Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Havlova píše:
@debra.morgan Není znojemská s kyselýma okurka a slaninou?
vidíš, slaninu doma taky nemám, ale okurky jo…jinak ano, je, nedávám tam mouku, ale zahušťuji zeleninou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
vidíš, slaninu doma taky nemám, ale okurky jo…jinak ano, je, nedávám tam mouku, ale zahušťuji zeleninou.
Já ji nevařím vůbec, ale pamatuju ty okurky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás dneska zbytky ze včera. Kuřecí prsa na přírodno plus salát. A k večeři vůbec nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zatím dobrý, ještě mám v peněžence 1200 kč, dneska jdu nakoupit do alberta.
dnes dojíme znojemskou s těstovinama.
zítra a v pátek bude sekaná s bramborama nebo chlebem.
o víkendu nevím.
ale včera jsem si koupila zmrzku, normálně korneto, ale náplň byla jak kinderbueno, bylo drahý, ale bylo to žrádlo, ježiš to bylo dobrý
, takový korneto do každé rodiny! ![]()
a štve mě chlap s opravou těch zubů, já vím, že se to musí, že to už bude mít nafurt, pak už mu tam nebudou pomalu mět co vrtat, ale každej měsíc do toho zahučí pár tisícovek, bleh, ještě to pár měsíců musím vydržet.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan ahoj, zkus si predstavit, kdybys mela spinu chlapa, nevadilo by mu chodit bezzuby. Mlady chlap. Posledne jsem se bavila s mou zubarkou, ze kdyz byli mi rodice v mem veku, je mi 64, tak oba byli bezzubi. Pry to tak tehdy byvalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes v Prostreno vari kolozuba zenska. Skaredy pohled, patri do Vymeny manzelek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EMicina píše:
@debra.morgan ahoj, zkus si predstavit, kdybys mela spinu chlapa, nevadilo by mu chodit bezzuby. Mlady chlap. Posledne jsem se bavila s mou zubarkou, ze kdyz byli mi rodice v mem veku, je mi 64, tak oba byli bezzubi. Pry to tak tehdy byvalo.
Ja vim, opravují mu teď stoličku, která ani není vidět, tk by tam díru mít mohl, ale ve 30?k tomu kazy, predelany plomby, docistit kanalky, mustek do te mezery… No pro 30 tisíc bych měla lepší využití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dneska nákup za necelých 500, bez pár korun. k tomu jsme koupili nějaky oblečení a krmení pro želvu. ale to ani nepočítám…vypáda to, že se do 1800 na týden tento týden vlezu. a to v tom nákupu dnes byla i aviváž a jar
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Tak dneska nákup za necelých 500, bez pár korun. k tomu jsme koupili nějaky oblečení a krmení pro želvu. ale to ani nepočítám…vypáda to, že se do 1800 na týden tento týden vlezu. a to v tom nákupu dnes byla i aviváž a jar![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barrrbucha píše:jdi s tím…
![]()
Já ti fandím, ale fakt mi to ted nejde, jsem v tom aktualne min.za tři litry na tejden
a to nemáme ani tu zelvu
Počkej, krmení pro želvu jsem do toho nepocitala, to stalo 400, ale zas vydrží dlouho, ona toho moc nesni.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Počkej, krmení pro želvu jsem do toho nepocitala, to stalo 400, ale zas vydrží dlouho, ona toho moc nesni..
Uf to se mi ulevilo
kdybys v tom měla ještě tu zelvu, tak už vážně budu muset jít klečet na hrách
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja od pondeli uz urvala 2500kc za jidlo, a asi 2500kc za ostatni veci (dan za byt, antina, pliny…). Prijde mi, ze vylezu jen pred barak a jsem o par stovek lehci..prachy furt litaj. ![]()
Jinak zitra bude k obedu holandak s brkasi a zelny salat s repou, a v patek se domlasknou zbytky. O vikendu bude kure, zeli a brknedl..na dva dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan jenom 30 tisíc?! To je dítě štěstěny. Můj muž má po celoživotním užívání léků zuby úplně v háji. Měl obrovské problémy i v dětství. Až loni se povedlo najít super zubařku, která od něj nedává ruce pryč. Dost zubařů předtím se bálo. No celkově by to možná byla dovolená v Karibiku
Loni měli začít s operací, kvůli covidu odsunuto, tak snad na podzim začnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan já četla, že jsi koupila oblečení pro želvu
Ale zas je to díra na trhu, určitě by byl zájem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit