Sexuální výdrž

17.8.24 20:15

Sexuální výdrž

Ahoj,

Mám otázku na ženy, jak to vnímají u chlapů jejich sexuální vydrž. S přitelkyní jsme spolu sakra dlouho a ta si nestěžuje, ale když poslouchám ostatní tak „moje praktika“ by jim vadila :D. Otázka zní, vadí nebo vadilo by vám kdyby protějšek měl malou výdrž, několikrát po sobě by se udělal, za to by ale vydržel o podstatně dýl?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1406
17.8.24 20:21

Pokud se partnerka stihne udělat dřív, nebo stejně jako ty, tak je to ok. Pak si to může opakovat. Když i ty jsi schopen. Jinak asi není o čem. Musíš sám vědět, jestli má orgasmus. Jestli jsi do minuty hotový tak asi nemá a jen ho předstírá, což není její chyba, ten tlak na nás ženy ohledně orgasmu je obrovský. Moc jsem ti nepomohla, viď. Musíš to přece řešit s ní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
17.8.24 20:21
@tess50 píše: Více

On je z Ukrajiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
17.8.24 20:22
@martinek389 píše: Více

tvůj dotaz nedává smysl, máš malou výdrž, ale vydržíš podstatně dýl? :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.24 20:29

Pardon špatně jsem to napsal. 😁 Ženy si často stěžují na to že chlap vydrží málo. Ale zajímá mě jaký názor na máte pokud se udělám několikrat třeba za hoďku/hoďku a půl. Prostě erekci mám naštěští fakt dlouho, ale nevydržím třeba 20 minut bez toho aniž bych se udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25132
17.8.24 20:29

Já spíš nechápu, proč se na to ptáš, když přítelkyně je evidentně spokojená. Proč tě to zajímá u jiných žen? Plánuješ nevěru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
17.8.24 20:32

C o ty paní z práce z druhé diskuse?
Něco nového?

Jinak k dotazu, jde o partnerku, jestli ona má orgasmus a je spokojená, ostatním to bude nejspíš fuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
17.8.24 20:52

Tak 5 minut by mi bylo málo. Dá se to natrenovat

Příspěvek upraven 17.08.24 v 21:40

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
17.8.24 20:53

A partnerky jsi se ptal snad ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.24 23:14

Manžel může po orgasmu hned. Nezvadne a já to beru jako výhodu dalšího čísla. Vadilo by mi, kdybych byla těsně před vyvrcholením a najednou se přestalo/změnilo tempo. Jinak by mi to bylo fuk, kdyby byla vyřešena antikoncepce.

• Citovat
  • Upravit
36971
17.8.24 23:31
@Anonymní píše: Více

Konečně někdo, kdo pochopil dotaz i jádro celého problému. Jinak si myslím, že pokud partnerce vysloveně nevadí, že se uděláš, třeba kvůli tomu, že se změní „třecí poměry v styčném místě“ a nehrozí/nevadí otěhotnění, ale přitom pokračuješ bez přestání dál, tak proč by to mělo někomu vadit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
18.8.24 00:03
@Lissima píše: Více

Tak mně spiš připadá, že za svým orgasmem se až přehnaně ženou ženy samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.8.24 11:50

„udělám se několikrát za hoďku a půl, ale nevydržím třeba 20 minut bez toho aniž bych se udělal“

A právě tak to má být, nikdy nepochopím páry, které nechávají ejakulaci až na úplný závěr sexu, o strašně moc se připravují. Sperma je snad nejsilnější přírodní afrodiziakum, které výrazně zvyšuje vzrušenost. Už zamlada mě i mé partnerky extrémně rajcovalo souložení do už vystříkané frndy nebo zadečku.

Poslední desetiletí už to s brzkou erekcí po orgasmu mívám těžší (pokud mi partnerka nevypomůže přes prostatu), tak se zaměřujeme na ostatní hrátky se spermatem, zejména olizování spermatu z frndy a zadečku, případně z prsou, krku či prstů na noze, předávání spermatu po vykouření z pusy do pusy s vášnivým líbáním a mega oblíbené olízání spermatu z obličeje partnerky. Sperma tak slouží k druhé fázi sexuálních hrátek, kdy si partnerka užije další orgasmy a občas stříkám znovu i já, ale to pro mě není tak důležité jako opakované uspokojování partnerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rafanek
19.8.24 20:52

Pokud chceš pochválit: Seš fakt dobrej.
Pokud se chceš vytáhnout: Já můžu podruhý nejdřív tak za hoďku.

• Citovat
  • Upravit
122
19.8.24 21:41
@fitness26 píše: Více

@fitness26 :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie