Sex v den před ovulaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.4.22 09:28

Sex v den před ovulaci

Ahoj,
Potřebuji poradit. MS byla 15.4.2022, mám cyklus 28-30 dnů. 27.4 jsem měla s přítelem nechráněný sex, podle mobilu jsem měla plodné dny a včera mě bolel podbrisek - takže ovulace. Po sexu jsem asi po 5 minutách vstala. Je i tak možné, že bych mohla byt těhotná. Miminko chceme jen tomu nechavame volný průběh :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
np10021
29.4.22 09:35

Neřiď se podle aplikace. Ovulaci si hlídej dle testů nebo teploty. Pokud jsi tedy ovulaci měla, tak ano šance tu je :palec:

• Citovat
  • Upravit
11054
29.4.22 09:36

To mi moc jako volný průběh nepřipadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3706
29.4.22 09:47
@jita22 píše:
To mi moc jako volný průběh nepřipadá…

Přééésněěě Jituš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.22 09:50

@jita22 tak nesnazime se každý den nebo nějak na to netlacime. Jen jsem si včera všimla v kalendáři plodnych dnů a včera mě bolelo břicho - vzdy ovulaci cítím … ještě jsem nikdy dítě neměla, nějak nestudovala kdy je vhodný čas atd. Jen mě to zajímá zda nějaká šance je atd :)

• Citovat
  • Upravit
68816
29.4.22 09:55

15-20 %, pokud mobil nekecá, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.4.22 10:10

Nene, abys byla těhotná, musela bys ležet alespoň 34 minut po sexu s nohama nahoru :mrgreen: :mrgreen: To je dotaz teda vážně. Jo, můžeš být těhotná kdykoli máš nechráněný sex. Zároveň nemusíš ani kdybyste se trefili přesně do ovulace a na hlavu ses skutečně stavěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
29.4.22 10:33
@Anonymní píše:
Ahoj,
Potřebuji poradit. MS byla 15.4.2022, mám cyklus 28-30 dnů. 27.4 jsem měla s přítelem nechráněný sex, podle mobilu jsem měla plodné dny a včera mě bolel podbrisek - takže ovulace. Po sexu jsem asi po 5 minutách vstala. Je i tak možné, že bych mohla byt těhotná. Miminko chceme jen tomu nechavame volný průběh :)

Ano, je to uplne klidne možné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
29.4.22 10:38

Já mám vyloženě přesný cyklus 28 dní, dvakrát jsem otěhotněla a poznala to hned tak, že ten 28. den ráno červená nikde. Ovulaci jsem cca také podle bolesti podbříšku poznala, shodovala se přesně s mobilní aplikací, sex den před ovulací a jsem teď 28. TT, po sexu jsem ležela tak 2 minuty s nohama nahoře :D Takže určitě být můžeš.
Kamarádce, která ale nemá přesný cyklus, ale lítá jí 26-30 dní, byla aplikace totálně na prd. Hlídala si ovulaci podle teploty a párkrát ověřila testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.22 11:11

@Smudlinka01 Kdy sis prosím delala test, ja četla když nepřijde MS, ale ona muže i tak přijít 🙈

• Citovat
  • Upravit
53518
29.4.22 11:27
@Anonymní píše:
Ahoj,
Potřebuji poradit. MS byla 15.4.2022, mám cyklus 28-30 dnů. 27.4 jsem měla s přítelem nechráněný sex, podle mobilu jsem měla plodné dny a včera mě bolel podbrisek - takže ovulace. Po sexu jsem asi po 5 minutách vstala. Je i tak možné, že bych mohla byt těhotná. Miminko chceme jen tomu nechavame volný průběh :)

Mobil ti přesný datum ovulace neukáže. To je jen kalkulačka. Je to možné, když spolu spíte bez ochrany, že otěhotníš. Možná ne tento měsíc. A chodit po sexu dovoleno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.22 11:29

@Russet ja ovulaci cítím na sobě. Cítím tlak v podbrisku jakoby měla přijít MS. Uvidíme a sex si budeme užívat na plno vzdy když to půjde 😃

• Citovat
  • Upravit
53518
29.4.22 11:34
@Anonymní píše:
@Russet ja ovulaci cítím na sobě. Cítím tlak v podbrisku jakoby měla přijít MS. Uvidíme a sex si budeme užívat na plno vzdy když to půjde 😃

Ovulaci můžeš mít ale až klidně po té bolesti. Provází ji i výtok bílkové konzistence. Já teda ovulaci nepoznala pri snažení a žádnou appku jsem na to neměla. A otěhotněla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí