Chat na linku důvěry dospělého, či dětský psycholog on-line

Anonymní
24.9.15 09:16

Chat na linku duvery pro dospeleho, ci detsky psycholog online

Dobry den,

mam podezreni na zneuzivani ditete, ale neziji v CR a chtela bych se spojit s nekym, kdo mi poradi jake otazky klast takovemu diteti, aby se sverilo a nestydelo. Aby ty otazky nebyly takove, ze bych mu vnukla tu myslenku a konkretniho cloveka.

Prosim o zachovani anonymity. Pokud to nebude mozne, tak radeji smazte celou diskusi.

Dekuji

PS: Je to pouze podezreni, tak prosim o klidnou diskusi a zadne hysterceni :). Diteti jsou 4. roky a je v obdobi, kdy fantazie opravdu hodne pracuje a sem tam si i vymysli nepravdive veci a pribehy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
24.9.15 10:32

Dobry den, nejsem odborník, ale viděla jsem, že se pracuje s panenkami a otázky tipu: tam se tě dotýká, tohle spolu děláte…Je dobře, že se zajímáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13788
24.9.15 10:59
@Giusy píše:
Dobry den, nejsem odborník, ale viděla jsem, že se pracuje s panenkami a otázky tipu: tam se tě dotýká, tohle spolu děláte…Je dobře, že se zajímáte.

Takové otázky určitě nejsou návodné… :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.15 13:48
@Giusy píše:

Panenky jsem zkousela a nefunguji :( :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.15 13:48
@LenkaNov píše:
Napište mi do zpráv, nedávno jsem tady řešila to samé, ale nechci to dál rozvádět :nevim: Nebojte, anonymitu rozhodně zachovám ;)

Ja se popravde bojim psat do zprav, zatim si tim nejsem uplne jista. Nevim, jestli na to dite moc netlacim. neumim s tim vubec pracovat.

• Citovat
  • Upravit
85
24.9.15 13:52

To mne mrzí, viděla jsem to v televizi, že se s nimi tak pracuje, ale pokud nefungují, tak bude třeba ptát se dál. Prosím, nepolevujte, myslím, že tato tušení bývají opodstatněná. Více informací nemáme, těžko jakkoliv radit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.15 13:52
@AnastazieB píše:
Takové otázky určitě nejsou návodné… :roll:.

Jsou vid? Nevim prave jak s eptat, abych ji to nevnukla do hlavy. Jsou tam urcite signaly jakoze: Nechce daneho rodinneho prislusnika navstevovat, i kdyz tam bezne chodivalo s velkou chuti a radosti. Akorat si nejsem jista, jestli nema separacni uzkozt.
Dale, vcera mi reklo, ze se boji spat bez kalhot, protoze ji tam ( genitalie) dana osoba osahava, ale ze to nevadi, z eto neboli :(. Ale potom uz to nezopakovala a kdyz jsem se toho ditete zeptala, jestli by tu danou vec zopakovalo, tak tvrdilo, ze uz nevi a zmenilo tema. :(
Na linku bezpeci chat funguje jen 3 dny v tydnu. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.9.15 13:54
@Giusy píše:
To mne mrzí, viděla jsem to v televizi, že se s nimi tak pracuje, ale pokud nefungují, tak bude třeba ptát se dál. Prosím, nepolevujte, myslím, že tato tušení bývají opodstatněná. Více informací nemáme, těžko jakkoliv radit :(

Viz nize, par stripku.
Nevim jak s tim pracovat a pritom je to dite od malinkata vedeno, ze na genitalie nikdo nesmi sahat - mama, tata, deda, babi, stryc, teta nikdo…

• Citovat
  • Upravit
85
24.9.15 13:58
@Anonymní píše:
Jsou vid? Nevim prave jak s eptat, abych ji to nevnukla do hlavy. Jsou tam urcite signaly jakoze: Nechce daneho rodinneho prislusnika navstevovat, i kdyz tam bezne chodivalo s velkou chuti a radosti. Akorat si nejsem jista, jestli nema separacni uzkozt.
Dale, vcera mi reklo, ze se boji spat bez kalhot, protoze ji tam ( genitalie) dana osoba osahava, ale ze to nevadi, z eto neboli :(. Ale potom uz to nezopakovala a kdyz jsem se toho ditete zeptala, jestli by tu danou vec zopakovalo, tak tvrdilo, ze uz nevi a zmenilo tema. :(
Na linku bezpeci chat funguje jen 3 dny v tydnu. :zed:

Tak to nezní vůbec dobře! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.15 14:03
@Giusy píše:
Tak to nezní vůbec dobře! :,(

Fakt nevim :(

• Citovat
  • Upravit
1
24.9.15 14:07
@LenkaNov píše:
V žádném případě se nesnažte něco zjistit sama, obraťte se tady:
https://www.linkabezpeci.cz/…-zneuzivani/
Vyložte jim svoji situaci a oni vám poradí, co je nejlepší dělat. Nejste odborník, vůbec se na nic neptejte, mluvit nechte, ale žádné otázky.

Tak jsem to asi podelala, ja uz se ptala. :( Napsala jsem vam SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.9.15 21:34
@Anonym81 píše:
Tak jsem to asi podelala, ja uz se ptala. :( Napsala jsem vam SZ

Nic si nevyčítejte, děláte maximum co můžete. Moc držím palce…oběma a dejte vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.15 22:29

@Giusy uz jsem tam volala a potvrdilo se to…

• Citovat
  • Upravit
2740
24.9.15 23:54

Anonymní Ve 2 odpoledne jste se ptala a ve 22.30 večer se to po telef. rozhovoru potvrdilo. To už trochu přeháníte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.15 11:40
@LenkaNov píše:
Ach ne :,( To je mi moc líto, držte se :hug:

Dekuji :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...