Slehlá hlavička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10657
15.9.12 19:02

@Sarik12 jj, budu podávat info. Malej to zatím zvládá dobře, jen se v helmičce třeba při krmení hrozně potí, takže na krmení sundáváme. Zatím jedeme zvykací týden, takže zatím ji nemá ani na noc, ale na to taky přijde, toho se bojím, že ho to třebas bude tlačit a bude se budit. No, uvidíme.
Blbý je, když třebas helimička nesedí a někde dře, to se pak musí zas do Frýdku kvůli zbroušení. Bohužel se to za tu jednu návštěvu nepozná, to se uvidí až doma, když ji má dítko delší dobu na hlavičce.
Musím zaklepat, nám sedí jak pr*el na hrnec a nikde netlačí :pankac:.
Jo a na ty kontroly jsem se taky ptala, jestli by to nešlo absolvovat někde blíž a prej to nejde. Na naskenování mají spešl zařízení, které nikde jinde nemají a na každé kontrole se hlavička skenuje, aby se zkontrolovalo, jak hlavička roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.9.12 19:16
@Honzuovka píše:
@Sarik12 jj, budu podávat info. Malej to zatím zvládá dobře, jen se v helmičce třeba při krmení hrozně potí, takže na krmení sundáváme. Zatím jedeme zvykací týden, takže zatím ji nemá ani na noc, ale na to taky přijde, toho se bojím, že ho to třebas bude tlačit a bude se budit. No, uvidíme.
Blbý je, když třebas helimička nesedí a někde dře, to se pak musí zas do Frýdku kvůli zbroušení. Bohužel se to za tu jednu návštěvu nepozná, to se uvidí až doma, když ji má dítko delší dobu na hlavičce.
Musím zaklepat, nám sedí jak pr*el na hrnec a nikde netlačí :pankac:.
Jo a na ty kontroly jsem se taky ptala, jestli by to nešlo absolvovat někde blíž a prej to nejde. Na naskenování mají spešl zařízení, které nikde jinde nemají a na každé kontrole se hlavička skenuje, aby se zkontrolovalo, jak hlavička roste.

ty jo tak to je docela hustý. Hrozně mě mrzí že to není blíž, neumím si představit jezdit 900 km každý měsíc, nebo nedejbože častěji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
15.9.12 19:18

@fiali To jste z Aše, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
15.9.12 19:59
@Honzuovka píše:
@fiali To jste z Aše, ne?

jo z těhle končin. já prostě nechápu, proč takovýhle pracoviště kam se jezdí s miminkama udělají v místě, kam to má 90% republiky z ruky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
15.9.12 20:39

@Honzuovka
To je super, ze vam to dobre sedi a nemusite na prebrouseni.
Jinak si myslim, ze takovehle helmicky by meli vyrabet a ve vsech vetsich mestech, praha, brno, budejky, aby to bylo dostipnejsi. Kdyz se tam musi tolikrat.
Muzu sente zepat, na kolik vas vysla cesta vlakem a jak dlouho trvala? A v jakem hotelu jste byli ubytovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
16.9.12 07:07

@fiali Jenže oni se zabývají protetikou všeobecně. Miminek je asi jen 5% ze všech klientů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
16.9.12 07:11

@Sarik12 Cesta tam Praha-Ostrava-Frýdek cca 6hodin, koupila jsem přes sporo ticket za 280Kč na osobu, cesta zpět 360Kč na osobu, sporo ticket byl už vyprodaný.
Bydleli jsme v Penzionu pod kašnou, dvoulůžkový pokoj za 1300Kč se snídaní, pro malýho měli k dispozici dětskou postýlku, za malýho jsem neplatila nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
16.9.12 08:49
@Honzuovka píše:
@fiali Jenže oni se zabývají protetikou všeobecně. Miminek je asi jen 5% ze všech klientů.

