Sháním starší ženu ve věku 30-50

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.4.26 13:47

@Wilík zdravím, děkuji vám za odpověď kde tvrdíte informaci kterou jsem nenapsal :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.26 13:49

První věc, která by mě spolehlivě odradila - označit 30letou ženu za starší. Možná si to ve svém mladém věku nedovedeš představit, ale většina žen kolem 30 jsou mladé štíhlé kočky, které můžou muže přehazovat vidlemi a to i ty s dětmi (i když Justin si to nemyslí a má pocit, že ženy nad 20 už jsou odepsané, natož když mají děti)
Další věc, co nabízíš? Na mladé vypracované tělo a jídelníček sbalíš maximálně totální zoufalku. Takové inzeráty tu jsou každou chvilku a jejich zakladatelé si naivně myslí, že stačí být mladý a zájemkyně se pohrnou. A ono překvapivě ne. My, ženy 40+ už víme, co chceme a sex se zajíčky to většinou není. Navíc už máme nějaká očekávání, minimálně zaplatit večeři, mít rozhled, nějak vystupovat apod.
To mě ostatně velmi pobavilo i v tvojí předchozí diskuzi, že budeš zvonit na ženy a doufat, že tě nějaká pozve na kafe. Ne, ty ji koukej pozvat na kafe!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.26 13:50
@Anonymní píše: Více

aaaa já to tak nesnáším když mě někdo chytá za každé slovo co napíšu… napsal jsem starší, protože žena ve věku 30-50 je starší jak já… nemyslel jsem to vyloženě že bych ji oslovil že je stará

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.26 14:15

Tak doufala jsem, že se konečně vyjádříš i k té druhé části. Co vlastně nabízíš, ale evidentně jen tu mladost a naivitu.

• Citovat
  • Upravit
746
12.4.26 14:48
@ircav píše: Více

Hlavně bych se před ním bála najíst, aby mi necpal do hlavy, že tam mám málo proteinů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.4.26 14:58

Odpovíš na můj dotaz? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
12.4.26 15:13
@Andelskej_Satan píše: Více

Sperma mu tlaci na mozek, tak neni v uplne nejlepsi intelektualni forme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15558
12.4.26 15:32

Potřebuješ zaučit, jo? :P :mrgreen:
No já bych to nazvala rovnou pravým jménem, aby ta dotyčná věděla do čeho jde.
A hlavně bych si dala nějaký hezký sexy nick, aby byla možnost kontaktu v SZ, že jo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová