Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak rovnou otevřu další diskuzi. 😁
Zajímá mě váš názor na nezávazný sex? Už jste zkoušeli, jaké to bylo a šli by jste do toho znovu? Nebo se vám to úplně příčí?
Já tedy nad tímhle hodně dlouhou dobu přemýšlela. Jsem velmi aktivní v této oblasti, zatím tedy sama, štěstí na stálého partnera jsem neměla a vždy mi tohle bylo proti srsti, spát s někým bez vztahu. To tam přeci není ta hezká chemie, co vás spoji ne?
Ale jak píší, jsem velmi při chuti, tak mi tohle stále jede v hlavě.
Tak jaký na to máte názor a zkušenosti?
Přeji hezký večer. 😁
Tak pokud se ti ten chlap libí přitahuje tě, tak tam přece chemie je. Nezávazný sex je super, zkus a uvidíš.
@Fl.49 přitahuje mě hrozně moc, nikdo mě takhle moc nepřitahoval a i proto se bojím, že bych nakonec chtěla něco víc, než jenom sex.
@Adélka aa Tak to se s největší pravděpodobností také u tebe stane. Málokterá žena do toho nezačne tahat city.
Jestli si tím u sebe nejsi jistá, tak do toho nechoď, můžeš se pak kvůli tomu zbytečně trápit
@Fl.49 právě toho se bojím. Hrozně mě fyzicky přitahuje, ale chtěla bych s nim navázat víc kontakt, vím, že on je uzavřený a chce se mnou jen sex..
@Adélka aa Tak v tom případě bych se na to být tebou vykašlal. Akorát se budeš trápit.
@Fl.49 asi ano. Jenom ho mám stále v hlavě a mám chuť ho někam pozvat, třeba by názor změnil na věc 😁
Jestli tohle rozjedeš, tak podle mě nezůstaneš u jednoho takového sexu, je to nakažlivé, alespoň pro mě, kdysy to pro mě byla dost zábava…neříkam, že jsem zastánce každý den jiného, ale třeba tři nebo dva stálé sexuální partnery, se kterými je zábava a každý má jiné kvality je fajn…těžko se mi pak ale odvykalo na takový vzorec chování, který jsem si v mládí vypěstovala ![]()
@Malinká12 tyjo a nezamilovala jsi se do nich? Bavili tě opravdu jenom kvůli sexu? Já si tedy upřímně asi ani neumím představit, že bych s někým jenom tak byla naha v posteli, jsem docela stydlivá. Proč jsi vlastně měla potřebu mít čistě jenom sex bez vztahu?
Když to tak nebudeš cítit, nedělej to. Dost možná si po jednom orgasmu u péčka vlastně uvedomíš, že bys v reálu ani nezávazný sex nechtěla a že to byla jen nadrženost.
Alespoň já takhle rozhodně funguju. Při nadrženosti si běžně představuji ledacos, například třeba gangbang. To si sice ráda pustím, ale dělat to vlastně nechci. ![]()
Z toho jak tu píšeš si myslím, že z tebe mluví jen nadrženost a že bys nezávazný sex odmítla.
Já si sice nezávazný sex užívala, ale jsem úplně opačná povaha.
@Fl.49 píše:
Tak pokud se ti ten chlap libí přitahuje tě, tak tam přece chemie je. Nezávazný sex je super, zkus a uvidíš.
Pro mě je nezávazný sex taky super. Ale to pořád neznamená, že to tak má každý. Ona zjevně ne.
@Fl.49 píše:
@Adélka aa Tak to se s největší pravděpodobností také u tebe stane. Málokterá žena do toho nezačne tahat city.Jestli si tím u sebe nejsi jistá, tak do toho nechoď, můžeš se pak kvůli tomu zbytečně trápit
Přesně, to je právě ono. Já to mám přesně obráceně. Dokud nemiluje dotyčný mě a nedává mi to najevo přesně tak jak chci, tak ho nejsem schopna milovat. A je jedno jak se mi sex s nim líbí. Nechápu jak může někomu k lásce stačit jen sex. Je jednou, nikoliv jedinou, základní věcí.
Ale to je přesně ten důvod, proč pro mě to bylo super a ona by z toho měla jen trápení.
Se ségrou jsme pravé opaky. Zatímco já se nemohla dočkat jak mi padne 15 a pak jsem si čekání náležitě vynahradila, moje ségra má sex až s tím pravým. Byla panna do 20.
A přestože i já ve 20 poznala toho pravého, jsem ráda, že jsem se neupejpala.
Takže na tohle neexistuje univerzální správná odpověď. Tu najde každý jediné sám v sobě. ![]()
@Adélka aa píše:
@Fl.49 asi ano. Jenom ho mám stále v hlavě a mám chuť ho někam pozvat, třeba by názor změnil na věc 😁
Takhle to nefunguje. Jestli vztah nechce, tak nechce. Slušně to ukonči. Časem potkáš někoho, kdo ti dá všechno. ![]()