Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dnešní je tenhle, zkoušela jsem ješte i ten ovulační a ta testovací je o hodně tmavší než základní nebo jak se tomu říká..zítra už nejspíš ne, musím tam být brzo ráno, tak leda až se vrátím..
@juc777 ja si nemuzu pomoct, ale vypada to dobre. Ten ovu test bych neresila.
Ahoj papírkove testy jsou podle mě hooodne na nic
ještě v 7 tt mi ukazoval ducha, že jsem ho sotva viděla
já to spíš vidím na prosperující těhulkovaní ![]()
@juc777 A ty už bys měla být tedy 5+1? Opravdu budu hodně držet palce na zítra ![]()
@juc777 píše:
Tak všem děkuju za podporu, jste hodné…bohužel mi bylo sděleno, že s největší pravděpodobností se jednalo o potrat, jelikož v děloze není nic vidět.
Ahoj
..
Prosimte jeste nedelej zavery
..Ja jsem mela na testu uplneho „ducha“ (29.12.2014),v krvi jsem mela 225j 5.1. a to byl na testu furt duch..Ten den mi delal i UTZ, samozrejme nebylo vubec nic videt, za 14 dni jsem sla znova na UTZ a byl gest. vacek bez plodu a za dalsich 14 dni uz bylo prckovi srdicko a ted jsem v 19tt
…
Moc drzim palce, aby to bylo OK
..
Příspěvek upraven 09.04.15 v 19:50
@Pikia dnes 5+0 tt, moc vám všem děkuju, zítra brzo ráno na krev, odpo budu mít výsledky tak uvidíme, ale podle všeho, jelikož vím řesně datum ovulace, tak to VYPADÁ BLEDĚ ![]()
@juc777 Já Ti moc držím pěsti, aby HCG stouplo!!! A ráno si udělej test a porovnej s tím prvním testem… Ať víš, jak se to vybarvení změnilo. Hodně štěstííííííííííííííííí!!!
@juc777 a tu ovulaci mas podle vypoctu, teploty, testu nebo utz? Ze si tak stojis za tim, ze vis presne, kdy jsi ji mela. Navic tedy je mozne, ze jsi ovulovala dvakrat v jednom cyklu. ![]()
@juc777 moc ti budu drzet palce, dej pak vedet. Snad to bude radostna zprava.
Tak i kdybych ovulovala 2× v jednom cyklu, tak při tý druhý neotěhotním, páč jsem odjela na dovolenou a bez partnera ![]()
Moc v radostnou zprávu nevěřím, jsem realista…ale jste fakt moc hodné, díky vám za to, zítra už budu mít jasno. ![]()
@juc777 píše:
Tak i kdybych ovulovala 2× v jednom cyklu, tak při tý druhý neotěhotním, páč jsem odjela na dovolenou a bez partnera
Hmmm
no dejme tomu teda, ze budes opravdu v 5tt. Tak zitra ![]()