Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Mám otázku na ženy, jak to vnímají u chlapů jejich sexuální vydrž. S přitelkyní jsme spolu sakra dlouho a ta si nestěžuje, ale když poslouchám ostatní tak „moje praktika“ by jim vadila
. Otázka zní, vadí nebo vadilo by vám kdyby protějšek měl malou výdrž, několikrát po sobě by se udělal, za to by ale vydržel o podstatně dýl?.
Pokud se partnerka stihne udělat dřív, nebo stejně jako ty, tak je to ok. Pak si to může opakovat. Když i ty jsi schopen. Jinak asi není o čem. Musíš sám vědět, jestli má orgasmus. Jestli jsi do minuty hotový tak asi nemá a jen ho předstírá, což není její chyba, ten tlak na nás ženy ohledně orgasmu je obrovský. Moc jsem ti nepomohla, viď. Musíš to přece řešit s ní!
@martinek389 píše: Více
tvůj dotaz nedává smysl, máš malou výdrž, ale vydržíš podstatně dýl?
![]()
Pardon špatně jsem to napsal. 😁 Ženy si často stěžují na to že chlap vydrží málo. Ale zajímá mě jaký názor na máte pokud se udělám několikrat třeba za hoďku/hoďku a půl. Prostě erekci mám naštěští fakt dlouho, ale nevydržím třeba 20 minut bez toho aniž bych se udělal.
Já spíš nechápu, proč se na to ptáš, když přítelkyně je evidentně spokojená. Proč tě to zajímá u jiných žen? Plánuješ nevěru?
C o ty paní z práce z druhé diskuse?
Něco nového?
Jinak k dotazu, jde o partnerku, jestli ona má orgasmus a je spokojená, ostatním to bude nejspíš fuk ![]()
Tak 5 minut by mi bylo málo. Dá se to natrenovat
Příspěvek upraven 17.08.24 v 21:40
Manžel může po orgasmu hned. Nezvadne a já to beru jako výhodu dalšího čísla. Vadilo by mi, kdybych byla těsně před vyvrcholením a najednou se přestalo/změnilo tempo. Jinak by mi to bylo fuk, kdyby byla vyřešena antikoncepce.
@Anonymní píše: Více
Konečně někdo, kdo pochopil dotaz i jádro celého problému. Jinak si myslím, že pokud partnerce vysloveně nevadí, že se uděláš, třeba kvůli tomu, že se změní „třecí poměry v styčném místě“ a nehrozí/nevadí otěhotnění, ale přitom pokračuješ bez přestání dál, tak proč by to mělo někomu vadit? ![]()
@Lissima píše: Více
Tak mně spiš připadá, že za svým orgasmem se až přehnaně ženou ženy samy.
„udělám se několikrát za hoďku a půl, ale nevydržím třeba 20 minut bez toho aniž bych se udělal“
A právě tak to má být, nikdy nepochopím páry, které nechávají ejakulaci až na úplný závěr sexu, o strašně moc se připravují. Sperma je snad nejsilnější přírodní afrodiziakum, které výrazně zvyšuje vzrušenost. Už zamlada mě i mé partnerky extrémně rajcovalo souložení do už vystříkané frndy nebo zadečku.
Poslední desetiletí už to s brzkou erekcí po orgasmu mívám těžší (pokud mi partnerka nevypomůže přes prostatu), tak se zaměřujeme na ostatní hrátky se spermatem, zejména olizování spermatu z frndy a zadečku, případně z prsou, krku či prstů na noze, předávání spermatu po vykouření z pusy do pusy s vášnivým líbáním a mega oblíbené olízání spermatu z obličeje partnerky. Sperma tak slouží k druhé fázi sexuálních hrátek, kdy si partnerka užije další orgasmy a občas stříkám znovu i já, ale to pro mě není tak důležité jako opakované uspokojování partnerky.
Pokud chceš pochválit: Seš fakt dobrej.
Pokud se chceš vytáhnout: Já můžu podruhý nejdřív tak za hoďku.