Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Né, nebojte, dusit se jen tak z ničeho nic nezačne, ale ta kopřivka se může rozlejvat
fenistil kapky jsou velice vhodné podat na noc, ještě dneska
kdyby začaly otékat rty, pak záchranka, ale to na 99 procent nehrozí, klid, ráno to možná bude minimální, uvidíte…kdyby ne, pak zajít za doktorkou co zastupuje a dítě ukázat, napíše mu léky na 1 - 2 dny
@Valerie83 No ona mi tohle vůbec nepije, to ji nedávám. Nesnáší bublinky. Pije stavu, vodu nebo tu kubík vodu ochucenou. Vubec nevim, z čeho by to mohla mít. Neměla nic, co by měla poprvé. Akorát tu broskev, ale to si fakt jen lízla.
Snad to zmizí, ted jsem se na ní byla kouknout a ma to kolem pusy, jakoby na tvarickach. Nemá to teda tak vystouplé. Zatím..
Zasílám ten obličej. Než usnula, tak to ještě takhle neměla.
docela se bojim no.
Jj obličej je dobrý, v klidu, nechte dítě spát, vyvětrejte mu na noc a nebojte
pokud je možnost sehnat a podat ještě ted fenistil kapky, podala bych, pokud ne, tak nic
ale dobrý, nebojte, bude to OK
@Borrealis Kapky už jsou na cestě. Hned ji vzbudim a dám jí je. Děkuji moc za rady ![]()
Koprivka, dcera ji taky mela. Fajn jsou fenistil kapky, zaberou. Neboj nic vaznyho to neni a dusit se taky nebude. Kdyby to nezabralo, tak navstivte detskou dr. Ale verim ze zitra bude v pohode. Klidnou noc ![]()
@migmina Děkuji. Kapky jsem ji dala. Dala jsem ji 10 kapek na 14,5kg. tak snad správně. A kopřivka je takhle po celém těle? Teď jsem koukala a ma pupínky i na uších, za krkem, pod bradou. Ale je teda pravda, že ty veliký vystouplé co měla na ramenou a zádech už nejsou tak vystouplé. jsou to červené mapy, ale už nejsou tak,, napuchlé,,.
Snad to bude v pohodě.
@Anonymní píše:
@migmina Děkuji. Kapky jsem ji dala. Dala jsem ji 10 kapek na 14,5kg. tak snad správně. A kopřivka je takhle po celém těle? Teď jsem koukala a ma pupínky i na uších, za krkem, pod bradou. Ale je teda pravda, že ty veliký vystouplé co měla na ramenou a zádech už nejsou tak vystouplé. jsou to červené mapy, ale už nejsou tak,, napuchlé,,.
Snad to bude v pohodě.
jj dobře jste dala
obvykle se denní dávka dělí do 3 dávek, u ní ta třetina denní může být 10 až cca 14 kapek – zcela v klidu, dobrý
bude to OK, dobrou noc a hezky spinkejte ![]()
To bude dobry. Dcera jednou mela koprivku takto. Mela ji na celem tele (nohy, ruce, trup, oblicej). Preslo to za nekolik hodin. Mela to z jahodoveho kefiru. Pila ho bezne nekolik mesicu a jen kefir urcite sarze ji toto udelal. Doslo mi to, kdyz se za 2 dny osypala i druha dcera po napiti z dalsi krabicky te sarze. Zachranka nebyla potreba.
@Janča6 fůha. Ta to teda mela pořádně. Uvidíme ráno no. Snad to bude dobré a nebude potřeba návštěva doktorky, protože jsme tam byli minulý týden
jak se starší, tak s mladší.
To je furt něco
Děkuji, jsem troška klidnější.
![]()
@Anonymní píše:
Snad to bude v pohodě.
Super a davej i zitra, neboj zabere to. Moje mala ji mela na brisku az k rameni a na tvari a kapali 3krat denne a zabralo. Muze byt i takto po celym tele. Neboj bude v pohode uvidis
Ahoj holky, tak na těch ramenou to uz nema tak hrozný, ale rozlejza se ji to směrem dolů hlavne. Ma to na zádech. trislech, zadku, stehnech. Normalne i na uších
a tváře a kolem pusy. Doktorce jsem volala, říkala jsem, že se mi s ní nechce do čekárny, pry tam teď řádí střevní virozy a nějaká sedmá nemoc. Tak jsme se domluvili, že ji mám dávat fenistil a zítra zavolat. Doufala jsem, že dnes už to bude lepší, ale když už ty ramena nema tak hrozný tak se,, osypává,, jinde. Zítra k ty dr. asi budeme muset
pochybuju, že to zítra zmizí.
zasílám foto stehen. Ma to snad všude. V tom obličeji to má stejné jako večerx akorát se to zvětšilo, jak se z těch pupínků udelala,, mapa,,
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak na těch ramenou to uz nema tak hrozný, ale rozlejza se ji to směrem dolů hlavne. Ma to na zádech. trislech, zadku, stehnech. Normalne i na ušícha tváře a kolem pusy. Doktorce jsem volala, říkala jsem, že se mi s ní nechce do čekárny, pry tam teď řádí střevní virozy a nějaká sedmá nemoc. Tak jsme se domluvili, že ji mám dávat fenistil a zítra zavolat. Doufala jsem, že dnes už to bude lepší, ale když už ty ramena nema tak hrozný tak se,, osypává,, jinde. Zítra k ty dr. asi budeme muset
pochybuju, že to zítra zmizí.
zasílám foto stehen. Ma to snad všude. V tom obličeji to má stejné jako večerx akorát se to zvětšilo, jak se z těch pupínků udelala,, mapa,,
To ma prakticky stejne jako tehdy dcera. A co dnes jedla? Uz mas Fenistil kapky?
@Janča6 Ano, má fenistil. Kapky jsem ji dala večer a dnes ráno, za chvíli ji dám další a pak večer. Přijde mi, že se jí to furt zhoršuje. Zůstávají ji po těch napuchlých pupenů pak takové červené mapičky. Ma to uz snad skoro všude
ted to má hrozně vepředu na stehnech a vzadu až na zadek. V obličeji je to uz taky dost vidět. A má hodně červené uši, tam ma pupínky taky.