Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za kolik hlídáš? Možná bych měla zájem. Ale nerada bych znovu zažila situaci, kdy jsem měla objednanou holku na hlídání, bylo jí 18 let, přišla, hrála si s dětmi a já musela asistovat, protože hračky s dětmi neuklidila, malého nepřebalila a přestože jsme byly dohodnuté na 4 hodinách hlídání, zeptala se mě po 3 hodinách, jestli nevadí, že jí za chvíli začíná nějaká pařba a už potřebuje vyrazit.
@Enmamma Je mi opravdu líto, že máte takovéhle zkušenosti, ale samozdřejmě nic podobného by se neopakovalo
V agentuře mi bylo nabídnuto 150kč/hod s tím, že zákazník platil 220kč/hod a oni si brali 70kč provizi. Takže jsem přemýšlela nad 140kč/hod. Samozdřejmě je to na dohodě a cena se může odvíjet od pravidelnosti hlídání a počtu hodin ![]()
@Galvac Dobrý den, kdyžtak mi napište na e-mail kavikachuva@gmail.com ať se domluvíme ![]()
@Anonymní píše:
@Enmamma Je mi opravdu líto, že máte takovéhle zkušenosti, ale samozdřejmě nic podobného by se neopakovaloV agentuře mi bylo nabídnuto 150kč/hod s tím, že zákazník platil 220kč/hod a oni si brali 70kč provizi. Takže jsem přemýšlela nad 140kč/hod. Samozdřejmě je to na dohodě a cena se může odvíjet od pravidelnosti hlídání a počtu hodin
Agentury zamestnavaji i nezletile chuvy? Jako nic proti tobe, verim ze jsi zodpovedna, ale teda platit 220/hod a prijit mi hlidat 16tileta holka, tak bych se asi divila.
@Sofie2013 V těch větších asi ano. Vím, že na hlídačkách. cz je nutné 18+ a agentura si provize nebere. Nic méně dopředu víte, kdo vám přijde hlídat a tak víte za co platíte.
S pozdravem
Hanka
edit adminom - osobný údaj - e-mail
Dobrý den, ráda bych nabídla hlídání dětí jakehokoliv věku dle možností a domluvy. Zkušenosti v rodinách s celodenní péči jak předškolních děti (možnost doučování předškolních děti, 1-3 třida, logopedie), tak kojenců a batolat. Mám vlastní dítě na 1.stupni ZŠ. Ráda trávím čas s dětmi, učím je samostatnosti, spontánně a láskyplně projevovat emoce a potřeby, svobodné volbě a cílenemu směru osobnosti. Ráda malým dětem zpívám a baví mě dětská hravost. Moje možnosti jsou jak některé všední dny, tak primárně i víkendy, svátky, večery (pátek, sobota) a prázdniny. Zázemí pro starší dítě máme, postýlku už bohužel ne. Budu se těším na Vaše děti. Martina
Dobrý den, jmenuji se Kristýna a vystudovala jsem Gymnázium v Broumově. Studuji Pedagogickou fakultu v Liberci. Studuji dálkově, takže není problém Vám pohlídat děti přes týden od pondělí do čtvrtka. Bydlím v Praze. Rok jsem hlídala roční holčičku a půlročního chlapečka. Měla jsem 2 roky praxi v dětském domově, kde jsem i hlídala děti se zdravotním postižením. Tím že jsem měla praxi v dětském domově, tak mám zkušenosti s dětmi kteréhokoliv věku.
HLEDÁME lektorku/lektora-průvodce pro on-line výuku dětí ZŠ. Jde o cca 2 hodiny v dopoledních hodinách, lze zvládnout i na mateřské. Pište do zpráv. Děkuji ![]()