Sháním mikinu Next

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
118
19.9.11 15:48

ajajaj holčičkám se nelíbilo moje jednání :lol: :lol:

tak snad vám není 12 ne? a tak strašný to zase nebylo ne?

Každopádně koho se dotklo mé neomalené psaní, všem se strašňoulince mocinky moc omlouvám :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka: :mavam: :kytka: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.9.11 16:58
Šmudlajs píše:
ajajaj holčičkám se nelíbilo moje jednání :lol: :lol:

tak snad vám není 12 ne? a tak strašný to zase nebylo ne?

Každopádně koho se dotklo mé neomalené psaní, všem se strašňoulince mocinky moc omlouvám :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka: :mavam: :kytka: :kytka: :mavam:

Víc takových jako ty a budu mít snadnější cestu k vedoucím pozicím po mateřské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.9.11 18:05

držím palce, třeba tě takový jako já vyberou.-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
2.6.13 15:27

Ahoj holky, sháním tenhle kabátek. Máme ho ve vel. 62 a už začíná být žížalce malý. Já jsem se do něj uplně zamilovala. Kdybyste ho některá prodala ve vel. 68. napište, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
2.6.13 15:30

@socina to vypadá na starší kolekci, zkus kouknout na MMB jestli někdo neprodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
2.6.13 15:34

@Markéta80 :Díky. Už jsem prolezla co šlo, večer se ještě vrhnu na MMB a pořádně se podívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
2.6.13 15:36

@socina třeba najdeš alespon něco podobného, ještě koukni na značku george dělá dost podobné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
4.6.13 02:27
@RyBANA píše:
No s tvým stylem jednání se ti příště každej na nějaký hledání či pomáhání vytentočkuje, tak ještě že sis to našla sama… :wink: 8-)
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák