Šetříme - tipy na cokoliv domácího
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@nejvíczoufalá
koule jsem nezkoušela, někde jsem četla, že to pořádně nepere, zkusím dohledat.. Ale peru v mýdlovém slizu. Návod třeba tady (http://www.mimibazar.cz/navod.php?…). žlučové mýdlo he super na skrvny, kupuji v DM cca za 13kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K paní, někde jsem vyčetla, že stačí místo prášku na praní, prášek do pečiva, ale myslím si, že jen na bílé prádlo, nevím, co by to udělalo s barevným.
- Citovat
- Upravit
@bamba píše:
K paní, někde jsem vyčetla, že stačí místo prášku na praní, prášek do pečiva, ale myslím si, že jen na bílé prádlo, nevím, co by to udělalo s barevným.
Myslim že jde o všechny barvy, jedlou sodu jde koupit kilo za 40 kč. Případně ocet a citrony jsou na vybeleni
- Citovat
- Upravit
https://www.emimino.cz/…acnost-2402/ je tu teda spousta čtení, ale hezky popsané praní s perkarbonátem sodným
i mýdlový sliz a podobně. Sodu bych asi na barevné prádlo moc nedávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlebová kůrka se udělá, když se chleba potře před pečením jemně osolenou a ooctovanou vodou a pak se potírá ještě během pečení - po deseti minutách nebo aspoň 2-3×. Pak je úplně luxusní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vichrice určitě vyzkouším. Já jsem dá se říct pořád ještě začátečník a skvrny zatím řešit nemusím, ale to se brzy změní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bamba tak kdby e mi povedl takový chleba, tak není co řešit, to by jste museli vidět ty mé obludy
Jen se bojím toho kvásku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já včera udělala 17skleniček (malých, velkýc) přesnídávky z broskví
ušetřila jsem cca 200,– a jsou domácí
mňááám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K PRANÍ- mě jde hlavně o to, abych prckovi nemusela zbytečně prát v chemii, a pak taky může mít nějakou alergii, nebo jiný problém a co pak, proto mě zaujali ty koule.. Kypřící prášek jsem zkoušela když jsem prodávala a totálně jsem se zaprasila od debrecínky a můžu říct, že to teda vůbec nepomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten kypřící prášek má spíš podpořit bělost prádla
Musí se prát i s práškem. Ale skvrny nevypere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vichrice ahaaa, no já v tu hvíli zkoušela snad vecno co jsem měla doma, protože jsem byla fakt jak prase a kdybych to nevyprala, tak mě vedoucí zabije.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nejvíczoufalá
bez zahrádky je to naprd že
v obchodě drahé a vitamíny to nevidělo ani za běhu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit