Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lilale píše:
@veria taky asi záleží jakou máte životní úroveň a příjmy
Tak přítel vůbec má design mě. prijde že ho to ani nebaví a mě. to zas baví vymyslet zařizovat
Jenomže ono není složité vymýšlet a zařizovat ve smyslu čumět na netu a zběsile nakupovat. Před třemi dny jsi řešila podporu od státu, protože ti končí rodičák, nemáš se kam vracet a nemáš žádnou práci. Myslíš, že teď je fakt vhodná doba na to, aby sis vybírala podsvícené zrcadlo do koupelny za 5tis.? Já bych si tam dala zrcadlo z IKEA za dvě stovky a těch 4800,– bych radši odložila na hromádku „ojeté auto“, abych zvýšila svoje šance na trhu práce.
Partner je dost možná jen realista, který vidí, že to nějakou dobu potáhne úplně sám. Nenapuštěný bazének je samozřejmě extrém z opačného pólu.
@zrcadlo tak není na to vhodna doba, ale chtěla jsem ho, líbí se mi to zrcadlo
@Lilale píše:
Kdyz si ted koupis bazarove/levne, tak ho za to drahe muzes prece vymenit kdykoliv pozdeji
.
@Burj Chalifa píše:
mám dotaz - vytahovat konvici ze základny nebo základnu ze zdi?
Základnu ze zdi.
Mě přijde, že partner ví, že ještě bude potřeba hodně peněz. Nedostavěný barák, zdražování všeho. Tak šetří.
@Karamba2020 píše:
Na co potřebuješ teplo na WC???
světla kup sama, řekni mu, že to stálo 390,– a budeš mít klid
konvice nevytažená ze zdi už způsobila nejeden požár.
Aby nemrznul zadek?
Jo to mam taky, studeny zachod toleruji v kempu, ne doma, brrrr
@Lilale Strašný..já bych měla z něj jen nervy! To jde vydržet jen určitou dobu.
@Lilale píše:
Promin, ale to je opravdu blby pristup ![]()
Jinak setrilka mam taky, vypoustim, co dela sam sobe
Jestli se chce sprchovat ve tme a jist 1 kolecko salamu, jeho vec
Od doby, co jsem zpet v praci, me sejri mene, mam na utraceni svoje penize, nastesti uplne nouzi netrpime.
Tohle bych dlouhodobě nevydržela. Něco chápu, ale dost věcí by pro mě bylo přes čáru a odmítala na to přistoupit.
@Lilale píše:
To je dobrý ![]()
Tak s tímhle přístupem"sice na to nemám, ale líbí se mi to a chci to, tak si to objednám i proti vůli partnera" se nedivím, že chlap šílí.
Nejspíš s tebou má dost zkušeností svého druhu ![]()
@Lilale píše:
No, tak na tuhle perlu si vzpomen, až tě zase napadne přemýšlet, na jaké dávky „máš nárok“ a až budeš bez koruny, protože nesezenes práci a po 5 měsících zkončí podpora. ![]()
Hlavně, že se budeš moct koukat do zrcadla za pět litrů, přitom nemáš 60 korun na dětský vláček a musíš čekat, až ti ho někdo milostivé zaplatí.
@Svistice píše:
No, tak na tuhle perlu si vzpomen, až tě zase napadne přemýšlet, na jaké dávky „máš nárok“ a až budeš bez koruny, protože nesezenes práci a po 5 měsících zkončí podpora.
Hlavně, že se budeš moct koukat do zrcadla za pět litrů, přitom nemáš 60 korun na dětský vláček a musíš čekat, až ti ho někdo milostivé zaplatí.
Musim souhlasit. Bez zrcadla s podsvicenim by prezili. Co je extrem - setreni na diteti, viz bazen a vlak, a toho bude patrne vic. No zakladatelky boj.
@Havlova píše:
Základnu ze zdi.
Nestaci vypnout pojistny vypinac na zasuvce? Pokud tam je.
@Michelle_M píše:
To je fakt vtipná diskuse od někoho, kdo jinde zjišťuje, na jaké peníze od státu má nárok a zda by šlo zamlčet přítele, aby dostal vícBuď ráda, že se u vás někdo snaží šetřit!
Světla za čtyřku ve vaší situaci, tvl…
A vtipný je, že tady v jednom příspěvku píše, že jim zbyde 40tis. Prý zatajit přítele ![]()
@mamina2017 píše:
A vtipný je, že tady v jednom příspěvku píše, že jim zbyde 40tis. Prý zatajit přítele
Ja myslim, ze tihle dva sli svetem dlouho, nez se nasli
. On chorobny skrt, ona absolutne financne negramotna a sest petek na vlacek musi dite vysomrovat na tete.