Školní úraz - botasky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
23.3.14 18:53
@anubis25 píše:
@renatua když mám dceru třetačku tak spíš než by učitelka měla zajistit ať jdou pomalu tak zajistím aby měla na nohou papuče a ne botasky..jak tady někdo psal že ji musí být horko v botaskách celý den tak co teprv na jaře a v létě…jinak my jsme měli zakazané botasky i na sš natož na zš a ještě když to je ve školním řadě tak dle mě nemáte nárok
Dcera ty botasky chtěla nosit ve škole a vy jste ji to dovolili a nebo jste neřešili co má na nohou? Jen mě zajíma jak teprv ve 3 třídě může nosit botasky

Nejsou to žádné nekvalitní tenisky z umělých materiálů, ale dražší kvalitní boty, které vydrží i několik let. Žádné nadměrné pocení jsem nikdy nezaznamenala a dcera boty nosí ráda, má podobné i na ven. Holce se líbili a já jsem je rozhodně nepovažovala za nevhodné. Rozvázané tkaničky neměla schválně, ono se to prostě někdy stane snad každému a hned si toho nevšimne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
23.3.14 18:54

@renatua jinak zakladatelko z druhé diskuze jsem pochopila že už jsi to byla ve škole řešit mohu se zeptat co ty ve škole řekli? Jaké máš šance na odškodnění? Já zničím takovým nemám zkušenosti tak nevím :think: mi jen ukradly boty a nevím zda davali nějaké papíry na pojišťovnu nebo to platili ze své kasy, ale peníze dali dost rychle

• Citovat
  • Upravit
Mi24
23.3.14 18:57
@renatua píše:
Nejsou to žádné nekvalitní tenisky z umělých materiálů, ale dražší kvalitní boty, které vydrží i několik let. Žádné nadměrné pocení jsem nikdy nezaznamenala a dcera boty nosí ráda, má podobné i na ven. Holce se líbili a já jsem je rozhodně nepovažovala za nevhodné. Rozvázané tkaničky neměla schválně, ono se to prostě někdy stane snad každému a hned si toho nevšimne.

Nejde o to jestli jsou kvalitní nebo nekvalitní…promiň nechtěla jsem tě tímhle rozčilit jen říct že jakkékoliv boty s tkaničkami jsou ve škole nevhodné, právě proto že dítě může druhému šlapnout na tkaničky a mohou jít klidně pomalu po schodech a neštěstí je na světě tak jak u vás

• Citovat
  • Upravit
15319
23.3.14 18:57
@Fjodorka píše:
Copak holku neošetřili zadarmo, museli za léčbu snad platit? Za co tedy peníze? Já to fakt asi nechápu.

bolestné ;), nejde o úhradu léčby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
23.3.14 19:00
@Fjodorka píše:
Copak holku neošetřili zadarmo, museli za léčbu snad platit? Za co tedy peníze? Já to fakt asi nechápu.

existuje úrazové pojištění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
23.3.14 19:03

@renatua Myslím, že ve škole moc dobře ví, proč děti nemají nosit botasky :palec: Přeji, ať je dcera brzy fit a vzhledem k tomu, že to mají zapsáno ve školním řádu, přestala bych se snažit o to, dostat ze školy bolestné. Snad to nezní moc zle :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
23.3.14 19:06

@renatua Bud ráda, že máš dítě celkem zdravé a neřeš nějakou pojistku, proč v dnešní době se rodiče dětí pořád o něco chtějí soudit nebo vytahovat pojistky. To už začíná na dštských táborech, kde jsou vedoucí posraný až za ušima, co kdyby se něco dítěti stalo, protože pak opravdu budou mít pruser. Pokud se něco mému dítěti stane je to blbý, al takový je život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.3.14 19:09
@anubis25 píše:
@renatua jinak zakladatelko z druhé diskuze jsem pochopila že už jsi to byla ve škole řešit mohu se zeptat co ty ve škole řekli? Jaké máš šance na odškodnění? Já zničím takovým nemám zkušenosti tak nevím :think: mi jen ukradly boty a nevím zda davali nějaké papíry na pojišťovnu nebo to platili ze své kasy, ale peníze dali dost rychle

