Slehlá hlavička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
333
26.9.13 12:28

@Honzuovka děkuji za fota, krásný chlepeček. Nám je skoro 6měs. a malej má trochu spláclou hlavičku na jedné straně, tak jsem o ní uvažovala, ale jsem z Prahy a ta dálka mě trochu odrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
26.9.13 13:12

@katka 84 Taky jsem jezdila z Prahy, vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
26.9.13 13:15

@Honzuovka
Tak ste to ani nenosili dlouho. My tam nakonec chteli jet v cervnu, uz sme meli i termin, ale mala pak sla na opEraci, tak sem to musela zrusit. A ted uz je moc stara. Ale takhle vypadala jeji hlavicka v 6 tydnech a to uz se nesrovna. Jo a na te fotce neni natocena na mne, ale je hlavou nahoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
26.9.13 14:30

@Sarik12 Ríšulovi bylo šest měsíců, když ji začal nosit a celkem se to srovnalo. čím dřív se prej začne, tím lepší výsledky. My jsme už byli na hranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
26.9.13 15:06

@Honzuovka
No a my tam meli jet skoro v roce, takze rikali, ze ani nevedi, jestli to pujde. Takze kdyz sem to musela rusit, nemelo smysl se objednavat znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
26.9.13 15:10

@Sarik12 aha, tak to jo. No co, jsou horší věci než nerovná hlavinka. To schováte vláskama. U kluka mi to přijde horší, když by pak chtěl na ježka nebo hodně na krátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ortézka
26.9.13 15:25

Ahoj mi jsme ted Helmičku začali nosit asi ji nosíme měsíc a pry se začala dělat i Brně aspon mi to říkali na rahabce a není tam taková čekací doba. Z pojištovnama jsou domluveni, že budou hradit těžké a středně těžké sleženiny, lehkou si musí člověk hradit sám.

• Citovat
  • Upravit
15752
26.9.13 18:47

@Honzuovka
No jasne, slehla hlavicka je u nas to nejmensi, proto sme to ani neresili driv-lekari nas prave odrazovali od toho casteho dojizdeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
30.5.15 12:20
@ortézka píše:
Ahoj mi jsme ted Helmičku začali nosit asi ji nosíme měsíc a pry se začala dělat i Brně aspon mi to říkali na rahabce a není tam taková čekací doba. Z pojištovnama jsou domluveni, že budou hradit těžké a středně těžké sleženiny, lehkou si musí člověk hradit sám.

zdravím, můžu se zeptat jestli nevíte, kde v Brně se tím zabývají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
30.5.15 12:45

@Conulka to Ti přece musí poradit váš pediatr, pošle vás pravděpodobně do dětské na neuro.

• Citovat
  • Upravit
3753
30.5.15 12:53

@Lizzi já vím, jenže naše pediatrička řekla, že se to srovná a co jsem tady tak četla, tak to řekli pediatři valné většině maminek a někdy se nic nesrovnalo a pak si to ty maminky zařizovaly samy ve Frýdku
no a naposledy tady ortézka psala, že se tím začali zabývat i v Brně a my jsme z Brna…

stejně malou asi nafotím a pošlu ty fotky do Frýdku a podle toho jak se k tomu vyjádří, tak tam pojedem, ale kdyby se to dělalo i v Brně tak samozřejmě půjdu radši do Brna

vím, že některé maminky si vynutili žádanku od pediatra k dětskému neurologovi a ten je většinou následně odeslal právě do Frýdku a samy tady psaly, že ta návštěva byla čistě formalita, tak jsem si řekla, že tyhle mezistupně přeskočím a rovnou kontaktuji FM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
30.5.15 12:55

@Conulka tak si sama vyžádej žádanku na vyšetření na neuro, pokud máš pocit, že to dítěti prospěje, tak se nenech odbýt :-) Doktorka by Ti to měla vypsat.

• Citovat
  • Upravit
3753
30.5.15 17:20

Sorry, že píšu až teď, byli jsme na výletě

jasně, když bych na dr. zatlačila, tak mi ti napíše, ale právě když pošlu fotky do toho FM a domluvím si termín tam, tak tam udělají sken hlavy a UZ švů a rovnou rozhodnou jestli helmičku nebo něco jinýho, tak jsem si říkala, že bych se vyhla pediatrovi a neurologovi

jen jsem se chtěla zeptat jestli někdo neví, že by tu protetiku rozjeli i v Brně, abych nemusela až do FM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
30.5.15 19:43

slehlá hlavička

Prosím o názor, připadá Vám ta hlavička slehlá…?, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13812
31.5.15 08:13

@Conulka koukam jen na mobilu, ale slehla mi nepripada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí