Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Honzuovka děkuji za fota, krásný chlepeček. Nám je skoro 6měs. a malej má trochu spláclou hlavičku na jedné straně, tak jsem o ní uvažovala, ale jsem z Prahy a ta dálka mě trochu odrazuje.
@Honzuovka
Tak ste to ani nenosili dlouho. My tam nakonec chteli jet v cervnu, uz sme meli i termin, ale mala pak sla na opEraci, tak sem to musela zrusit. A ted uz je moc stara. Ale takhle vypadala jeji hlavicka v 6 tydnech a to uz se nesrovna. Jo a na te fotce neni natocena na mne, ale je hlavou nahoru
@Sarik12 Ríšulovi bylo šest měsíců, když ji začal nosit a celkem se to srovnalo. čím dřív se prej začne, tím lepší výsledky. My jsme už byli na hranici.
@Honzuovka
No a my tam meli jet skoro v roce, takze rikali, ze ani nevedi, jestli to pujde. Takze kdyz sem to musela rusit, nemelo smysl se objednavat znovu
@Sarik12 aha, tak to jo. No co, jsou horší věci než nerovná hlavinka. To schováte vláskama. U kluka mi to přijde horší, když by pak chtěl na ježka nebo hodně na krátko.
Ahoj mi jsme ted Helmičku začali nosit asi ji nosíme měsíc a pry se začala dělat i Brně aspon mi to říkali na rahabce a není tam taková čekací doba. Z pojištovnama jsou domluveni, že budou hradit těžké a středně těžké sleženiny, lehkou si musí člověk hradit sám.
@Honzuovka
No jasne, slehla hlavicka je u nas to nejmensi, proto sme to ani neresili driv-lekari nas prave odrazovali od toho casteho dojizdeni
@ortézka píše:
Ahoj mi jsme ted Helmičku začali nosit asi ji nosíme měsíc a pry se začala dělat i Brně aspon mi to říkali na rahabce a není tam taková čekací doba. Z pojištovnama jsou domluveni, že budou hradit těžké a středně těžké sleženiny, lehkou si musí člověk hradit sám.
zdravím, můžu se zeptat jestli nevíte, kde v Brně se tím zabývají
@Conulka to Ti přece musí poradit váš pediatr, pošle vás pravděpodobně do dětské na neuro.
@Lizzi já vím, jenže naše pediatrička řekla, že se to srovná a co jsem tady tak četla, tak to řekli pediatři valné většině maminek a někdy se nic nesrovnalo a pak si to ty maminky zařizovaly samy ve Frýdku
no a naposledy tady ortézka psala, že se tím začali zabývat i v Brně a my jsme z Brna…
stejně malou asi nafotím a pošlu ty fotky do Frýdku a podle toho jak se k tomu vyjádří, tak tam pojedem, ale kdyby se to dělalo i v Brně tak samozřejmě půjdu radši do Brna
vím, že některé maminky si vynutili žádanku od pediatra k dětskému neurologovi a ten je většinou následně odeslal právě do Frýdku a samy tady psaly, že ta návštěva byla čistě formalita, tak jsem si řekla, že tyhle mezistupně přeskočím a rovnou kontaktuji FM ![]()
@Conulka tak si sama vyžádej žádanku na vyšetření na neuro, pokud máš pocit, že to dítěti prospěje, tak se nenech odbýt
Doktorka by Ti to měla vypsat.
Sorry, že píšu až teď, byli jsme na výletě
jasně, když bych na dr. zatlačila, tak mi ti napíše, ale právě když pošlu fotky do toho FM a domluvím si termín tam, tak tam udělají sken hlavy a UZ švů a rovnou rozhodnou jestli helmičku nebo něco jinýho, tak jsem si říkala, že bych se vyhla pediatrovi a neurologovi
jen jsem se chtěla zeptat jestli někdo neví, že by tu protetiku rozjeli i v Brně, abych nemusela až do FM
Prosím o názor, připadá Vám ta hlavička slehlá…?, díky