Skvrna od dezinfekce

3.5.21 22:32

Skvrna od dezinfekce

Ahoj holky :mavam:, potrebuju pomoc :oops:. Koupila jsem si krasnou sukni, no a hnedka pri prvni prilezitosti jsem si na ni kapla antibakterialnim gelem. (2× rovnou :potlesk: ) Kdybych ji mela nejak dlouho, tak dobre, to se da prezit, ale mi se to fakt stalo hned pri prvnim noseni :zed:. Prikladam fotky, co myslite, pujde to dat nejak dolu? Nebo je to v haji :,(. Vyprane je to 2× a žádný rozdíl :think:

Dekuji moc, snad mi pomuzete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
700
3.5.21 22:41

To to je podobné, jako mé zničené z práce savem. Já měla, ale černé oblečení, takže jsem to skusila obarvit barvidlem na hadry. A šlo to… Skvrny aspoň nebyly tolik vidět. Jenže to byla černá, šedivá nevím nevím jestli je takový odstín…kupovala jsem to v drogerce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
3.5.21 23:02

Podle mě je to vyžraná barva, takže vyprat to určitě nepůjde. Buď se pokusit obarvit nebo vyhodit. Ale nemyslím, že tenhle materiál půjde obarvit tak, aby to vypadalo dobře. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
4.5.21 10:13

Obávám se, že vyprat to nepůjde :( Zničila jsem si takhle kabelku.
Co zkusit sukni pomalovat barvami na textil? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.21 11:59

Tak přidávám update, že jsem vzala hadru a na sucho jsem to začala šudlit. Dole to bylo do minuty :palec:, děkuju všem, barvení si necháme na příště :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová