Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jak to máte se sexem v hotelu? Nebojíte se, že bude slyšet třeba vrzání postele nebo nějaké zvuky při milování? Nerada bych aby na mě při večeři nebo obědu někdo divně koukal
Děkuji ![]()
@pdomca Už je to dávno, co jsem měla sex a navíc v hotelu
ale upřímně mi to v tu chvíli bylo jedno, jestli vrže postel nebo jestli nás někdo uslyší ![]()
V hotelu nikdy! Ještě aby nás někdo zaslechl
Poslední dobou jsem teda nespala na postelích, co by hrozily vrzáním. A jelikož s sebou vozíme i syna, tak nějaké divočení moc nepřichází v úvahu.
Hele mě je v tu chvíli jedno zda mě někdo slyší nebo neslyší a i by mi bylo jedno zda by na mě blbě koukali určitě se to stalo v životě každému není to nic hrozného přeci ![]()
A zda ti jde oto aby tě neslyšeli tak to dělej doma a ne v hotelu ![]()
U lidí co je nepotkávám denně je mi to uplně šumák. Takže v hotelu si to užívám.
je fakt že jednou sem zapomněla že máme balkon dokořán a druhý den sem šla na snídani hodně obklikou. ![]()
Je mě to vždycky úplně jedno, sex v hotelu je super
s manželem noc v hotelu praktikujeme cca 2-3 do roka, je to výlet ze stereotypu a to poslední co by mě zajímalo je, ale jestli bude něco slyšet
vždycky si to bezvadně užijeme ![]()
@pdomca píše:
Ahoj holky, jak to máte se sexem v hotelu? Nebojíte se, že bude slyšet třeba vrzání postele nebo nějaké zvuky při milování? Nerada bych aby na mě při večeři nebo obědu někdo divně koukalDěkuji
tak to holka dělejte na pokoji a zavřete si dveře. Je jasný, když si to rozdáte na stole při obědě v hotelový restauraci, tak především ty starší ženský se budou pohoršovat. Ale zase když vás to bude bavit, tak někde pod stolem si to rozdat můžete, né že ne. ![]()
@Verunka732 píše:
@Boudovátaky dobrý
Ale tak brala sem to, že hotely jsou podle mě z části i od toho, že tam chodí páry si užít trocha klidu a rozptýlení. Takže podle mě je normální, že se to tam prostě dělá. A vzhledem k tomu, že už čekám druhý dítě, tak až se mi zas poštěstí být bez nic třeba na hotelu, tak mi bude šumák třeba deset balkonů. ![]()
@Boudová přesně tak
taky máme dvě děti a když už zajistím hlídání tak si to chci prostě užít a je mě to jedno ![]()
Hlavně na hotelu většinou nevíš kdo je vedle nebo nad tebou v pokoji, takže bych se nebála projevit ![]()
S manzelem jeste kdyz jsme nebyli svoji jsme jeli na dovcu, vybrali jsme hotel pres booking a popijeli jsme a uzivali si. Nemeli jsme dojem, ze nekoho rusime, nas balkon byl zrovna na opacnou stranu nez vsechny ostatni. A kdyz manzelovi prisel odkaz at prida na booking recenzi hotelu, tak jsme zjistili, ze tam jedna cerstva je. Na nas
. Jak jsme byli hrozni, kazdou noc hekali do dvou do rana atd. Fakt super pocit vedet, ze me nekdo poslouchal a proklinal. ![]()
Jako že na mě budou v hotelu koukat, protože oni mají nekvalitní rozvrzaný postele, jo? ![]()
Edit: a špatnou zvukovou izolaci!
@pdomca Hele a co mají dělat lidi v paneláku? To mají vyhynout?? ![]()
@Martina D. píše:
@pdomca Hele a co mají dělat lidi v paneláku? To mají vyhynout??
Ne. To je kombinace pantomimy a obcasneho decentniho vzdechu ![]()