Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucienne píše:
ja si je delam doma, nic těžkýho na tom neni
daniela4 píše:
Ahoj holky,
pamatujete si na výrobek fa Nestlé, jmenovalo se to Flipz a byly to slané preclíky v mléčné čokoládě?
Miluji sladko-slanou chuť, proto sháním něco podobného. Tento výrobek se již nedělá a na nic tomu se podobajícího jsem nenarazila.
Nevíte Vy o něčem podobném, co by na našem trhu bylo, či je možné to sehnat v zahraničí?
No ty byly uplne uzasny, taky mi chybi
Mám pocit, že jsem je viděla v jednom z těch velkých Marks and Spencer, ve kterých se prodávají i potraviny. Nebyly to přímo od Nestlé, ale myslím, že to byly preclíky v čokoládě.
Sumaya píše:
Dnes jsem si na ně vzpomněla! A vzpomněla jsem si i na tu reklamu…sardinky v pudinku? Preclíky v čokoládě?![]()
![]()
Jj to je ona
lucienne píše:
ja si je delam doma, nic těžkýho na tom neni
Taky jsem přemýšlela nad tím,že si je udělám doma,ale je to asi velká piplačka ne?
![]()
Taky jsem o nich nedávno mluvila........jéjda hned bych si je dala ![]()
Holky.díky za odpovědi. Ta cena na tom inter. obchodě je fakt děsná. Odkud to tam ze zahraničí vozí, kdo ví? ![]()
Ale potěčila mě ta zmínka o reklamě, hned jsem si na to vzpoměla. Bylo to dobře udělané. ![]()
Trocha nostalgie ohledně mlsání, škoda, že to není dostupnější. Tak jedině uklohnit doma, koupit sl. precle a močit a močit a močit v dobroučké čokoládě. ![]()
Holky úplně jsem na tuhle mňamku zapomněla,ale bylo to supééér ![]()
Zbyla mi čokoláda z vánočního cukroví,tak zítra asi koupím preclíky
![]()
Kris čáááu
![]()
miriskaw píše:
Holky úplně jsem na tuhle mňamku zapomněla,ale bylo to supééér![]()
Kris čáááu![]()
![]()
![]()
Já do toho asi půjdu taky
Dostala jsem na ně chuť!!!
Ester13 píše:miriskaw píše:Já do toho asi půjdu taky
Kris čáááu![]()
![]()
![]()
Dostala jsem na ně chuť!!!
neni to piplačka, nemam je teda obalene cele ale to mi neva. koupim si polevu takovou tu se skřítkem jak se zahreje ve vode a pak se ustrihne roh a tim to cikcak poleju. zalezitost par minut ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Tady je ta reklama, ale byla ještě jedna a lepší..tam, kde mluvili o těch sardinkách v pudinku..to nemůžu najít.
Tu reklamu s těma sardinkama v pudinku si tak dle toho textu vybavuju, ale už nevím, jak to bylo obrazově. Škoda, taky jsem to na tom youtubku nenašla. ![]()
miriskaw píše:
Kris čáááu![]()
![]()
![]()
Čáááuu miri
jen si je udělaj doma já si je udělám taky ![]()