Slabá menstruace po potratu

21
22.12.13 22:19

No, já když měla cystu tak menstruace nepřišla vůbec. Takže bych to viděla na následky po potratu, který časem vymizej. :) Počkala bych další měsíc a pak kdyžtak navštívila lékaře. A pamatuj si, že mimi přijde, až bude chtít. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
16.1.14 19:59

Ahojky, tak já to mám úplně stejně, doktorka mi dala Utrogestan, ale když ho beru, tak mám pocit, že je ms ještě slabší než bez něj. Přesně jen takové špinění pár dní. Ale dělala mi UZ před MS a výška děložní sliznice byla 8,3 mm, což je docela dobrý. Na to, že mám slabou MS mi řekla, aspoň, že nějakou máte! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 00:33

Ahoj holky,
Tak ja mela po ZT taky slabsi menses a diky Duphastonu jsem pak otehotnela.Je to dle doktora „umela verze Utrogestanu“ten jsem nechtela, dost jsem se po nem motala… Ted po porodu mam menses extra slabou uz 2 roky, a taky extra kratkou a Duphaston nezabira.Ach jo…
Kontryhel nic moc, ani Femigard, ani jerab ptaci a uz nevim, cim to jeste podporit :(
ja mam teda nizkou delozni sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.1.14 00:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu si pro radu, tentokrát anonymně. Na začátku listopadu jsem prodělala potrat, byla jsem v nemocnici na čištění (nejakym tim odsanim). V Nemocnici mi doktor rekl ze tam vidi i cysticku ale ze ta zmizi sama, na kontrolnim UZ jim muj mudr jiz nevidel, ale mohl ji prehlednout..Menstruace dorazila nejaky 25DC ale hodně slabá, co slabá, je to jen špinění na malou vložku cca 3 dny a tak to jde pořád. Teď už druhy měsíc, sice dorazí přesně 25.den, ale opravdu jen hodně slabé špinění. Drive sem mela MS take slabou ale prece jen ne takto.. Je to normální nebo mám radši zajít k dr., moc se mi tam nechce je to takovy morous? Děkuji moc za rady a zkušenosti. Ne že bych z toho byla nějaká vyřízená ale přece jen o miminko se snažíme a takto se asi nepodaří.. myslíte, že by mohl zabrat kontryhel, nebo mate nektera zkusenost s timto?

ahojky, po 3tí potratu který byl v září jsem měla MS v prosinci - 2× jsem se utřela toaleťákem a bylo po ní a to jsem chodila i na vyvolávací injekci. Teď 13.1 jsem dostala pořádnou MS - takže skoro po 4 měsících. Cysta je normální prý nějak vyživuje plod dokud není placenta nebo tak něco, taky jsem jí měla a ptala se co budou dělat a řekli mi tohle - doufám, že jsem to nepopletla, poslední potrat byl hodně ošklivý a byla jsem v šoku. Od dr jsem věděla, že mi nedorůstá sliznice - a to jsem pila kontryhel a stejně. Tak buď v klidu a nebuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.1.14 00:44

@Viky.Vikyna mě se po potratech MS zkracovala a teď po poslední jsem myslela, že vykrvácím, ale MS byla po skoro 4 měsících - tak uvidím co příště :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí