Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Psychicky narušený a život s ním by byl jak jízda na horské dráze
No,dokonce jsem to nedočetla,ale nato,že je ti 40,se chováte oba jak puberťáci.
Čekáš jeho dítě,ale on chce začít pomalu,chodit na rande. Každý máte jedno dítě z předešlých vztahů,no,rodinka hadr. Hodně štěstí.
@ivik21 píše:
vážně skoro 40let?!
noo, nevím nějak, co dodat…pardón
![]()
Číst se to moc nedá, takže s čím přesně chceš poradit
Příspěvek upraven 09.02.19 v 14:19
Ano,také jsem nějak nepochopila,s čím máme radit. ![]()
Je ti 40, aspoň ty bys měla mít rozum. A jsi teda těhotná nebo jak?
to jako neřešíte?
o tom byste měli spíš mluvit ne, ne řešit tyhle „blbosti“. Každopádně bych s ním nebyla a nechápu že ti někdo takový může imponovat
jo, možná kdyby mi bylo 15 a jemu taky ![]()
Tvl,teĎ jsem to dočetla do konce a s tím IQ jsi mě rozsekala totál.
![]()
A ty jsi mu to IQ merila?
promiň, to mě dostalo.. On by se mel jit lecit a ty uz to nejak budes muset zvladnout s dvěma dětmi sama, nic moc situace. Hlavne ho prosimte kopni nekam.
Podle meho mate krasny a vyrovnany vztah. Jednou te posle do pr.dele, jednou pozve na veceri, podruhe te posle do pr.dele, nasledne pozve na veceri, potreti…vse v naproste rovnovaze.
Nic bych nemenila
!
IQ neres, to nema na velikost pindoura a vydrz zadny vliv. Jen decko asi nebude nejostrejsi tuzka v penale, nu co uz.
Příspěvek upraven 09.02.19 v 14:31
@tatranka999 píše:
Podle meho mate krasny a vyrovnany vztah. Jednou te posle do pr.dele, jednou pozve na veceri, podruhe te posle do pr.dele, nasledne pozve na veceri, potreti…vse v naproste rovnovaze.
Nic bych nemenila!
Anebo tak… Týjo, fakt rovnováha
![]()
No nic, připravuj se na dráhu matky samoživitelky, energii budeš potřebovat tady. Od toho histriónskýho rapla bych se držela co nejdál a dala se na modlení, aby výchova přetlačila genetiku. Hodně štěstí.
@tatranka999 píše:
Nic bych nemenila!
IQ neres, to nema na velikost pindoura a vydrz zadny vliv. Jen decko asi nebude nejostrejsi tuzka v penale, nu co uz.
Příspěvek upraven 09.02.19 v 14:31
@lamicina píše:
No nic, připravuj se na dráhu matky samoživitelky, energii budeš potřebovat tady. Od toho histriónskýho rapla bych se držela co nejdál a dala se na modlení, aby výchova přetlačila genetiku. Hodně štěstí.
Pro jistotu bych si schovávala všechny zprávy, nikdy nevíš, kdy mu přeskočí a začne na tebe jít přes dítě. Jinak toto by mi hrdost nedovolila, už po rozchodu by pro mě tímto defintivně skončil. Podobnou zkušenost mám s jiným člověkem z rodiny, on se takto bude chovat, protože může a jak jsi na to za tu dobu společně strávenou zvyklá, už ti to ani nepřijde. Ale není to normální, takové chování. Ukázala jsi mu někdy ty zprávy, od těch šílených po ty normálnější a zase zpět k těm šíleným ? Ukázala jsi mu někdy, jak nelogicky a šíleně se chová ?
Myslíš, že je to dobrý otec pro tvé dítě a může mu být dobrým rodičem ?
Najdi si normálního chlapa pro rodinu, ne takového mladého labilního kluka, který pořádně ani neví, co chce. At si ho rodiče doma naloží do octa.
Číst se to moc nedá, takže s čím přesně chceš poradit
Příspěvek upraven 09.02.19 v 14:19