To právě sama vůbec nedokážu říct. Jednání školy moc vstřícné není a sami se vyjadřují dost zmatečně. Jinak ale co a jak mi nejvíc poradili na první diskuzi a všechno by mělo jít standardním způsobem, tak doufám, že snad to klapne. Ve škole jsem ale byla upozorněna, že s výsledkem raději na 100 procent počítat nemám. :nevim: Pokud peníze nedají, tak se svět nezboří, ale dnes se hodí. Jde mi o to, abych o to nepřišla nějak zbytečně, jestli jsou ty boty opravdu takový problém. V první diskuzi někdo zmínil, že zná případ, kdy dítě chodilo bos a peníze kvůli tomu nedostalo, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
23.3.14 19:11

@renatua já jen nechápu, proč by měli cvakat za tvoji blbost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
23.3.14 19:13

@renatua A co tvoje pochybení, to neřešíš? Evidentně porušený školní řád školu opravňuje k tomu, aby dala od problému ruce pryč, ale tobě se zdá málo vstřícná. Nikde jsem nezaregistrovala nějakou sebereflexi - jen snahu vytáhnout peníze ze školy a vinu hodit na dozor.Ty žádnou necítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
23.3.14 19:14

@Januliiik Přesně 8o Teď se nestačím divit :roll:

@renatua píše:
To právě sama vůbec nedokážu říct. Jednání školy moc vstřícné není a sami se vyjadřují dost zmatečně. Jinak ale co a jak mi nejvíc poradili na první diskuzi a všechno by mělo jít standardním způsobem, tak doufám, že snad to klapne. Ve škole jsem ale byla upozorněna, že s výsledkem raději na 100 procent počítat nemám. :nevim: Pokud peníze nedají, tak se svět nezboří, ale dnes se hodí. Jde mi o to, abych o to nepřišla nějak zbytečně, jestli jsou ty boty opravdu takový problém. V první diskuzi někdo zmínil, že zná případ, kdy dítě chodilo bos a peníze kvůli tomu nedostalo, tak nevím.

Abys nepřišla o peníze? To nemyslíš vážně, upřímně doufám, že ti škola nic nezaplatí - ani pojišťovna, protože za blbost se platí a není to myšleno ve smyslu, že někdo zaplatí tobě :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.3.14 19:17
@Januliiik píše:
@renatua já jen nechápu, proč by měli cvakat za tvoji blbost 8o
:palec: :pankac: To já taky nepobírám. Kolik vůbec dostanete? To by mi za to teda nestálo se s někým takhle popotahovat, byla bych ráda, že mám dítě relativně v pořádku, zastyděla bych se, že jsem si nepřečetla školní řád a koupila normální přezuvky…
Jinak jak tu někdo psal o zapařených nohách.. já se už na střední nepřezouvala, klasické boty (nike, adidas) a nikdy jsem nijak zapařené ani smradlavé nohy neměla 8o :mrgreen: Akorát kozačky jsem si teda přezouvala :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
23.3.14 19:23
@mojmira píše:
existuje úrazové pojištění

To vím, ale myslela jsem, že to je kvůli ušlé mzdě kvůli úrazu, což u dítěte není.

@Nelisa píše:
bolestné ;), nejde o úhradu léčby

Bolestné? To mě podrž, to by mě nenapadlo, můj bratranec by byl asi boháč, jelikož byl hrozný jelito a furt měl něco zlámaného. Nikdo to neřešil, k dětství úrazy běžně patří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854

@renatua moje dcera prisla ve škole diky spoluzakovi o zrak na jednom oku. Nedostala zadne odškodnění. Budte rádi, že ma dcera pouze zlomenou ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
@hanka.br. píše:
@renatua A co tvoje pochybení, to neřešíš? Evidentně porušený školní řád školu opravňuje k tomu, aby dala od problému ruce pryč, ale tobě se zdá málo vstřícná. Nikde jsem nezaregistrovala nějakou sebereflexi - jen snahu vytáhnout peníze ze školy a vinu hodit na dozor.Ty žádnou necítíš?

Ty jsi četla celý školní řád a každý detail? Prostě jsem to nevěděla, nenapadlo mě to a 3/4 roku nikdo neřekl, že to nejde. Dcera má větší nohu a nosí botasky s tkaničkami běžně, myslíš, že mě napadlo, že ve škole si kvůli tomu zlomí ruku? Navíc ne kvůli tomu, ale že se jí asi nechtě rozvázaly a zrovna když běžely děti po schodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí