Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, hrozně moc by se mi hodilo někoho kdo by chtěl nebo měl zájem o hlídání dětí nebo dítěte..
někdo v okolí Třince a Těšína??
snad je tu nějaká maminka nebo někdo kdo by měl o to zájem >< ![]()
Dobrý den, jsem maminka samoživitelka, která nemá za pár dní kde bydlet. Mám dvě děti (2roky a 6 let)a za 1 místnost bych byla vděčná, pomáhala bych s domácností, s hlídáním miminka, atd. Hledám bydlení, ale azyly v Praze jsou plný a já nemám šanci kam jít, úřady mi nejsou schopni pomoc. Pokud budu mít šanci a napíšete mi, budu velmi moc ráda. Email sanysek9@seznam.cz
Děkuji Sandra
@sanysek9 Dobrý den,
doporučuji sledovat diskuzi Emimino Jobs - objevují se tam často různé nabídky práce vhodné pro maminky. ![]()
Monika
@sanysek9 Dobrý den,
doporučuji sledovat diskuzi Emimino Jobs - objevují se tam často různé nabídky práce vhodné pro maminky. ![]()
Monika
Dobrý den,
hledáme asistenta/ku manažera.
Náplň práce je převážně dovolávání informací od klientů, tipařská spolupráce a částečně administrativa.
Výkon práce je v Plzni.
Mzda 130 Kč/hodina + provize.
Očekávaná pracovní doba je 8 až 12 hodin týdně (časem lze i na hlavní pracovní poměr - po domluvě).
Smlouva na dohodu o provedení práce (DPP).
A prosím neukousněte mě jestli to sem nepatří (nevím kam jinam zde než do "zaměstnání), ale třeba tato nabídka někomu pomůže.
Doporučuji sledovat novou kategorii v bazaru Práce pro maminky a nastavit si zde hlídacího psa - o nové nabídce vám dáme vědět do upozornění.
Držím palce, ![]()
Monika
Dobrý den holky, chtěla bych se zeptat, zda nemáte v okolí, nebo sami nepotřebujete občas pomoct s dítětem či nevíte i někom kdoby potřebovalna pár hodin týdně hlídání buď k dítěti či babičce, dědovi někomu v okolí, mám praxi 10 let jako ošetřovatelka u lůžka pro seniory a sama mám dvě dospělé dcery ´takže zkušennosti s dětma mám také…jsem v ID ale myslím, že bych mohla být ještě někomu užitečná..cena za hodinu dohodou, je to jen dotaz…tak kdy´by náhodou:) ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den holky, chtěla bych se zeptat, zda nemáte v okolí,…
v okolí čeho? Jižní Morava nebo severní Čechy…? ![]()
Milé maminky,
nově jsme pro Vás na eMimino.cz otevřeli Poradnu na téma, jak najít přivýdělek na rodičovské. Odbornice Vám rády pomůžou zejména s tím, jak najít přivýdělek na rodičovské anebo po ní, ať už se jedná o jednorázovou brigádu anebo dlouhodobou spolupráci.
Neváhejte se jich zeptat na vše, co Vás v této oblasti zajímá!
Pěkný den ![]()
adminka Eliška
Dobrý den milé maminky, nabízím Vám hlídání Vašich ratolestí od 3 let v odpoledních a večerních hodinách. Jsem učitelka v MŠ. S Vašimi dětmi mohu kreslit, zpívat, učit je tanečky. Ve školce jsem do 2 hodin, poté mám čas na hlídání. V případě zájmu se mi ozvěte na e-mail: verunedela@email.cz nebo tel: 774 132 703 budu ráda
.
Sháním místo junior účetní/fakturantky. Zkrácený úvazek. Praha 6, Holešovice, Karlín, Nové Město, nebo rozumná dostupnost autem - Libčice nad Vltavou + 30km cca. Platové ohodnocení není důležité. Ráda bych začala v tomto oboru, který jsem vystudovala. Mám teoretické znalosti, velké odhodlání, a touhu začít sbírat zkušenosti v účetnictví v praxi. Mohu nabídnout loajalitu, pracovitost, spolehlivost, zodpovědnost. Mám praxi v pohledávkách/závazcích, jednoduché účetní operace, …
@Verun83 doporučuji přidat se do této FB skupiny a napsat tam:
https://www.facebook.com/…tvi.inzerce/
Jak tak sleduju inzeráty, budou za tebe někde hodně rádi. ![]()