Tak to jo. Je to prostě na pytel. A vám řekli že za 3 týdny už budou výsledky? To by bylo skvělý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
16.9.12 09:16

@Honzuovka
No prave, protetik je spousta, tak by mohli delat i helmicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
16.9.12 09:19

@Honzuovka
Ten sporo tiket je co? a jak si to mela ve vlaku s kocarkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
16.9.12 09:44

@fiali ne, za tři týdny jedeme na kontrolu, protože hlavička roste, tak ji znovu naskenují, podívají se, jestli je nějaká změna od minule a zbrousí heličku, aby netlačila. Ale máme slíbeno, že Ríšulka bude mít kulatou kebulku do Vánoc a na před Vánoci budeme moci určitě helmičku nadobro odložit. Se na to hrozně těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
16.9.12 10:00

@Sarik12 Z Prahy jsme jeli EuroCity a tam je vagon pro cestující s dětmi, je tam jedno kupé pro vozíčkáře a tam se krásně vejdou dva kočárky. Když jsem jela já, samozřejmě, že muselo jet zrovna čtyři kočárky i s náma, takže jsme se nevešli do toho pro vozíčkáře a museli jsme do normálního kupé. Tam jsem ale kočárem neprojela, takže jsem musela malýho vrazit mamce do ruky, složit kočár a rozložit zase v kupé. Dveřma ve vlaku se taky s kočárkem nedostaneš, musíš počkat na průvodčího, on ti ho vyzvedne přes nákladní plošinu, ale to není problém, je to v tom samém vagonu, takže je potřeba si akorát pohlídat, kterej vagon je označenej znakem vozíčkáře nebo kočárku. Další problém byl, že lidi se nasáčkovali do těch kupé, co byli určený pro děti a i když jsme je prosili, jestli by ho mohli uvolnit, že tam máme kočárek s miminkem, nehodlali se hnout, takže musel zakročit průvodčí, blbý bylo, že jsme už jeli a motat se tam za jízdy bylo fakt žúžo. Cestující byli naprosto bezohlední a ještě nám vynadali, že máme tu drzost chtít sedět s dítětem v oddělení pro děti. Příště budu ostřejší a prostě se tam s tím kočárem napakuju, i kdybych jim měla urazit nohy, když nejsou schopní se zvednout. Jinak cesta do Ostravy super, malej spinkal, já si dala kafčo, protože vagon za náma byl jídelní, taky jsem si pak schrupla. Potom jsme přijeli do Ostravy a tam je to teda děs. Z nástupiště se musí nadchodem do haly. Nahoru mají jezdící schody, ale dolu do haly se musí po schodech, abych se koukla, z kterýho nástupiště mi jede vlak do Frýdku. Takže tahat kočár a dva kufry nejdřív dolu, pak zase nahoru a pak zase dolu na nástupiště. Připrav se na to, že ti v Ostravě nikdo nepomůže. Když jsem prosila jednoho pána o pomoc, akorát mě sprdnul, že si nemám dělat dítě, když si neumím poradit. Když jsem drndala kočár dolů po schodech na nástupiště, šel mi naproti nějakej mladík a řekl mi akorát, že mi chtěl pomoct, ale když už jsem zvládla půlku sama, určitě zvládnu i tu druhou. bych ho v tu chvíli zabila. Do vlaku mi průvodčí taky nepomohl, prej se s tím nebude tahat a ještě z něj vylezlo, že kdybych to dveřma nepronesla, můžeme ten kočár rozřezat :zed:. No takový hovada jako v Ostravě jsem nikde nezažila. Bohužel cestou zpátky to bylo obdobné, takže to náhoda nebyla, fakt jsou tam lidi takový divný.

Sporo tiket jsem si našla na netu, jsou to nějaký jízdenky v předprodeji za výhodnější cenu. Najdeš to na stránkách čd, když si budeš vyhledávat spoj, tak ti to pak ukáže i varianty cen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
16.9.12 10:12

@Honzuovka
No koukam, ze sis uzivala nastup a vystup :nevim: Ja teda nevim, proc ve vlacich nemysleli na kocarky. Ani dve mista nejsou moc a ve vetsine neni asi zadne. Pritom by treba s kocarkem jezdilo vic maminek vlakem, kdyby tam meli zazemi.
Ja jela s kocarkem a psem jen jednou ani ne hodinu elefantem a taky to byl zazitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
16.9.12 10:19
@Honzuovka píše:
@fiali ne, za tři týdny jedeme na kontrolu, protože hlavička roste, tak ji znovu naskenují, podívají se, jestli je nějaká změna od minule a zbrousí heličku, aby netlačila. Ale máme slíbeno, že Ríšulka bude mít kulatou kebulku do Vánoc a na před Vánoci budeme moci určitě helmičku nadobro odložit. Se na to hrozně těším :dance:

to vám moc přeju :kytka: určitě to za to stojí. Já o tom přemýšlím čím dál tím víc. Příští týden jdeme na půlroční tak se s Dr. poradím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
16.9.12 10:22
@Honzuovka píše:
@Sarik12 Z Prahy jsme jeli EuroCity a tam je vagon pro cestující s dětmi, je tam jedno kupé pro vozíčkáře a tam se krásně vejdou dva kočárky. Když jsem jela já, samozřejmě, že muselo jet zrovna čtyři kočárky i s náma, takže jsme se nevešli do toho pro vozíčkáře a museli jsme do normálního kupé. Tam jsem ale kočárem neprojela, takže jsem musela malýho vrazit mamce do ruky, složit kočár a rozložit zase v kupé. Dveřma ve vlaku se taky s kočárkem nedostaneš, musíš počkat na průvodčího, on ti ho vyzvedne přes nákladní plošinu, ale to není problém, je to v tom samém vagonu, takže je potřeba si akorát pohlídat, kterej vagon je označenej znakem vozíčkáře nebo kočárku. Další problém byl, že lidi se nasáčkovali do těch kupé, co byli určený pro děti a i když jsme je prosili, jestli by ho mohli uvolnit, že tam máme kočárek s miminkem, nehodlali se hnout, takže musel zakročit průvodčí, blbý bylo, že jsme už jeli a motat se tam za jízdy bylo fakt žúžo. Cestující byli naprosto bezohlední a ještě nám vynadali, že máme tu drzost chtít sedět s dítětem v oddělení pro děti. Příště budu ostřejší a prostě se tam s tím kočárem napakuju, i kdybych jim měla urazit nohy, když nejsou schopní se zvednout. Jinak cesta do Ostravy super, malej spinkal, já si dala kafčo, protože vagon za náma byl jídelní, taky jsem si pak schrupla. Potom jsme přijeli do Ostravy a tam je to teda děs. Z nástupiště se musí nadchodem do haly. Nahoru mají jezdící schody, ale dolu do haly se musí po schodech, abych se koukla, z kterýho nástupiště mi jede vlak do Frýdku. Takže tahat kočár a dva kufry nejdřív dolu, pak zase nahoru a pak zase dolu na nástupiště. Připrav se na to, že ti v Ostravě nikdo nepomůže. Když jsem prosila jednoho pána o pomoc, akorát mě sprdnul, že si nemám dělat dítě, když si neumím poradit. Když jsem drndala kočár dolů po schodech na nástupiště, šel mi naproti nějakej mladík a řekl mi akorát, že mi chtěl pomoct, ale když už jsem zvládla půlku sama, určitě zvládnu i tu druhou. bych ho v tu chvíli zabila. Do vlaku mi průvodčí taky nepomohl, prej se s tím nebude tahat a ještě z něj vylezlo, že kdybych to dveřma nepronesla, můžeme ten kočár rozřezat :zed:. No takový hovada jako v Ostravě jsem nikde nezažila. Bohužel cestou zpátky to bylo obdobné, takže to náhoda nebyla, fakt jsou tam lidi takový divný.Sporo tiket jsem si našla na netu, jsou to nějaký jízdenky v předprodeji za výhodnější cenu. Najdeš to na stránkách čd, když si budeš vyhledávat spoj, tak ti to pak ukáže i varianty cen.

8o ty krabe to je masakr. Ale jste fakt kapacity jak jste to s mamčou zvládly. Nevíš jestli nejede do Ostravy Pendolino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí