Šetříme - tipy na cokoliv domácího

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.8.12 14:37

@daska1611 já mám spíš strach, aby to pak v tý sklenici neskonalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.8.12 14:55
@nejvíczoufalá píše:
@daska1611 já mám spíš strach, aby to pak v tý sklenici neskonalo..

to víš, že ne :lol: Já dám do každé skleničky nahoru lžičku rumu a ještě to pro jistotu zavařím, na 20 minut, ať to určitě chytne. Víš, jak se budeme v zimě oblizovat? Mňam :P

Příspěvek upraven 11.07.13 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 14:56

@daska1611 když já v prosinci rodím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.8.12 14:56

Ještě jsem si vzpomněla, že dělám plněné papriky - budu je dělat příští týden. Normálně naplním mletým masem a mám na zimu k rajské. :dance:

Příspěvek upraven 11.07.13 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.8.12 15:00
@nejvíczoufalá píše:
@daska1611 když já v prosinci rodím :(

No tak si tam dáš rum jen před tím zavařováním, ono se to vypaří ;) a pak už do hrníčku nic, bude to dobré i tak. Já jsem si tam rum taky nedávala pokaždé a stejně to je mňamka :mavam:

Takový krásný dáreček pod stromeček :dance: :hug: :mavam:

Příspěvek upraven 11.07.13 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 15:04

@daska1611 já ještě nikdy nic nezavařovala.. ale je fakt, že když to nebudu pít po litrech, nebo u toho nebudu kojit, tak ten trošíček co tam zbyde asi nevadí..

Při mém štěstí pod stromeček určitě nebude.. :lol: mám termín 19.12 dle pohybů a jinak 29.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.8.12 15:54

@nejvíczoufalá povánoční dáreček je taky super, hlavně ať se cítíš dobře a je všechno v pohodě a klídku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 15:58

@daska1611 díky, teť už to snad bude dobré, první 4 měsíce jsem nevěděla o světě, zato mám velmi důkladně prostudovanou mísu :mrgreen: :mrgreen:

Ještě k tomu čaji- nemůže se to nějak připéct? když si představím, že peču koláč a šťáva z ovoce mi vyteče a plech… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.8.12 16:13

Pěstuju si vlastní bylinky a určitě to vyjde levněji, než je pořád kupovat…samozřejmě pokud je používáš. Nasuším je vždycky do zásoby a máme na rok vystaráno a pak můžu dochucovat jídla podle libosti.
Potom taky příkrmy pro prcka vyjdou levněji, když jsou udělané doma z vypěstované zeleniny…tu ale pěstují rodiče, v paneláku na to nějak není místo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.8.12 08:59
@nejvíczoufalá píše:Ještě k tomu čaji- nemůže se to nějak připéct? když si představím, že peču koláč a šťáva z ovoce mi vyteče a plech… :nevim:

já bych to nedávala na plech, dám to do brutvanky - nevím, jak se to správně jmenuje česky :oops:, takový ten vysoký smaltovaný obdélníkový pekáč s ušima :lol:

@IIvu co všechno si pěstuješ? Já mám na balkóně mátu, meduňku, pažitku a celer, ale přijde mi, že nemám co nasušit, my to průběžně stíhám konzumovat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.12 11:26

@daska1611 to by bylo fajn, ale ten já mám taky jen plechový :lol: on ten smaltovaný není nejlevnější :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.12 11:28

@IIvu já si jednou koupila bazalku a rozmarýn. Bazalka mi jakoby zvadla a rozmarýnu naopak začali schnout a padat lístečky. Asi budu za trubku, ale fakt toho neznám příčinu a dost mě to mrzí, protože čerstvý bylinky jsou úplně něco jiného, než to kupované sušené cosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
29.8.12 11:32

@nejvíczoufalá zalévat bylinky do misky a ne do květináče :) Víc mě nenapadá :) Mám je v truhlíku a rostou dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.12 11:36

@Vichrice tak to si teť neuvědomín, kam jsem to zalívala.. Každopádně jsem netušila, že to má vliv, já zalívám jak se mi chce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
29.8.12 11:36
@nejvíczoufalá píše:
@IIvu já si jednou koupila bazalku a rozmarýn. Bazalka mi jakoby zvadla a rozmarýnu naopak začali schnout a padat lístečky. Asi budu za trubku, ale fakt toho neznám příčinu a dost mě to mrzí, protože čerstvý bylinky jsou úplně něco jiného, než to kupované sušené cosi

kupovat bylinky v zahradnictví a né v supermarketech. Ty chcípnou vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat