Šikovná švadlena v Plzni a okolí, doporučení

123
18.10.14 09:17

šikovná švadlena

Ahoj holky, hledám šikovnou paní, švadlenu z okolí Plzne. Nejsem spokojená s kvalitou obleční, které se běžně nabízí… Najde se někdo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
205
18.10.14 10:30

@polkina kamarádka chodí k paní Markové a je spokojená. Ale nevím zda přibýrá nové zákanzíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.10.14 11:39
@jolinarcz píše:
@polkina kamarádka chodí k paní Markové a je spokojená. Ale nevím zda přibýrá nové zákanzíky.

A máte na paní kontakt? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
18.10.14 13:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.14 11:05

Hlásí se švadlena Lenka

:lol: Ahojky, děvčata, jsem švadlena z Plzně z Doubravky a ráda poradím, nebo opravím co bude třeba, případně i ušiji. Šití mám dnes už jen jako koníčka.
Lenka Králová tel. 606 442 884 :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.12.14 23:22

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, objednala jsem malému kostým Supermana, po dlouhém hledání až z Ameriky přes jednu paní, dnes dorazil a jsem z něho zklamaná. Syn si přál hlavně svaly, tak trochu svaly má, ale hruď je asi z papíru a to vím, že se mu určitě líbit nebude. Bohužel, je to jeho největší přání od Ježíška. Hledám teď někoho, kdo by to dokázal opravit do Vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.5.19 22:48

Dobrý den, ráda bych si zdokonalila dovednosti v šití ( klasické dámské a pánské oděvy) a proto hledám někoho nejlépe důchodkyni, která by mi s tím pomohla. Odměna jistá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová