Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Samozřejmě bud s přítelem. Tady neni co rozmyslet. Rodina vždy na prvním místě.
Šla bych s přítelem, tak jak bylo dohodnuto. Chápu, ze je naštvaný. Nebo ho vezmi s sebou mezi nove kolegy
Sla bych chvilku pozdravit kolegy (1-2h.) a pak se presunula za pritelem.
Muj muz dnes vecer s kolegy odjizdi na turnus do prace a mame po Silvestru.
Snazil se premluvit opacnou smenu, at zustanou dyl jeden den v praci. Nesouhlasili, tak musi dnes odjet.
Já jsem taky s přítelem každý den, a nedala bych přednost kolegům před ním i kdyby sme měli sedět sami dva doma… Mého přítele taky zvali kamarádi na oslavu silvestra a on řekl že nikam nejde, protože mě nenechá samotnou doma. Pokud toho člověka máš ráda tak jeden večírek obětuješ… S kolegy taky budeš každý den a určitě to není poslední příležitost se s nima skamarádit…
Presne tak, skoc si na 1-2 hodinky na vecirek v praci a prichod Noveho roku oslav s pritelem.
A proc jste s jeho rodinou ? Vy nebydlite sami ?
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 me prave v tuhle chvili ani ne
Tak si poloz jinou otázku, záleží ti na partnerovi???
@Twixinka píše:
@Sadgirlclub vzhledem k Tvym predchozim diskuzim uz se nedivim .. nebo spis nechapu,ze toho kluka stale trapis,kdyz k nemu evidentne nic necitis
Presne tak.vypada to,ze tina priteli uz nezalezi,spat s ním nechceš. Ze by byl na firemnim vecirku nejaky sexy kolega?
Kolegům bych řekl, že mám plány s rodinou. Večer bych stoprocentně strávil s přítelem.
Pokud bych mohla jit s pritelem, nabidla bych mu to. Jinak bych dodrzela slib. Jsem v pidobne situaci. Slavim s jeho rodinou, kterou uz nekolik let vidim denodenne. Vetsi nuda snad ani neexistuje.
@Twixinka píše:
@Sadgirlclub vzhledem k Tvym predchozim diskuzim uz se nedivim .. nebo spis nechapu,ze toho kluka stale trapis,kdyz k nemu evidentne nic necitis
Souhlasim s timto…
Rozhodne bych byla s partnerem a ne s kolegy, kteri se ozvou chvili pred Silvestrem ![]()
Byla bych s partnerem, i když jsme spolu pořád. Tobě na něm asi moc nezáleží, co?
@Sadgirlclub já ti rozumím a u nás by to nebyl problém, zapadnout do kolektivu je důležité, aby se člověk dobře cítil v práci.