Seznámení - jen neustálá zklamání

22.1.22 13:37

Seznámení - jen neustálá zklamání

Krásné sobotní odpoledne,

poslední dobou mám pocit, že uz se nedá seznámit s normálním mužským. Také máte takový pocit maminky? Doba seznamování nepřeje, seznamka je buď samý blb nebo úchyl. Žádný hodný osamocený táta s dítětem s normálním myšlením. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25193
22.1.22 13:54

Záleží také, na jaké seznamce jsi
zkus štěstí. cz
dá se to tam poměrně slušně vyfiltrovat
a nesmíš se do toho tak emočně pokládat.. ber to jen jako „hru“,buď to vyjde, nebo ne… nevaž se na to…nesmíš působit jako zoufalka..

a rovnou blokuj úchyláky, co hned posílají péro apod.

já tam třeba párkrát to, co jsem hledala, našla ;) ale jo, dalo to dost času a zkušeností a filtrací :mrgreen: a nedávej tam hned své fotky a očekávání lásky až za hrob…
možná máš špatně napsaný inzerát…

PS : a o vhodnosti zhubnout už kvůli sobě a zdraví asi víš ;) pro ty „lepší“ chlapy jsou holt v reálu kila navíc prostě fakt problém… myšleno v dobrým :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
22.1.22 14:01

Je mi líto, že se ti nedaří najít normalniho mužského. Je pravda, že ti nejlepší jsou hned předbraní, zadaní, pak okrouzkovaní a většinou už je nepustí do oběhu :lol: Takže od určitého věku je to problém najít někoho normálního. Navíc mají nezadaní muži od určitého věku většinou špatné zkušenosti z předchozích vztahů, zklamání a můžou tím být poznamenaní. Ale abych te podpořila a nepsala jen negativně, tak nedavno se vdávala kamarádka, už po třicítce. Našla normálního chlapa (sice žádný velký fešák, ale normální hodný chlap prostě) se dvěma dětmi a teď s ním šťastná čeká miminko. A taky asi už byla smířená s tím, že po nevydařeném vztahu zůstane sama. Takže ti přeju hodně štěstí, aby se zadařilo i tobě :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Excessif1212
22.1.22 14:02

Na seznamce se nikdo, kdo to se sebou myslí dobře, neseznamuje. Určitě ne pro vážný vztah. Jinak hledání vztahu není supermarket. Prostě se snaž žít co nejspokojeněji sama - a on už se na tebe někdo brzy přilepí.

• Citovat
  • Upravit
1573
22.1.22 14:04
@Lucy75 píše:
Záleží také, na jaké seznamce jsi
zkus štěstí. cz
dá se to tam poměrně slušně vyfiltrovat
a nesmíš se do toho tak emočně pokládat.. ber to jen jako „hru“,buď to vyjde, nebo ne… nevaž se na to…nesmíš působit jako zoufalka..

a rovnou blokuj úchyláky, co hned posílají péro apod.

já tam třeba párkrát to, co jsem hledala, našla ;) ale jo, dalo to dost času a zkušeností a filtrací :mrgreen: a nedávej tam hned své fotky a očekávání lásky až za hrob…
možná máš špatně napsaný inzerát…

PS : a o vhodnosti zhubnout už kvůli sobě a zdraví asi víš ;) pro ty „lepší“ chlapy jsou holt v reálu kila navíc prostě fakt problém… myšleno v dobrým :kytka:

nemyslí, si, že to, že paní zhubne, je zárukou štěstí, znám x mužů, co se jim právě baculky líbí a ne všichni muži a ženy jsou jenom modelové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
22.1.22 14:07
@Farář Marcel píše:
Na seznamce se nikdo, kdo to se sebou myslí dobře, neseznamuje. Určitě ne pro vážný vztah. Jinak hledání vztahu není supermarket. Prostě se snaž žít co nejspokojeněji sama - a on už se na tebe někdo brzy přilepí.

