Slané preclíky v mléčné čokoládě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
864
26.4.12 11:08

Nečtu to celé, ale my si ty preclíčky děláme doma sami :mrgreen:
Stačí koupit ty slané (bez čokolády), nebo klidně i tyčinky - soletky a kupuju polevy Carla (nebo jak se to píše - jsou to ty v sáčku s obrázkem trpaslíka, jak polévá bábovku).
No, a do těch polev si to namáčíme :) Dobrá je mléčná a bílá :kytka:
Schnout je nechávám na pečícím papíru.
Ale bylo by fajn, kdyby je opět dali do prodeje - originál byl originál… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
26.4.12 11:12

@Zuzka1973 Tak to mě ani nenapadlo, to budu muset vyzkoušet :lol: , ale origánal bych rozhodně brala zpět k nám na trh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
26.4.12 11:12
@Jája8 píše:
@Zuzka1973 Tak to mě ani nenapadlo, to budu muset vyzkoušet :lol: , ale origánal bych rozhodně brala zpět k nám na trh.

To já taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
26.4.12 11:18

Když byly v prodeji, dokázala jsem si denně koupit jedny :) Někdy i dvoje: jedny v práci a druhé na večer k telce… Další balení měly děti a moje babča jim taky holdovala… Myslím, že o zákazníky by nouzi firma neměla, kdyby je dali zpět do prodeje :palec:
K těm polevám: zkoušeli jsme různé, ale nejvíc podobné jsou ty s tím trpajzlíkem :think: Ostatní jsou moc „cítit“ tukem nebo kakaem, což už není ono… Ještě jsem nezkoušela tu oříškovou, ale to se mi už zdá moc… Úplně nejlíp chutná ta čistě bílá :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nataliesofie
10.1.13 20:37

Precliky v cokolade

Holky ty precliky v cokolade maji v Nemecku a jsou od Nestle v modrobile krabicce za necele dve eura a jsou bezvadny. Kupujeme je v Zittau- žitava :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1011
10.1.13 20:50

Paráda, jsme jim na stopě!!!
Díky za tip Nataliesofie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
29.5.13 09:58
@Nataliesofie píše:
Holky ty precliky v cokolade maji v Nemecku a jsou od Nestle v modrobile krabicce za necele dve eura a jsou bezvadny. Kupujeme je v Zittau- žitava :mavam:

Jeeee. ja si myslela, ze tak dive chute mam jen ja :srdce:, kazdopadne ja do Nemecka cestu nemam, mozna IT, nebo Chorvatsko…omrku to tam v lete ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
29.5.13 10:16

@Danielitha :mavam:
jasně omrkni, pak dej info… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nataliesofie
29.5.13 13:11

Holky koukněte na stránky candy store cz, mají preclíky Flipz velké balení asi za 95kč, ale jsou výborné!" obchod mají někde na Praze 2

• Citovat
  • Upravit
1011
29.5.13 14:21
@Nataliesofie píše:
Holky koukněte na stránky candy store cz, mají preclíky Flipz velké balení asi za 95kč, ale jsou výborné!" obchod mají někde na Praze píše: Více

Nemůžu to na té stránce najít, ani adresu prodejny…
Ale dík za tip.
Pa zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová