Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nečtu to celé, ale my si ty preclíčky děláme doma sami ![]()
Stačí koupit ty slané (bez čokolády), nebo klidně i tyčinky - soletky a kupuju polevy Carla (nebo jak se to píše - jsou to ty v sáčku s obrázkem trpaslíka, jak polévá bábovku).
No, a do těch polev si to namáčíme
Dobrá je mléčná a bílá ![]()
Schnout je nechávám na pečícím papíru.
Ale bylo by fajn, kdyby je opět dali do prodeje - originál byl originál… ![]()
@Zuzka1973 Tak to mě ani nenapadlo, to budu muset vyzkoušet
, ale origánal bych rozhodně brala zpět k nám na trh.
@Jája8 píše:
@Zuzka1973 Tak to mě ani nenapadlo, to budu muset vyzkoušet, ale origánal bych rozhodně brala zpět k nám na trh.
To já taky ![]()
Když byly v prodeji, dokázala jsem si denně koupit jedny
Někdy i dvoje: jedny v práci a druhé na večer k telce… Další balení měly děti a moje babča jim taky holdovala… Myslím, že o zákazníky by nouzi firma neměla, kdyby je dali zpět do prodeje ![]()
K těm polevám: zkoušeli jsme různé, ale nejvíc podobné jsou ty s tím trpajzlíkem
Ostatní jsou moc „cítit“ tukem nebo kakaem, což už není ono… Ještě jsem nezkoušela tu oříškovou, ale to se mi už zdá moc… Úplně nejlíp chutná ta čistě bílá
![]()
Holky ty precliky v cokolade maji v Nemecku a jsou od Nestle v modrobile krabicce za necele dve eura a jsou bezvadny. Kupujeme je v Zittau- žitava ![]()
@Nataliesofie píše:
Holky ty precliky v cokolade maji v Nemecku a jsou od Nestle v modrobile krabicce za necele dve eura a jsou bezvadny. Kupujeme je v Zittau- žitava
Jeeee. ja si myslela, ze tak dive chute mam jen ja
, kazdopadne ja do Nemecka cestu nemam, mozna IT, nebo Chorvatsko…omrku to tam v lete ![]()
Holky koukněte na stránky candy store cz, mají preclíky Flipz velké balení asi za 95kč, ale jsou výborné!" obchod mají někde na Praze 2
@Nataliesofie píše:
Holky koukněte na stránky candy store cz, mají preclíky Flipz velké balení asi za 95kč, ale jsou výborné!" obchod mají někde na Praze píše: Více
Nemůžu to na té stránce najít, ani adresu prodejny…
Ale dík za tip.
Pa zakladatelka