Shazuje vše, co udělám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
25.9.15 16:50
@Anonymní píše:
tak daňové přiznání budu samozřejmě podávat já. Jenomže mě mrzí, že řekne že do toho půjdem spolu, pak vymýšlí jenom to co by mohla dělat ona, protože u dítěte bych to nezvládala, potom se na mě úplně vykašlě, jede si sama na sebe (i když tady k tomu si myslím, že ani ič není důležité, ale nevyznám se tak at nekecá), pak mi pošle obrázky s tím jestli si myslím, že jí to půjde na odbyt a můj nápad totálně stopí

a dane budes za ni platit tez ty? Jsi absolutni blazen, ja bych okamzite letela to resit na urad. A ty tu fnukas, ze jste se nefohodly na podnikani… Ne, toto mi hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.9.15 16:59
@Anonymní píše:
Tak já se několikrát týdně lustruju na netu. kdyby se dodržela toho co jsme se domluvily, že budeme spolu, tak by mi to nevadilo, prostě spolu něco rozjedem, o peníze se s ní podělím poctivě a dobrý, ale mě naštvalo to, že nejdřív naslibuje pak mě vyškrtne a ještě shazuje

Nezlob se, ale chováš se, jak kdyby ti bylo 15 a tvoje matka stejně. Jak dvě puberťačky. Máš rodinu, soustřeď se na ni a přestaň být (jak se řekne holčičí mamánek?) závislá na matce. Upozorni ji, že podniká na tvé IČO a to se nesmí. Je to podobné, jako kdyby si našla někde nějaké IČO a začala na něj podnikat. To je trestné. Uvědom si, že už nejsi dítě, ale dospělá a jedeš jen na sebe. Tvoje matka - to samé.

• Citovat
  • Upravit
119
25.9.15 17:42

Nechci tě navádět, ale když tě shazuje, tak proč jí neřekneš, co je to vlastně za babičku, když nemá zájem o vnouče? Moje mamka by ty děti někdy umačkala, jak se s nimi mazlí, tu tvoji matku fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80240
30.9.15 15:11
@Anonymní píše:
Tak já se několikrát týdně lustruju na netu. kdyby se dodržela toho co jsme se domluvily, že budeme spolu, tak by mi to nevadilo, prostě spolu něco rozjedem, o peníze se s ní podělím poctivě a dobrý, ale mě naštvalo to, že nejdřív naslibuje pak mě vyškrtne a ještě shazuje

A co tam asi tak chceš nalustrovat, prosím Tě? Rychle se s mámou domluvte, at si udělá svůj živnosták. A jinak - asi byste se obě měly seznámit se zákony téhle země - protože se v tom podnikání chováte obě ako malé hloupé holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.9.15 15:25
@inkakřivák píše:
A co tam asi tak chceš nalustrovat, prosím Tě? Rychle se s mámou domluvte, at si udělá svůj živnosták. A jinak - asi byste se obě měly seznámit se zákony téhle země - protože se v tom podnikání chováte obě ako malé hloupé holky.

to teda..
za půl roku tu bude diskuze - pomozte prosím, matka udělala daňový průšvih na mé ičo a já to mám platit i s pokutou béééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80240
30.9.15 15:50

Leda tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie