Slehlá hlavička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1563
28.8.12 11:19
@Honzuovka píše:
Mě malej spí na boku už měsíc a moc se mu to nesrovnává.

tak to mě nepotěšilo :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
28.8.12 11:44
@Pettule69 píše:
tak to mě nepotěšilo :D :think:

Píšu to, protože jsem si taky jásala, jak malej hezky spinká na boku a bude mít krásně kulatou kebulku a on se žádnej zázrak nedostavil. Radši to začnu řešit dřív než pozdě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
28.8.12 11:47
@Honzuovka píše:
Píšu to, protože jsem si taky jásala, jak malej hezky spinká na boku a bude mít krásně kulatou kebulku a on se žádnej zázrak nedostavil. Radši to začnu řešit dřív než pozdě. :kytka:

to je fakt, dr. mi řekla polohovat, jenže vysvětlete to někdo dítěti že musí ležet na boku…tež už cosi pediatrička říkala že se to bude řešit a něco mluvila o helmě takže asi myslela to, co už tu jedna uživatelka uvedla v odkazu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
28.8.12 13:34

Ahoj, tak já polohovala od narození, ale od té doby co si sama točí hlavu tak to nedělám, protože si jí natočí jak chce. Nepreferuje žádnou stranu, ale také má trochu placku vzadu a taky mi bylo řečeno, že do roka se hlavička srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
28.8.12 13:40

Maminy, to je dobrý, že jsem sice objednaná, ale nemůžu tam sehnat nikde normálně ubytování. V jednom hotelu mi řekli, že s takhle malým dítkem můžu jenom, když nebude brečet, v jednom mi řekli, že postýlku pro mimina nemají, že si můžu přišoupnout postel ke zdi, aby malej nespadl a ve dvou penzionech postýlky nevedou. :cert:
Nemáte někdo nějakej tip? Potřebuju dětskou postýlku, rychlovarnou konvici a ledničku (to nemusí být na pokoji, ale aspoň přístupný i v noci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
28.8.12 13:42

Tak sem koukala na ty stranku, jeste to proberu s dr tady v nemocnici a asi se tam taky objedname. Akorat ta dalka 400 km je teda sila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
28.8.12 13:48

@Sarik12 My jedeme z Prahy. Přemýšlím, jestli pro malýho bude lepší jet vlakem, že by si v klidu hověl v kočárku nebo jet autem a mačkat se v autosedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
28.8.12 13:57
@Honzuovka píše:
@Sarik12 My jedeme z Prahy. Přemýšlím, jestli pro malýho bude lepší jet vlakem, že by si v klidu hověl v kočárku nebo jet autem a mačkat se v autosedačce.

kam vlastně až jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
28.8.12 15:04

@Honzuovka
No my sme prave taky z prahy. Ale asi bysme jeli autem, alejeto dalkaa koukala jsem, ze pokud daji tu helmicku, tak se jezdi docela casto. Kdy tam jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
28.8.12 15:04
@Pettule69 píše:
kam vlastně až jedete?

Do Frýdku. Ty helmičky dělaj jenom tam. Tam se ubytujem někde poblíž. Když jsem se objednávala, tak mi sestra říkala, že to je nejméně na dva dny. Jeden den na konzultaci, naskenování hlavičky, druhý den by snad měli mít helmičku hotovou, tak se musí vyzkoušet a případně poupravit. Normálně se helmička vyrábí týden, ale pro ty, co bydlí dál to dělají přednostně do druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
28.8.12 15:05
@Sarik12 píše:
@Honzuovka
No my sme prave taky z prahy. Ale asi bysme jeli autem, alejeto dalkaa koukala jsem, ze pokud daji tu helmicku, tak se jezdi docela casto. Kdy tam jedete?

Jsme objednaní na 11.9. v devět ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
28.8.12 15:06

@Sarik12 To by bylo fajn, kdyby jste jeli třebas stejnej datum, že bychom mohli dát prochajdu s kočárkem.
Já pojedu sama bez manži jenom s malým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
28.8.12 15:06

Sestra říkala, že ten doktor, který dělá konzultace a vyměření je tam jenom jednou do měsíce, tak třebas se sejdem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
28.8.12 15:08

@Honzuovka
To je super, ze to delaji takhle do dalsiho dne. Takze to vypada na vylet s celou rodinkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
28.8.12 15:09

@Honzuovka
Aha, tak ja se zeptam, co si o tom dr mysli a hned zitra bych tam zavolala? Akorat. Ze myzas mame na 12.9 objednanou komplexni peci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí