Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak se poplacejte obě po ramenou jak jste svaté a bezte do jiného téma.. nemám na vás náladu.
A ty si vygoogli schopnyho psychologa. ![]()
@Konys píše:
Boze dej, at tvuj chlap prozre, a kopne te do zadele..jeste si svoji prasarnu omlouvej, a poplacej se po rameni. Nemas ani kousek sebereflexe ani svedomi.Ano, oproti tobe svata jsem. My se na diteti dohodli, ze jsme pripraveny oba, a ze oba chceme! Protože dite je obou.. A nikdy by me nenapadlo rozhodnout i za nej.. Ale to je otazka toho, kdo ma co v hlave.. Nekdo rozum, někdo ocividne jen vakuum..
Zakladatelko, nebudu soudit, takových komentářů je tady dost. Každopádně mě dost zajímá, jak to dopadne, zda jsi z tohoto způsobu těhotná či ne, protože toto jsem ještě nečetla
Očividně jsi opravdu zoufalá, ale pokud těhotenství nedopadne, nic si z toho nedělej, prostě to tak mělo být a opravdu si počkej, až miminko budete chtít počít s přítelem OBA DVA společně.
Přeji ti hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
Prosím tě už bez..
Mas ty v sobe vubec nejaky svedomi? Jedinej kdo by se tady na to mel vyprdnout a jit sklopit hlavu jsi ty.. A trochu se nad sebou zamyslet, coz asi bez rozumu ale nejde, vid?
![]()
@Anonymní píše:
Tak to nevyšlo. Dostala jsem to.
Aspon mas moznost pocit s cistym svedomim.
Já tě chápu. Taky jsem v červenci potratila a bylo to těžké.
Taky jsem chtěla hned, ale jsem ráda, že jsem počkala.
Teď jsem v 8 tt. Opravdu to v tehle situaci není ideální.
Já teda argumenty typu “koronavirus” neřeším. Chytili ho 2 moji příbuzní a po týdnu horečky a nějakého kašle nikomu nic není. Ale nevím, co by to udělalo s miminkem. Ale to můžeš chytit i chřipku.
Tohle se ale nedělá partnerovi. Co myslíš, že by ti na to řekl? Počkej si až to miminko bude chtěné z obou stran! ![]()
@Anonymní píše:
Holky! Jsem hodně naivní, když jsem si pokoušela zavést semeno do pochvy prstem a doufám, že budu v tom? Jo není teď ideální doba..ale jsem po zamlklem a už to déle nevydržím. Přítel dítě chce a moc.. jen se dokáže rozhoupat..furt říká že teď je špatná doba.. ale to bude vždycky nějaká výmluva.. myslíte, že z kapičky můžu doufat? Opravdu jsem zavedla minimum a ani nevím jestli dost hluboko.. mám plodné dny..
Možné to je, nicméně jsi udělala naprosto totální svi_árnu, což už ti tady hodně lidí napsalo. Vymlouvat se, že miliony ženskejch přece vysazujou prášky, tak o co jako jde, je ubohé. Jakákoliv aktivně vyvíjená snaha o otěhotnění navzdory přání partnera a za jeho zády, je jeden z nejnižších podrazů, jakých se vůbec můžeš dopustit. Způsob, jakým tu reaguješ, jen přispívá k dojmu, že jsi nevyspělá osobnost, které se hormony zbláznily dřív, než dorazil rozum. Už v zájmu budoucího potomstva a jeho výchovy doufám, že se ti to tentokrát opravdu nepodařilo. Pokud s tebou hormony třískaj tak, že se nedokážeš ovládnout a uděláš tohle, ačkoliv teď tvrdíš, že to byla chyba, tedy to asi není v souladu s tvým vnitřním morálním nastavením (což je ale trochu v rozporu s tím, jak se tady podvodných způsobů otěhotnění zastáváš), tak vyhledej odbornou pomoc.
A teda zajímalo by mě, jak by reagoval tvůj partner, kdyby si tuhle diskuzi přečetl. Jestli by snad nebylo lepší s ním zcela otevřeně komunikovat.