 9 varovných signálů.

Co si o tom myslíš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.18 21:21
@tininas píše:
Tak jste spolu podle Tvých slov krátce a už jsi našla 9 varovných signálů.Co si o tom myslíš Ty?

Upřímně nevím. Proto jsem založila tohle tema, protože hledám chyby i u sebe, Jakoze to třeba prehanim a jsou to blbosti. Nebo naopak nevidím ze to je fakt blby. Mám v tom hrozny zmatek. Na jednu stranu je uzasnej a miluju ho a na stranu druhou je na pěst a jde mi na nervy jak se chová (ne ke mne, na mě je v drtivé většině případů milej, to ze někdy prudí neberu negativne, mám za sebou těžký vztah a tak mi asi vše prijde pohoda).

• Citovat
  • Upravit
34322
20.8.18 22:20

Přečti si tuhle diskuzi:
https://www.emimino.cz/…ankovani/41/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie