Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nehadejte se mezi sebou.. vůbec tu nechci řešit koronu…byl to hloupý nápad. Ale já sakra nejsem jediná co tohle udělala ne? Neomlouvá me vůbec nic ale tak moc pi dítěti toužím že jsem udělala i tohle..
To je sice hezky, ale to dite nebude jen tvoje, ale i partnera. Je to dost sobecké a nezodpovědné. Skvělá budoucnost pro vztah, kdy takhle obejdes partnera v tak zásadním rozhodnuti. Opravdu by mě zajímal tvůj věk.
Vždyť ta šance že se to povedlo je minimální..vždyť nemám v ruce pozitivní test tak jaké dítě? Já Vím Že To byla blbost..píšu to asi po třetí.. mrzí mě to.. opakovat to nebudu.. vždyť nemusím mít ani ovulaci, nezavedla jsem to ani hluboko a hlavně v hrozně málem množství.. je mi 22, jestli je to taková zajímavost..
Ty jsi vazne vtipna. Tak to udelas, abys otehotnela, ale protoze ti vsichni rekli, jaka jsi podrazacka, tak vlastne o nic nejde, bylo to jen malicko, navic vlastne vsechno vyteklo a nebylo to hkuboko a tak.
No byt chlap, tak po sobe vzdycky poctive utru.
Ja tej panice nejak ne a ne propadnout. Kdyby byla valka, to jo, to bych se bala o život a určitě netehotnela a hele, co lidi se právě za války narodilo. V listopadu se mi narodilo druhé dítě, je mi lito, co se ted děje, ale co nadelam. Může přijít kdykoliv cokoliv, vhodná doba tudíž nebude nikdy, bráno touto optikou. V CR ročně umře pres 100 tisíc lidi, to je 300 denně (!) z různých příčin. Takže já prostě odmítám panikarit, protože to ničemu nepomůže. Ne, nebudu se pouštět do debat o covidu, ja prostě nechci. Uz ho mam plny zuby.
Zajímavé, přítel ze začátku také nesouhlasil s miminkem… A snad nikdy
mě nenapadlo řešit situaci tak jako tebe ![]()
Co mu řekneš když to vyjde
?..?
Už taky odmítám řešit paniku kolem.. když se tenhle zázrak povede, tak se divit opravdu nebude. On si není sám kolikrát jistý jestli mu to neujelo, tohle padlo z jeho úst. A dítě chce.. moc. Jen by počkal kvůli tomu okolo
@Anonymní píše:
Pokud vím nikde jsem nenapsala, že se tak stresuju, že to prenasim na dítě. Chtěla jsem jen napsat, proč mi to nepřijde úplně v pohodě proč se sama sebe nepresvedcuji, že se nemůže nic stát a je to jen chřipečka. Taky mě rozciluji lékaři co teď dělají závěry. Nechápu tu jejich odvahu. Zmíněný argument je trochu extrém ne? Venku mě auto může přejed, ale taky proto chodím po chodníku ne?
Tak kdyz se to vezme do dusledku, auto vas muze prejet i na chodniku…nekdo nezvladne rizeni a je to…znamou prejelo auto na prechodu na zelenou, kdyz uz mela skoro krok na protejsi chodnik
jen me ten vycet moznych ohrozeni vydesil - pobavil…vypada to, ze o tom dost premyslite. Coronavirus uz tu podle vseho bude furt, to by se musely prestat deti rodit uplne. Nema cenu to takhle resit. Oproti tomu si zavadet sperma kdovikam…radeji nechci vedet, kde k tomu spermatu prisla…
utrela nekde na trenkach ne? ![]()
@Anonymní píše:
Už taky odmítám řešit paniku kolem.. když se tenhle zázrak povede, tak se divit opravdu nebude. On si není sám kolikrát jistý jestli mu to neujelo, tohle padlo z jeho úst. A dítě chce.. moc. Jen by počkal kvůli tomu okolo
Kdyby dite chtel a moc, tak nebude strilet mimo
@Anonymní píše:
Nezlob se na mě, ale tohle vše je jen teorie. Až praxe ukáže jestli se ti, co to píši nespletli. Takhle naivně věřit pouze jedné straně se mi fakt nechce. Protože všichni doktoři nemají vždy pravdu a opravdu to nejsou sybily. Oni jen předpokládají jak ten vir bude působit. A ne nečetla jsem nesmysly na netu, mám lékařské minimum a diskutovala jsem s lékaři, kteří kroutil hlavou nad tím, že si někdo troufne v této fázi dělat závěry.
Ahoj, jen se zeptám, co je lékařské minimum?
@MissDetectiv
Ale houby, ejakulace do ruky nebo mezi prsa je zcela běžná.
@Anonymní píše:
@MissDetectivAle houby, ejakulace do ruky nebo mezi prsa je zcela běžná.
Ale šup s tím do pochvy už ne zcela běžné. Výsledek mě snad ani nezajímá. Hrát vabang, když jde o dítě, mi nepřijde zajimavé. Ale na druhou stranu, samoživitelek je…
@Hedvikaaa píše:
Ahoj, jen se zeptám, co je lékařské minimum?
Mám státnice s interny, pediatrie, chirurgie a gynekologie. Dost předmětů zároveň s mediky.