Škaredá vyrážka u 3leté dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.8.22 12:28

@Janča6 Snažím se trochu dietne. Rohlík, pak brambory a kureci vařené maso. A jí kukuřičné krupky. Samozdřejmě otravuje, dala by si všechno co ji dát ted nechci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.22 12:34

Babička delala rajskou omacku a samozdrejme by si ji dala, ona ji miluje. To se ji ale bojim dat. Doktorka otevírá znova ve 13:00 tak ji zkusím zavolat, jestli by se na ni nakonec radši nekoukla, abych byla klidnější.

• Citovat
  • Upravit
13010
9.8.22 12:34

Dávejte ten fenistil kapky, klidně 15 kapek 3 x denně
přidat k tomu šumivý vápník, nějaký nebarvený, rozpustit do vody, klidně 500 ráno a 500 večer, a at dobře pije, v jídle se musí halt trošku omezit

mělo by to na tom jít zvládnout, s dr klidně počkejte, je fakt že ted mezi dětma řádí bleeee zvracecí virosy, tak by bylo škoda chytnout ještě toto

hodně tekutin, musí pít, a kdyby to ve čtvrtek nebylo lepší, pak zajít, ale do čvtrtka bych počkala, mělo by to jít zvládnout

nic barvenýho, ani pití s barvivama…nejlépe minerálku, vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 12:37

@Borrealis No právě, střevní virozu jsme měli před 14 dny a dost jsme si užili. Takže je zase hotová z toho, že má mít další dietu. Koukala jsem na net a dost mě ty vyrážky vystrasili, samej meningokok, meningitida apod. Nerada bych ale něco zanedbala.

• Citovat
  • Upravit
13010
9.8.22 12:41

Jo aha, tak to s tím ta kopřivka souvisí

u střevní virosy se poškodí výstelka střeva, ono to není zahojeno za dva dny

a pak se stane prostupnější a dítě náchylnější / přechodně / ke právě nějaké kopřivce po jídle, za norm okolností by ani možná žádnou kopřivku neměla, ale po tomto to naskočilo

tak tim spíš je třeba dieta, žádné ovoce, nic barveného, s rajsou bych taky holt počkala, co se dá dělat…je normální že kopřivka takto postupuje a přelejvá se, na ramenou už dobrý, ale přelejvá se dál, dejte pořádně ten fenistil a mělo by to jít

a dostatek tekutin, dítě se musí dobře zavodnit, at pije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
9.8.22 12:42

Nemuzes poslat fotky dr na mobil nebo mailem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 12:44

@Eemii Takhle to praktikuje naše dětská. Zkousela jsem to ráno na zastupující lékařku, ta ale řekla že z toho nic nepozná. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.22 12:45

@Borrealis Pije dost s tím problém nemá. Dietu budu dodržovat a uvidíme no. Ma to poprvé, tak snad to brzy zmizí.

• Citovat
  • Upravit
3998
9.8.22 12:47

Já jen jako praktik potvrzuju, to co psala @Borrealis . Moje zkušenost je taková, že to ustupuje docela pomalu, na to jakou to má dynamiku při vzniku a dokáže to fakt vyděsit. všechno děláš dobře a určitě to postupně zmizí, já bych teda dítě k doktorce netáhla, protože je evidentně oslabená ještě po tý viroze a fakt s tím nemám dobrou zkušenost, co všechno se pak na člověka lapne v čekárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 14:56

S paní doktorkou jsem volala, napsala nám Xyzal sirup 2× 2,5ml.
Zítra ale máme dopoledne přijít, že ji chce vidět. No moc se mi tam nechce, mezi nemocný, ale co nadělám. Snad tam ještě něco nechytne. Kdyby to ráno bylo lepší, tak ji zavolám, jestli musíme chodit, když je to lepší. No uvidím ráno, třeba to bude stejné nebo se obálí ještě víc. Obličej má teda hroznej, tělo taky. Snad ten lék co nám poslala zabere. Ted ho jdu vyzvednout, tak ho poprvé dám asi večer. Jen jsem se ji zapomela zeptat, jestli ji mám k tomu ještě davat žen fenistil, nebo ne. Pry nám pise Xyzal, protože je prý fenistil slabej. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
65159
9.8.22 16:21
@Anonymní píše:
S paní doktorkou jsem volala, napsala nám Xyzal sirup 2× 2,5ml.
Zítra ale máme dopoledne přijít, že ji chce vidět. No moc se mi tam nechce, mezi nemocný, ale co nadělám. Snad tam ještě něco nechytne. Kdyby to ráno bylo lepší, tak ji zavolám, jestli musíme chodit, když je to lepší. No uvidím ráno, třeba to bude stejné nebo se obálí ještě víc. Obličej má teda hroznej, tělo taky. Snad ten lék co nám poslala zabere. Ted ho jdu vyzvednout, tak ho poprvé dám asi večer. Jen jsem se ji zapomela zeptat, jestli ji mám k tomu ještě davat žen fenistil, nebo ne. Pry nám pise Xyzal, protože je prý fenistil slabej. :nevim:

To je zajimavy, mně doktorka psala pro dite fenistil, kdyz Xyzal nezabral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 16:26

@vokishka no tak to nevim. Hlavne už má celej obličej tvl, fakt mě to děsí. Nevím, jestli má zvýšenou horecku, nebo jestli to má tak teplý z toho, že to má po celým obličeji. Uz to ma fakt všude, tvare až k očím. :zed: :( uplne červené a mezitím ty nafoukle pupeny. ma to úplně teplé.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.22 17:07

V lékárně mi říkala, že můžu dát to co ji napsala paní doktorka a i fenistil. Nebude to moc? na léky není moc zvyklá. Uz ted jsem vyklepana z toho, jak mi vezme nurofen, protože si myslím, že horecku mít bude, už teď je dost teplá. Jsem zvedava, jak do ní narvu nurofen, fenistil a ještě ten sirup od doktorky.

• Citovat
  • Upravit
14709
9.8.22 20:06

Tak jestli ji chces davat antipyretika, tak ji ten Nurofen dej ve forme cipku. Nase deti by tabletu ani sirup nespolkly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.22 20:15

@Janča6 Zatím jsem ji nic nedala. Tam kde vyrážku nema, ( což je cast nohou) tak tam je studená. Vařící má místa kde má rozlezlou tu vyrážku. ( obličej, uši, záda, bricho, stehna) ted usnula, tak ji nechám v klidu a kdyz se vzbudí tak ji ten nurofen dám no. Tu vyrážku má hrozně rozpalenou, namazala jsem ji bepanthenem, mělo by to pomoct na svědění a pálení. Tak uvidím no :,( Je mi ji hrozně líto, je celá flekata, hrůza. V životě jsem tohle nevidela, aby byla takhle uplne celá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA