Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jednou sem mela obřezaného. Je to trochu divny, nezvyk, při kouření a rekla bych, ze má nižší citlivost (dýl vydrží) ale jinak nic prazvláštní ho ![]()
To, že můj chlap je obřezaný, jsem poznala až po nějaké době, kdy mě na to upozornil ![]()
Jinak je zvláštní, že se o tom bavíte dopředu ![]()
@Mango_Lassi píše:
To, že můj chlap je obřezaný, jsem poznala až po nějaké době, kdy mě na to upozornilJinak je zvláštní, že se o tom bavíte dopředu
Jak sis mohla nevšimnout? ![]()
@Kfětoslava píše:
Jak sis mohla nevšimnout?
Prostě jsem to moc nezkoumala. A předtím jsem poměrně dlouho byla bez sexu, několik let. Takže úplně přesnou představu, jak to má u chlapa vypadat normálně, jsem taky neměla. ![]()
Asi jsem exot, no.
@Mango_Lassi píše:
Prostě jsem to moc nezkoumala. A předtím jsem poměrně dlouho byla bez sexu, několik let. Takže úplně přesnou představu, jak to má u chlapa vypadat normálně, jsem taky neměla.
Asi jsem exot, no.
Nejde o zkoumání, pokud šel před tebou nahý třeba z koupelny, tak to jde vidět na dálku pouhým okem bez brejlí ![]()
@Kfětoslava píše:
Nejde o zkoumání, pokud šel před tebou nahý třeba z koupelny, tak to jde vidět na dálku pouhým okem bez brejlí
Hele, můžu to pouze zopakovat, že jsem to nepoznala ani u sexu. Pak se mě jednou zeptal, jak se mi vzhled „tam“ líbí a já nevěděla, co tím myslí ![]()
Vypadal pobaveně a já jako trapka ![]()
@Mango_Lassi píše:
Hele, můžu to pouze zopakovat, že jsem to nepoznala ani u sexu. Pak se mě jednou zeptal, jak se mi vzhled „tam“ líbí a já nevěděla, co tím myslí
Vypadal pobaveně a já jako trapka
Tak stane se no ![]()
@Anonymní píše:
Je to to samé nebo nikoli?
Asi nebude mit syr za rafkem ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,mám nového přítele a má dojít na sex. Partner má obřízku. Ještě jsem partnera s obřízkou neměla. Máte nějaká zkušenosti? Je to to samé nebo nikoli? Možná řeším blbosti, ale lepší být připravena než nikoli. Děkuji!
Měla jsem Albánce s obřízkou. Sex byl lepší než s neobřezaným.
@Anonymní píše:
Dovča se vším všudy…
@Anonymní píše:Ženská fakt nepozná při styku obřízku
@Kfětoslava píše: Ženská fakt nepozná při styku obřízku
Bylo to prostě jiné. Tečka.
Každá žena nemusí cítit rozdíl. Já ho cítila. Však zakladatelka uvidí. ![]()
Neměla jsem, ale myslím si že při tebe to bude stejně jako kdyby obřízku neměl. Pro něj to asi bude jiné. Předkožka lépe dráždí. Chlap z toho má větší prožitek.
Ahoj,
mám nového přítele a má dojít na sex. Partner má obřízku. Ještě jsem partnera s obřízkou neměla. Máte nějaká zkušenosti? Je to to samé nebo nikoli? Možná řeším blbosti, ale lepší být připravena než nikoli. Děkuji!