Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, hledám šikovnou paní, švadlenu z okolí Plzne. Nejsem spokojená s kvalitou obleční, které se běžně nabízí… Najde se někdo? ![]()
@polkina kamarádka chodí k paní Markové a je spokojená. Ale nevím zda přibýrá nové zákanzíky.
@jolinarcz píše:
@polkina kamarádka chodí k paní Markové a je spokojená. Ale nevím zda přibýrá nové zákanzíky.
A máte na paní kontakt? ![]()
Ahojky, děvčata, jsem švadlena z Plzně z Doubravky a ráda poradím, nebo opravím co bude třeba, případně i ušiji. Šití mám dnes už jen jako koníčka.
Lenka Králová tel. 606 442 884
![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, objednala jsem malému kostým Supermana, po dlouhém hledání až z Ameriky přes jednu paní, dnes dorazil a jsem z něho zklamaná. Syn si přál hlavně svaly, tak trochu svaly má, ale hruď je asi z papíru a to vím, že se mu určitě líbit nebude. Bohužel, je to jeho největší přání od Ježíška. Hledám teď někoho, kdo by to dokázal opravit do Vánoc.
Dobrý den, ráda bych si zdokonalila dovednosti v šití ( klasické dámské a pánské oděvy) a proto hledám někoho nejlépe důchodkyni, která by mi s tím pomohla. Odměna jistá ![]()