Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedávno ses ptala, která z nás jak kouří, to ses ještě nenaučila? ![]()
A když masturbuje sám, tak se udělá?
Ne, nikdy se mi to nestalo ![]()
A když se s nim mazlis třeba jen rukou, to se taky neudělá?
@Jana525 Prý jo..kdyby byl závislý na sebeuspokojování tak mi to divné nepřijde, ale takhle jo ![]()
@LadyJahoda Ručně ani pusou se mi to nikdy nepovedlo…Možná nějaký psychický blok… říkala jsem si že pusou mi to třeba hold nejde, jenže ani rukou… jsem z toho docela frustrovaná ![]()
@Sisi21 kdž tě řekl že to tak měl vždy tak zlepšení nečekej. to musí být super sex
A klasický sex trvá jak dlouho?
@Sisi21 píše:
@LadyJahoda Ručně ani pusou se mi to nikdy nepovedlo…Možná nějaký psychický blok… říkala jsem si že pusou mi to třeba hold nejde, jenže ani rukou… jsem z toho docela frustrovaná
To určitě nebud. Jestli ti sám řekl, že tohle má pořád a ne jen s tebou. Jak dlouho spolu jste?
Snažím se přemýšlet, že se mi kouří i z hlavy
Ale nic mě nenapadá, jak ti pomoc..
Když se třeba pomilujete po týdenní pauze? To by mohlo zabrat
Mam známýho, který se při sexu nikdy neudělá. Je mu kolem třiceti a měl to tak vždycky a to střídá holky jak na běžícím pásu. Takže partnerkou to asi nebude. Sám se udělá v pohodě.
@Markéta80 No většinou tak čtvrt hodiny, jak kdy… většinou dáme víc kol ![]()
Ale není to tak že by mu to dlouho trvalo než se udělá
@LadyJahoda No my právě bydlíme od sebe daleko, takže většinou se vidíme jednou týdně, ale spíš jednou za 14 dní… Říkal že když se jeho partnerky naučily jak na to, tak to občas vyšlo… Ale docela mě to udivuje… většinou mužům stačí málo, my se celý večer milujeme, několikrát zkouším rukou, pusou a nic… ![]()
Pokud dosáhne vrcholu jen při onanii, tak se nabízí možnost, že si navykl jej dosti stisknout, přičemž podobného tlaku se nemusí dosáhnout při klasickém vaginálním styku.
Ahoj,
máte někdo zkušenost s tím, že by měl partner problém se udělat? Je mu 29,já jsem málo zkušená, ale hodně se snažím, orální sex, různé polohy… Se vzrušením problém nemá a co vím tak ani nějak často nemasturbuje.. Už jsme o tom spolu mluvili, prý to tak měl vždy…
Zažil jste to někdo? Myslíte že je nějaká šance že se to zlepší, když budu pořád experimentovat a zkoušet?