Sháním práci - eMimino Jobs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
11.2.20 20:21

Mám zájem

Mám zájem, jsem z Phy 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.2.20 07:05

Za kolik hlídáš? Možná bych měla zájem. Ale nerada bych znovu zažila situaci, kdy jsem měla objednanou holku na hlídání, bylo jí 18 let, přišla, hrála si s dětmi a já musela asistovat, protože hračky s dětmi neuklidila, malého nepřebalila a přestože jsme byly dohodnuté na 4 hodinách hlídání, zeptala se mě po 3 hodinách, jestli nevadí, že jí za chvíli začíná nějaká pařba a už potřebuje vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 10:58

@Enmamma Je mi opravdu líto, že máte takovéhle zkušenosti, ale samozdřejmě nic podobného by se neopakovalo ;) V agentuře mi bylo nabídnuto 150kč/hod s tím, že zákazník platil 220kč/hod a oni si brali 70kč provizi. Takže jsem přemýšlela nad 140kč/hod. Samozdřejmě je to na dohodě a cena se může odvíjet od pravidelnosti hlídání a počtu hodin ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.20 11:00

@Galvac Dobrý den, kdyžtak mi napište na e-mail kavikachuva@gmail.com ať se domluvíme :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3561
12.2.20 12:49
@Anonymní píše:
@Enmamma Je mi opravdu líto, že máte takovéhle zkušenosti, ale samozdřejmě nic podobného by se neopakovalo ;) V agentuře mi bylo nabídnuto 150kč/hod s tím, že zákazník platil 220kč/hod a oni si brali 70kč provizi. Takže jsem přemýšlela nad 140kč/hod. Samozdřejmě je to na dohodě a cena se může odvíjet od pravidelnosti hlídání a počtu hodin ;)

Agentury zamestnavaji i nezletile chuvy? Jako nic proti tobe, verim ze jsi zodpovedna, ale teda platit 220/hod a prijit mi hlidat 16tileta holka, tak bych se asi divila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 21:49

@Sofie2013 V těch větších asi ano. Vím, že na hlídačkách. cz je nutné 18+ a agentura si provize nebere. Nic méně dopředu víte, kdo vám přijde hlídat a tak víte za co platíte.

• Citovat
  • Upravit
3
8.6.20 09:08

Hlídání dětí, péče o mazlíčky, úklid domácnosti v Břeclavi

Dobrý den, nabízím hlídání dětí, úklid domácnosti a/či péči o Vaše domácí mazlíčky v Břeclavi. V nabízených aktivitách mám jisté zkušenosti - dělám au pair již 10. rokem a mám bohaté zkušenosti i s dětmi trpícími celiakií (bezlepková dieta) či jinými alergiemi. Mám velmi ráda zvířata - sama jich mám doma mnoho. Je mi 23 let, jsem spolehlivá, zodpovědná, práce s dětmi a péče o zvířata mě velmi baví. Mám středoškolské vzdělání (s maturitou), nyní studuji na vysoké škole učitelství pro první stupeň ZŠ. V případě zájmu mě, prosím, kontaktujte na email. Budu se těšit! :)

S pozdravem
Hanka

edit adminom - osobný údaj - e-mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
8.6.20 11:23

Pohlídam dítě BRNO

Dobrý den, ráda bych nabídla hlídání dětí jakehokoliv věku dle možností a domluvy. Zkušenosti v rodinách s celodenní péči jak předškolních děti (možnost doučování předškolních děti, 1-3 třida, logopedie), tak kojenců a batolat. Mám vlastní dítě na 1.stupni ZŠ. Ráda trávím čas s dětmi, učím je samostatnosti, spontánně a láskyplně projevovat emoce a potřeby, svobodné volbě a cílenemu směru osobnosti. Ráda malým dětem zpívám a baví mě dětská hravost. Moje možnosti jsou jak některé všední dny, tak primárně i víkendy, svátky, večery (pátek, sobota) a prázdniny. Zázemí pro starší dítě máme, postýlku už bohužel ne. Budu se těším na Vaše děti. Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.20 10:28

Hlídání dětí v Praze

Dobrý den, jmenuji se Kristýna a vystudovala jsem Gymnázium v Broumově. Studuji Pedagogickou fakultu v Liberci. Studuji dálkově, takže není problém Vám pohlídat děti přes týden od pondělí do čtvrtka. Bydlím v Praze. Rok jsem hlídala roční holčičku a půlročního chlapečka. Měla jsem 2 roky praxi v dětském domově, kde jsem i hlídala děti se zdravotním postižením. Tím že jsem měla praxi v dětském domově, tak mám zkušenosti s dětmi kteréhokoliv věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.21 11:08

HLEDÁME lektorku/lektora-průvodce pro on-line výuku dětí ZŠ. Jde o cca 2 hodiny v dopoledních hodinách, lze zvládnout i na mateřské. Pište do zpráv. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.2.22 18:01

😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie