Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SabuleBambule píše: Více
Upřímně.. po přečtení úvodního příspěvku diskuze mně prolítlo hlavou něco podobného.
Jste spolu v podstatě chvíli, čekáte dítě a Ty máš takové myšlenky. To je docela úlet.
Na druhou stranu - pro Tebe je tahle stránka vztahu hodně důležitá, v pořádku, a u něho je něco sakra v nepořádku. Už jen pro to, že vědomě riskuje vztah se ženou, se kterou čeká dítě, a není schopen být upřímný. Váš problém je docela velký
Já bych na něho udeřila, co se ksakru děje, ať kápne božskou, ať je jakákoliv.
@Lojzísek píše: Více
proč nemůže mít takové myšlenky a proč je to úlet? vždyť v každé příručce pro těhotné je, že některá nemá v těhotenství na sex ani pomyšlení a jiná je zase vlivem hormonů daleko náruživější? je to normální, že zakladatelka touží po sexu,
a jak píšeš, s tím mužem je něco hodně v nepořádku, divím se, že zakladatelka tak rázně neguje, že by byl gay - pokud není, tak možná má nějakou fyzickou nemoc nebo bere nějaké léky, které snižují libido, u něho teda ne na nulu, ale snad na minus 1000, nevím, nějaký velký problém tam musí být,
nebo je od přírody asexuální, ale chtěl dítě, tak se přemohl, než ona otěhotněla?
nicméně, dlouhodobě jim to nemůže fungovat, když jsou tak hrozně rozdílní
@stinga píše: Více
No, já nevím, jsou spolu krátce, těhotná, a ona už zvažuje nejrůznějšímodely do budoucna. Já bych asi chtěla z toho chlapa za každou cenu dostat, co je sakra za problém, a pak to nějak řešit. Nicméně to dobře nevidím, bohužel.
@Lojzísek píše: Více
já to také dobře nevidím, násilím ho k sexu nedonutí, tohohle nepůjde „donutit“ po dobrém ani po zlém
@Hanča1234 píše: Více
Jako pro zpestreni proc ne, ale tady je hlavni problém, ze on nechce…a chtela bys mít sex s nekym, kdo ho nechce ani kdyz neni pripoutanej?
@Andelskej_Satan já ne, odešla bych od něj. Ale určitě bych neřešila že budu nevěrná. Byt těhotná a plánovat nevěru je hnus. Ono, teda celkově, řešit problém nevěrou není řešení.
@Hanča1234 píše: Více
Zase na druhou stranu - já bych tedy hned tak neodcházela. Má už 2 děti, třetí na cestě.. Jen jsem moc nechápala, proč jí v hlavě běží už i takové scénáře jako nevěra, vždyť jsou v podstatě na začátku a ona vlastně neví, co je za problém.