Šediny v 36 s grácií?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.6.10 18:23
Eliška píše:
Díky za názory :-DJen mě překvapuje, že se tu nenašel fakt nikdo s „přírodním“ názorem :think: protože mně to přijde tak hrozně přirozený přijímat ten věk a změny… (nemyslím tedy třeba nadváhu, to ne, ale vrásky jo). A přitom se stará vůbec necítím!

Tak ja neviem ci som „prirodna“ ale tiez mam v 33 sediny v ofine a neriesim. Ale to je tou mojou lenivostou. Strasne rychlo mi rastu vlasy a fakt netuzim kazde tri tyzdne dofarbovat korienky. Doteraz som sa obcas hrala s vymyvacimi samponmi, ale tak vyrazne sedivejsia som az v tehu, tak som este nevyskusala ci mi sampon na sediny chyti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
19.6.10 19:22
Eliška píše:
Jen mě překvapuje, že se tu nenašel fakt nikdo s „přírodním“ názorem :think: protože mně to přijde tak hrozně přirozený přijímat ten věk a změny… (nemyslím tedy třeba nadváhu, to ne, ale vrásky jo). A přitom se stará vůbec necítím!

Já bych řekla, je to prostě úzus naší společnosti a naší doby… mejeme se každý den, používáme deodoranty, malujeme si obličej, holíme si nohy a podpaží… no a maskujeme šediny. Nic z toho není přírodní, ale každý, kdo z tohohle vybočuje, je v očích okolí „divný“, i když je vlastně úplně přirozený :) Navíc chceme se líbit chlapům, a ti prostě preferují mladší ženy… barvením vlasů se tváříme, že jsme mladší, než doopravdy jsme. Takže s šedinami myslím může chodit jen ženská, která je silnou osobností, a tudíž je schopná se tady nad to povznést…

(a to já nejsem… maskuju melírem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17976
19.6.10 19:28

Jéje, koukám, jsem vzbudila dojem, že se nemyju a voním max. mateřídouškou z meze :lol: Uznávám, nelíčím se často, ale jinak celkem do většinové společnosti zapadám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
19.6.10 21:06

Jéje, tak mě vrásky ani deformace postavy nijak z klidu nevyvádí, to ne..Ale v 25 ti letech mít šedivou hlavu, to by mi přirozené nepřipadalo :oops: :oops:

naopak se čím jsem starší cítím lépe - hlavně mentálně( jako, že se už tolik nevzrušuju povrchnostma), ale vlasy jsou vlasy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
19.6.10 22:12

ahoj,taky si říkám,že bys mohla zkusit melírek,není to velký zásah a omladí :palec:
se přiznám,že taky maskuju,mám 34 a nahoře u afiny jsem si loni našla pár šedin :zed: maskovala jsem melírem,ted hnědou barvou,dost si na vlasech zakládám i celkovém vzhledu :oops: :-D
Tak třebas zkus nejdřív nějaký barvící šampon,at vidíš,jak ti to bude slušet,při příštím umytí se smyje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
20.6.10 15:57

Nic proti nikomu, je to jen můj osobní názor, ale mně se zdá, že právě ten klasický zesvětlující melír dělá starší. Možná právě proto, že mi připomíná šediny ve vlasech. :nevim:
Tím netvrdím, že melír ženským nesluší nebo tak, to v žádném případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková