Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AndreaS92 píše:
@Blekota ja bych klidne pomahala s eshopem. Nejake zkusenosti mammam se obratit primo na Tebe, nebo pises obecne
já s eshopem nedělám, si napiš firem ve tvém okolí, jestli někoho na pár hodin denně neshánějí.
Obálkování a přepisování - těmto PODFUCKŮM se vyhni.
@Blekota ja myslela ze prave delas kdyz jsi to psala. Ale tak jsi to myslela asi obecne… Obalky a vse kde se posilaji penize predem neberu tak hloupa nejsem ![]()
Rodina s dítětem z Prahy - Vysočan hledá paní na pravidelný úklid bytu.
1-2× měsíčně:
vysát + vytřít 70m2
Utřít prach
Umýt koupelnu a WC.
Umýt sporák, troubu a mikrovlnku.
Umýt odpadkový koš.
Kvartálně (+ihned):
Umýt vnitřní bytové dveře
Otřít skříně
Umýt kuchyň (usazená mastnota od vaření)
Cenu je možné určit dle hodinové sazby nebo dle jednotlivých úkonů. V rámci ceny prosím uveďte, zdali je zahrnuta cena za úklidové prostředky a dopravu (+ případné další náklady).
Ahoj hledám někoho z Pohořelic, kdo by doučoval individuálně angličtinu nebo ruštinu, hledám obojí. Máme malé dítě a chceme se doučovat oba s manželem, takže by se hodilo, kdyby mohl někdo večer přijít k nám.
Děkuji za kontakty nebo náměty. Zatím v Pohořelicích skoro nikoho neznáme, tak ani nevím, kde se zeptat.
Díky
Dobrý den, hledám spolehlivou, někým ověřenou paní na hlídání naši 2,5 létě dcerky, proto bych Vás maminky rada poprosila zda-li neznáte někoho konkrétního s kým mate dobrou zkušenost. Dekuji za všechny reakce Martina
Ahoj, víte-li o šikovném truhláři v Plzni a okolí, který HLEDÁ práci (brigáda, zaměstnání), pište mi prosím do SZ. Díky, M.
Lektorka AJ pro děti
Zdravím maminky, do našeho rodinného centra Křelovský Kaštánek v Křelově, hledáme lektorku anglického jazyka pro předškolní děti (4-6 let) prosím nevíte o někom? Kdo by měl zájem, podrobnější informace napíšu do sz.
Marta
Ahoj
hledám brigádu- uklid domácnosti nebo hlídaní dětí. Nejlíp Praha 4- vždy v pátek. děkuji.
Ahoj, nabízím hlídání vašeho dítěte u sebe doma v bytě se zahrádkou na Praze-východ, Sluhy, Brázdim, Mratín, Kostelec nad Labem a okoli, jsem maminka na MD, dcerka 2,5,cena,55hod.
To je ale slušná cena na Prahu a okolí…škoda, že už nemám malé děti
@klafina123 píše:
To je ale slušná cena na Prahu a okolí…škoda, že už nemám malé děti
Oo, děkuji ![]()
@frgulka Mám kamarádky, co hlídají už leta letoucí za 150,– na hodinu a pořád mají klientelu. Hlídají i 2-3 děti v různých rodinách. Tedy ony dojíždí hlídat do rodin. Třeba skončí v jedné a mají chvíli na přejetí do další. Já hlídala taky jeden čas, brigádně jsem si přivydělávala v dětském koutku, maminky mi vodily děti i tam. Měla jsem tam svoje dítě od jeho 2 let (ten byl ve svém živlu, děti miloval), to hlídané a ještě k tomu děti, které jsem hlídala v rámci koutku.. Tedy poradim…vylepte svojí nabídku na hlídání v místech, kde se združují matky. Zajeďte si do Prahy a dejte to třeba do fit center, odtamtud se mainky jen hrnou.