Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Deborah píše:
Je to reálne, ako som už písala, ale fakt je, že sa to rýchlo rozoberie a netreba inzerovať. A človek na tom moc nezbohatne, no aj tak sa vždy nájde niekto, kto si to vezme.. Aj tie kinderká, viem, že niekedy to skladali celé rodiny..
Však přesně to jsem psala. Když to nějaká firma nabízí, je toho málo a rozeberou si to zaměstnanci. TY inzeráty jsou všechno podvod.
Práce doma existuje podívejte na www.apool.cz jedna se o různé kompletace i na doma
Ahoj všem přítomným. Vzhledem k tomu, že jsme v současné době na rizikovém těhotenství a mám nařízený klidový režim, ráda bych nabídla své služby na žehlení v domácnosti. Platilo by pro Prahu a Most. Můžeme se domluvit nějakou diskuzí na ceně - lidovce
Já se zabavím a vám usnadním práci. Pokud budete mít kdokoliv zájem, budu ráda, když si vzájemně vypomůžeme. ![]()
Poptávám brigádu v Plzni. Nepravidelně časově nebo s možností přijít s malím dítkem (úklid)
Dobrý den, nenabízí někdo z ČB brigádu pro dívku 15 let? (jsem na profilu mé známé, moc se tady nevyznám) snad mi pomůžete. Předem děkuji.
Ahoj holky,
chci se zeptat, nevíte o nějaké práci na PC z domu, nebo nějaký přivýdělek, když jsem těhotná ve skoro 7. měsíci?
@Mona111111 píše:
Můžeš mi prosím napsat SZ?:)
Ne, nemusím, napíší opět zde:
@Blekota ja bych klidne pomahala s eshopem. Nejake zkusenosti mam
mam se obratit primo na Tebe, nebo pises obecne ![]()
@quatruska píše:
@Blekota jenom dotaz co je to SEO?
Viz. strýček google.