Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, nejsem odborník, ale viděla jsem, že se pracuje s panenkami a otázky tipu: tam se tě dotýká, tohle spolu děláte…Je dobře, že se zajímáte.
@Giusy píše:
Dobry den, nejsem odborník, ale viděla jsem, že se pracuje s panenkami a otázky tipu: tam se tě dotýká, tohle spolu děláte…Je dobře, že se zajímáte.
Takové otázky určitě nejsou návodné…
.
@Giusy píše:
Panenky jsem zkousela a nefunguji
![]()
@LenkaNov píše:
Napište mi do zpráv, nedávno jsem tady řešila to samé, ale nechci to dál rozvádětNebojte, anonymitu rozhodně zachovám
Ja se popravde bojim psat do zprav, zatim si tim nejsem uplne jista. Nevim, jestli na to dite moc netlacim. neumim s tim vubec pracovat.
To mne mrzí, viděla jsem to v televizi, že se s nimi tak pracuje, ale pokud nefungují, tak bude třeba ptát se dál. Prosím, nepolevujte, myslím, že tato tušení bývají opodstatněná. Více informací nemáme, těžko jakkoliv radit ![]()
@AnastazieB píše:
Takové otázky určitě nejsou návodné….
Jsou vid? Nevim prave jak s eptat, abych ji to nevnukla do hlavy. Jsou tam urcite signaly jakoze: Nechce daneho rodinneho prislusnika navstevovat, i kdyz tam bezne chodivalo s velkou chuti a radosti. Akorat si nejsem jista, jestli nema separacni uzkozt.
Dale, vcera mi reklo, ze se boji spat bez kalhot, protoze ji tam ( genitalie) dana osoba osahava, ale ze to nevadi, z eto neboli
. Ale potom uz to nezopakovala a kdyz jsem se toho ditete zeptala, jestli by tu danou vec zopakovalo, tak tvrdilo, ze uz nevi a zmenilo tema. ![]()
Na linku bezpeci chat funguje jen 3 dny v tydnu. ![]()
@Giusy píše:
To mne mrzí, viděla jsem to v televizi, že se s nimi tak pracuje, ale pokud nefungují, tak bude třeba ptát se dál. Prosím, nepolevujte, myslím, že tato tušení bývají opodstatněná. Více informací nemáme, těžko jakkoliv radit
Viz nize, par stripku.
Nevim jak s tim pracovat a pritom je to dite od malinkata vedeno, ze na genitalie nikdo nesmi sahat - mama, tata, deda, babi, stryc, teta nikdo…
@Anonymní píše:
Jsou vid? Nevim prave jak s eptat, abych ji to nevnukla do hlavy. Jsou tam urcite signaly jakoze: Nechce daneho rodinneho prislusnika navstevovat, i kdyz tam bezne chodivalo s velkou chuti a radosti. Akorat si nejsem jista, jestli nema separacni uzkozt.
Dale, vcera mi reklo, ze se boji spat bez kalhot, protoze ji tam ( genitalie) dana osoba osahava, ale ze to nevadi, z eto neboli. Ale potom uz to nezopakovala a kdyz jsem se toho ditete zeptala, jestli by tu danou vec zopakovalo, tak tvrdilo, ze uz nevi a zmenilo tema.
Na linku bezpeci chat funguje jen 3 dny v tydnu.
Tak to nezní vůbec dobře! ![]()
@LenkaNov píše:
V žádném případě se nesnažte něco zjistit sama, obraťte se tady:
https://www.linkabezpeci.cz/…-zneuzivani/
Vyložte jim svoji situaci a oni vám poradí, co je nejlepší dělat. Nejste odborník, vůbec se na nic neptejte, mluvit nechte, ale žádné otázky.
Tak jsem to asi podelala, ja uz se ptala.
Napsala jsem vam SZ
@Anonym81 píše:
Tak jsem to asi podelala, ja uz se ptala.Napsala jsem vam SZ
Nic si nevyčítejte, děláte maximum co můžete. Moc držím palce…oběma a dejte vědět!
Anonymní Ve 2 odpoledne jste se ptala a ve 22.30 večer se to po telef. rozhovoru potvrdilo. To už trochu přeháníte ![]()
Dobry den,
mam podezreni na zneuzivani ditete, ale neziji v CR a chtela bych se spojit s nekym, kdo mi poradi jake otazky klast takovemu diteti, aby se sverilo a nestydelo. Aby ty otazky nebyly takove, ze bych mu vnukla tu myslenku a konkretniho cloveka.
Prosim o zachovani anonymity. Pokud to nebude mozne, tak radeji smazte celou diskusi.
Dekuji
PS: Je to pouze podezreni, tak prosim o klidnou diskusi a zadne hysterceni
. Diteti jsou 4. roky a je v obdobi, kdy fantazie opravdu hodne pracuje a sem tam si i vymysli nepravdive veci a pribehy.