Teda to je moudro dne. A jak vysvětlíš ty šťastné páry, co se na seznamce seznámili? Jen ve svém okolí mám dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
22.1.22 14:09

Lepší než seznamka sI myslím je, když máš větší okruh přátel a mezi nimi je možnost seznámení větší a lepší, pripadne ti můžou někoho dohodit. Já jsem se seznámila se svym manželem právě takovým dohozenim. A jedna moje kamarádka, stále nevydařené vztahy, ale nevzdává to a právě takto se seznamuje s partnery (přes kamarády, kolegyně v práci…). A i když jí to zatím s nikým na delší dobu nevyšlo, byli to většinou normální chlapi, se kterými byla jednu dobu hodně šťastná a zamilovaná. A pořád to nevzdává a teď zas s jednim randi (dohazov přes kolegyni) a snad s ním konečně založí rodinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Excessif1212
22.1.22 14:11

@Kfětoslava Tak z každého pravidla existují nějaké výjimky. Zkus do své statistiky započítat ty, kteří na seznamkách našli jen zklamání, nepoměr bude drtivý. Těžko tomu může být jinak, protože formát internetové seznamky je mimořádně zranitelný vůči všemožnému pozérství, pohádkářství a nerealismu.

• Citovat
  • Upravit
22.1.22 14:12

@Lucy75 já se do toho určitě emočně nevkládám. Spíš naopak, jsem spokojená, že mám syna a že se máme my dva.
Nedá se ani říct, že někoho hledám „akutně“. To rozhodně ne, ale bylo by příjemné s někým sdílet okamžiky. Čas přeci jen letí. 😊

Ženská zvládne všechno sama, chlapa koneckonců nepotřebuje, ale jistě se shodneme, že je to příjemné, mít někoho po boku. Rozhodně nechci znít jako zoufalka, protože tak to teda rozhodně není. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.1.22 14:15
@evulinda79 píše:
nemyslí, si, že to, že paní zhubne, je zárukou štěstí, znám x mužů, co se jim právě baculky líbí a ne všichni muži a ženy jsou jenom modelové

Zárukou štěstí to není, ale výběr se dost rozšíří. Nechci aby to znělo blbě, ale před 15 kg po mně chlapi šli výrazně víc, než teď. a to i mladší. Teď jsem během covidu fakt nabrala (a furt to není úplná tragédie, nemám ani 70 kg, ale nikdy jsem neměla víc než 60) a je to vidět hlavně v obličeji, no a ne že bych o chlapa nezakopla, ale rozhodně nemůžu říct, že by po mně nějak pálili :mrgreen: to je realita. Štěstí ti to nezaručí, ale říkat si že pánové letí i po baculkách a nic s tím nedělat je dost mimo. Já už pracuju na tom, abych měla do léta svých 55 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.22 14:16
@evulinda79 píše:

Myslím si totéž. Já sama mám ráda „pořádné“ mužské. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.22 14:19

@Farář Marcel bez seznamky bych se se neseznámila s manželem. Pracoval a bydlel jinde než já. Známe se 18 let, patnáct v manželství.
A jo. Šla jsem si pro něj jako do supermarketu. Chtěla jsem vysokého nekuřáka a sportovce, nejlépe hnědých vlasů a vysokoškoláka, co chce do budoucna rodinu, který pracuje, je bez dluhů a bez dětí.
A našla jsem :potlesk: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Excessif1212
22.1.22 14:22
@Anonymní píše:
@Farář Marcel bez seznamky bych se se neseznámila s manželem. Pracoval a bydlel jinde než já. Známe se 18 let, patnáct v manželství.
A jo. Šla jsem si pro něj jako do supermarketu. Chtěla jsem vysokého nekuřáka a sportovce, nejlépe hnědých vlasů a vysokoškoláka, co chce do budoucna rodinu, který pracuje, je bez dluhů a bez dětí.
A našla jsem :potlesk: :srdce:

No, a ze tvého nepochybně zcela výjimečného případu si pak kdekdo naprosto zrádně odvodí, že najít Pana Božského na seznamce je snadné a samozřejmé. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.22 14:25
@Farář Marcel píše:
No, a ze tvého nepochybně zcela výjimečného případu si pak kdekdo naprosto zrádně odvodí, že najít Pana Božského na seznamce je snadné a samozřejmé. :lol:

Taky mám manžela ze seznamky. Snadné to nebylo, ale slušných chlapů jsem tam našla více, ale až s manželem to klaplo oboustranně. Ti co to neklaplo buď měli zájem o mně, ale já o ně ne, nebo naopak. No a pak plno idiotu co se musí vyfiltrovat.

• Citovat
  • Upravit
22.1.22 14:25
@Farář Marcel píše:
No, a ze tvého nepochybně zcela výjimečného případu si pak kdekdo naprosto zrádně odvodí, že najít Pana Božského na seznamce je snadné a samozřejmé. :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová