Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neřiď se podle aplikace. Ovulaci si hlídej dle testů nebo teploty. Pokud jsi tedy ovulaci měla, tak ano šance tu je ![]()
@jita22 píše:
To mi moc jako volný průběh nepřipadá…
Přééésněěě Jituš
@jita22 tak nesnazime se každý den nebo nějak na to netlacime. Jen jsem si včera všimla v kalendáři plodnych dnů a včera mě bolelo břicho - vzdy ovulaci cítím … ještě jsem nikdy dítě neměla, nějak nestudovala kdy je vhodný čas atd. Jen mě to zajímá zda nějaká šance je atd ![]()
Nene, abys byla těhotná, musela bys ležet alespoň 34 minut po sexu s nohama nahoru
To je dotaz teda vážně. Jo, můžeš být těhotná kdykoli máš nechráněný sex. Zároveň nemusíš ani kdybyste se trefili přesně do ovulace a na hlavu ses skutečně stavěla ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
Potřebuji poradit. MS byla 15.4.2022, mám cyklus 28-30 dnů. 27.4 jsem měla s přítelem nechráněný sex, podle mobilu jsem měla plodné dny a včera mě bolel podbrisek - takže ovulace. Po sexu jsem asi po 5 minutách vstala. Je i tak možné, že bych mohla byt těhotná. Miminko chceme jen tomu nechavame volný průběh
Ano, je to uplne klidne možné ![]()
Já mám vyloženě přesný cyklus 28 dní, dvakrát jsem otěhotněla a poznala to hned tak, že ten 28. den ráno červená nikde. Ovulaci jsem cca také podle bolesti podbříšku poznala, shodovala se přesně s mobilní aplikací, sex den před ovulací a jsem teď 28. TT, po sexu jsem ležela tak 2 minuty s nohama nahoře
Takže určitě být můžeš.
Kamarádce, která ale nemá přesný cyklus, ale lítá jí 26-30 dní, byla aplikace totálně na prd. Hlídala si ovulaci podle teploty a párkrát ověřila testem.
@Smudlinka01 Kdy sis prosím delala test, ja četla když nepřijde MS, ale ona muže i tak přijít 🙈
@Anonymní píše:
Ahoj,
Potřebuji poradit. MS byla 15.4.2022, mám cyklus 28-30 dnů. 27.4 jsem měla s přítelem nechráněný sex, podle mobilu jsem měla plodné dny a včera mě bolel podbrisek - takže ovulace. Po sexu jsem asi po 5 minutách vstala. Je i tak možné, že bych mohla byt těhotná. Miminko chceme jen tomu nechavame volný průběh
Mobil ti přesný datum ovulace neukáže. To je jen kalkulačka. Je to možné, když spolu spíte bez ochrany, že otěhotníš. Možná ne tento měsíc. A chodit po sexu dovoleno
@Russet ja ovulaci cítím na sobě. Cítím tlak v podbrisku jakoby měla přijít MS. Uvidíme a sex si budeme užívat na plno vzdy když to půjde 😃
@Anonymní píše:
@Russet ja ovulaci cítím na sobě. Cítím tlak v podbrisku jakoby měla přijít MS. Uvidíme a sex si budeme užívat na plno vzdy když to půjde 😃
Ovulaci můžeš mít ale až klidně po té bolesti. Provází ji i výtok bílkové konzistence. Já teda ovulaci nepoznala pri snažení a žádnou appku jsem na to neměla. A otěhotněla jsem.
Ahoj,