Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud si mela slavit silvestra s PRITELEM a reknes mu, ze radsi budes s kolegama z prace, tak se mu vubec nedivim, ze je nastvanej
Příteli se nedivím. Byli jste domluveni asi před pozváním na večírek, kde budete Silvestra trávit.
![]()
Priteli se nedivim
jsi v praci tri tydny a kolegove urcite pochopi,ze uz mas na silvestra plany
a od tebe mi prijde dost sobecke,ze jsi nad tim vubec premyslela ..
Tak on to spis rozhodl za me ze budeme s jeho rodinou a bral to automaticky, ani se me neptal.
Též bych dodržel slib partnerovi. Jeho přítomnost je mi prednejsi než kolegové v práci…
Byla bych s přítelem - zvláštní, že lidé v práci slaví přímo o Silvestru, vždy jsme měli večírky před nebo po. Příteli se nedivím, že se naštval.
Byla bych s přítelem, zvlášť pokud jste byli domluveni nějakou dobu předem a kolegové tě zvali na poslední chvíli. To se prostě nedělá. Jiná situace by byla, kdyby sis mohla vzít přítele sebou, ale koukni na to opačně, kdyby ste byli domluveni s přítelem a on ti řek ať si u rodičů že on se de bavit s kolegy nebylo by to to líto?
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 me prave v tuhle chvili ani ne
V tom pripade nechapu na co se nas ptas a proc vlastne s pritelem jsi,kdyz jsou Ti prednejsi kolegove,nez Tvuj pritel ![]()
@Anonymní píše:
@Pidulka1991 me prave v tuhle chvili ani ne
Když ne, tak jdi na večírek, no.
Protoze jsem s nim porad. Neman Tu zatim zadne kamarady a ted by byla sance si treba nejake najit
Tak jdi od osmi do deseti na party s kolegy a pak přijeď za přítelem a rodinou. Do Nového roku byste měli vstupovat spolu, pokud ten vztah za něco stojí. Zvlášť, pokud je to domluvené. Chápu, že se chceš v nové práci začlenit. Ale přednost by mít neměla.
To je zvlastni dotaz, kdybychom se doma domluvili, ze budeme slavit spolecne, tak slavime spolecne. ![]()
Pokud ti na nem mezalezi, tak se s nim ferove rozejdi.
![]()
@Sadgirlclub vzhledem k Tvym predchozim diskuzim uz se nedivim .. nebo spis nechapu,ze toho kluka stale trapis,kdyz k nemu evidentne nic necitis ![]()
Ahoj holky, chci poradit co si myslite o teto situaci. Jde o to, ze jsme meli slavit Silvestra s pritelem a jeho rodinou. Ale u me v praci se lidi dohodli ze se udela vecirek a pozvali I me.(jsem tu nova tri tydny) no a ja bych tam chtela jit. Ale pritel se hrozne nastval a nechce aby jsem sla. S jeho rodinou se vidime porad, kazdy tyden. A me to neprijde take strasne, ale pro nej je to hrozny, ze musime Novy rok slavit s rodinou a tak. Nevim co mam ted delat ????????