Sháním práci - eMimino Jobs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2874
26.8.15 15:01
@AndreaS92 píše:
@Blekota ja bych klidne pomahala s eshopem. Nejake zkusenosti mam ;) mam se obratit primo na Tebe, nebo pises obecne :)

já s eshopem nedělám, si napiš firem ve tvém okolí, jestli někoho na pár hodin denně neshánějí.
Obálkování a přepisování - těmto PODFUCKŮM se vyhni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.8.15 15:28

@Blekota ja myslela ze prave delas kdyz jsi to psala. Ale tak jsi to myslela asi obecne… Obalky a vse kde se posilaji penize predem neberu tak hloupa nejsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.8.15 20:51

Pravidelný úklid bytu 3+1 Praha Libeň

Rodina s dítětem z Prahy - Vysočan hledá paní na pravidelný úklid bytu.

1-2× měsíčně:
vysát + vytřít 70m2
Utřít prach
Umýt koupelnu a WC.
Umýt sporák, troubu a mikrovlnku.
Umýt odpadkový koš.

Kvartálně (+ihned):
Umýt vnitřní bytové dveře
Otřít skříně
Umýt kuchyň (usazená mastnota od vaření)

Cenu je možné určit dle hodinové sazby nebo dle jednotlivých úkonů. V rámci ceny prosím uveďte, zdali je zahrnuta cena za úklidové prostředky a dopravu (+ případné další náklady).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.9.15 11:13

Doučování angličtina a ruština Pohořelice

Ahoj hledám někoho z Pohořelic, kdo by doučoval individuálně angličtinu nebo ruštinu, hledám obojí. Máme malé dítě a chceme se doučovat oba s manželem, takže by se hodilo, kdyby mohl někdo večer přijít k nám.
Děkuji za kontakty nebo náměty. Zatím v Pohořelicích skoro nikoho neznáme, tak ani nevím, kde se zeptat.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
2.9.15 10:49

hledam paní na hlídání 2,5 létě dcerky

Dobrý den, hledám spolehlivou, někým ověřenou paní na hlídání naši 2,5 létě dcerky, proto bych Vás maminky rada poprosila zda-li neznáte někoho konkrétního s kým mate dobrou zkušenost. Dekuji za všechny reakce Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.15 11:36

Paní na hlídání

Odkud jste? Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
2.9.15 11:37

@Sylva 01 Praha Zapad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.15 12:30

Hlídání

My taky.
Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
15.9.15 11:54

Truhlář Plzeň

Ahoj, víte-li o šikovném truhláři v Plzni a okolí, který HLEDÁ práci (brigáda, zaměstnání), pište mi prosím do SZ. Díky, M.

• Citovat
  • Upravit
461
15.9.15 15:49

Lektorka AJ pro děti
Zdravím maminky, do našeho rodinného centra Křelovský Kaštánek v Křelově, hledáme lektorku anglického jazyka pro předškolní děti (4-6 let) prosím nevíte o někom? Kdo by měl zájem, podrobnější informace napíšu do sz. :mavam: Marta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
16.9.15 14:00

Ahoj
hledám brigádu- uklid domácnosti nebo hlídaní dětí. Nejlíp Praha 4- vždy v pátek. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.10.15 08:42

nabízím hlídání

Ahoj, nabízím hlídání vašeho dítěte u sebe doma v bytě se zahrádkou na Praze-východ, Sluhy, Brázdim, Mratín, Kostelec nad Labem a okoli, jsem maminka na MD, dcerka 2,5,cena,55hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
29.10.15 09:33

To je ale slušná cena na Prahu a okolí…škoda, že už nemám malé děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.10.15 10:09
@klafina123 píše:
To je ale slušná cena na Prahu a okolí…škoda, že už nemám malé děti

Oo, děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
29.10.15 10:17

@frgulka Mám kamarádky, co hlídají už leta letoucí za 150,– na hodinu a pořád mají klientelu. Hlídají i 2-3 děti v různých rodinách. Tedy ony dojíždí hlídat do rodin. Třeba skončí v jedné a mají chvíli na přejetí do další. Já hlídala taky jeden čas, brigádně jsem si přivydělávala v dětském koutku, maminky mi vodily děti i tam. Měla jsem tam svoje dítě od jeho 2 let (ten byl ve svém živlu, děti miloval), to hlídané a ještě k tomu děti, které jsem hlídala v rámci koutku.. Tedy poradim…vylepte svojí nabídku na hlídání v místech, kde se združují matky. Zajeďte si do Prahy a dejte to třeba do fit center, odtamtud se mainky jen hrnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová